"Ненависть - месть труса за испытанный им страх" Бернард Шоу
"Сила всегда привлекает людей с низкими моральными качествами" Альберт Эйнштейн
Присвячується генетику...
Невже ти такий тупий, що не можеш до сих пір зрозуміти, що тобі не місце на цьому форумі... з кожним твоїм "розумно-патріотичним" повідомленням тебе все більше зневажають...Невже ти не бачиш, що ніхто не підтримує твоїх ідей і не сприймає тебе всерйоз (Навіть Чудотворець зірвався...) Чи тобі, мабуть подобається коли до тебе так ставляться...ти від цього отримуєш задоволення?...
Чесно кажучи спочатку вважав тебе розумною людиною, в тому плані, що спочатку здалося, що ти ДІЙСНО щось шариш, що прийшов до своїх думок не відразу, довго вивчаючи історію і т.д. і т.п....Ні фіга подібного...Як на мене то ти просто,кажучи банальним словом 2004го "зомбований"...Пояснюється це тим, що ти молодий, в розквіті сил і тобі хочеться себе десь реалізувати... недовподоби тобі панки, готи та інші субкультури от ти і вирішив піти в "модну" і "круту" діяльність - "прогресивний Патріот"...хоч впевнений, що ти толком і історії не знаєш...
Мені як казав один митець: "За Державу обидно..."...Прикро, що в країні в якій заборонений нацизмо-фашизм він добре процвітає і підтримується на державному рівні...Для мене, ти по-суті просто нацист...ти і сам це визнав...хоч і намагаєшся створити якийсь імідж справедливого, щиро закоханого в Україну патріота...навіть ссилку давав на статтю де автор намагався змінити стереотипи, що "патріоти" типу тебе культурні, виховані люди...щось не віриться,...особливо читаючи твої повідомлення...
Банальне питання: За що загинули мільйони людей в Другій Світовій? За те щоб зараз вся Україна була замальована свастикою (Тут обговорювався символ свастики...писалось, що це хороший, світлий символ, бла-бла-бла...Свастика-це символ ЗЛА (і мені по-фіг, що читаючи це, з вас хтось можливо посміхається))...А люди поміж іншим, помирали за те, щоб ТИ міг спокійно жити зараз...доречі, якщо нас завтра окупує Німеччина (дивлячись на нашу армію, це буде нескладно..) проти кого ти будеш воювати?
Прикро...прикро за те, що українці вперто не хочуть знати історії України...ми от вважаємо тупими американців, але вони хоч і тупі, але свою історію вони поважають...і ніколи не дозволять її плюндрувати...що ж коїться у нас говорити не буду...всім і так все зрозуміло...
Може бути ще один варіант(правда наврядчи): ти пишеш на цьому форумі просто так по-приколу...як ті кадри, що заходять в чат щоб написати щось на зразок"Ви всє лохі"чи "Пошлі все нах..й, п...ы"
Просто полюбляєш, кажучи мовою юзерів інету "срать в коментах".
Доречі! тобі ж повинно бути гидко серед нас...ми ж всі жиди, нища раса...не пітримуємо твоїх ідей, не з тобою, значить проти тебе...чому ж ти з нами спілкуєшся?...як ти взагалі живеш? Кругом же одні окупанти...
ще одне..ти їздив з нами в Биківню прибирати могили...з нами була (точніше ми з нею) дружина Ющенка, з трьома дітьми...вона ж також окупантка, ну діти відповідно теж окупанти...чом же ти не скористався можливісттю і не вбив їх,...
А як ти навчаєшся на біофаці? Ти питав у соїх одногрупниць, типу в Мар'яни, Свєти, Лєни та інших про їх геніологію??? А у викладачів??? Бо твоя відповідь на питання Нефаріуса про родословну дівчини просто геніальна...
Твоєму організму окрім мізків не вистачає ще вітамінів...ти ж не вживаєш в їжу банани, апельсини, лимони та інші фрукти, які вирощують мавпи і чурки...чи я помиляюсь?
Правда, не знаю якого я це все пишу і намагаюсь тебе в чомусь переконати...все одно окрім сміху це в тебе нічого не викликає...що й не дивно...якщо ти здатний незнайому тобі людину just_ptahu, тим більше дівчину назвати моральним уродом...чи ображати близьких patriotofmg-42...
Це же раз підтверджує твою тупість...Доказ? Подивись як дискутують Валеар з Чудотворцем в темі про історію...в кожного є свої аргументи,..своя думка, яку вони можуть добре, аргументовано підтвердити,-освідченні люди, на відмінну від тебе...так як коли на тебе наїхали, розуму в тебе вистачило лише на образи і погрози...
Доречі, якщо хочеш набити мені пику, то будь-ласка...я Турчик Андрій, зоолог 4 курсу...тільки добре подумай...жалості до таких "людей" як ти в мене не має...саме з таких як ти виростають, отморозки (по-українськи якось агітація виходить) типу дніпропетровських, що літом вбивали людей заради забави і зйомок відео для інтернету...
Доречі ти з Криму, з Феодосії...ти не замислювався, що Кримські татари народ-автохтон...і саме вони, за твоєю логікою мають право тебе відтрахати і вбити...
Ладно...харе...на фіга я розпинаюсь...все одно знаю твої відповіді...одних ти перетрахаєш, інших переріжеш...я відповідно жидомасон, живу й думаю що б такого зробити поганого Україні...
сумно...
Тут і далі я тебе просто ігнорую...
Слава Україні!!!