Міфи і легенди канівської практики

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Ботанік -- людина з сачком?

Ботанік -- людина з сачком?

Сообщений 1 страница 29 из 29

1

Шановні колеги і не тільки! Тут мені в голову прийшла шалена ідея: визначити загальнолюдську думку про ботаніків (зазвичай це люди в окулярах і з сачком, символ заучок :pioneer: ) і розставити крапки над "і". Отже, хто що думає, прошу!

0

2

Ботаніки- це люди які вивчають рослинкики, їх люблять і цінують і все таке і нічого більше. А то що то люди с сачком брехня і пасквель.
А для людей які зазубрють матеріал є краще слово- зубрілка. І взагалі це дурна тема.

Отредактировано Patriotofmg-42 (2007-09-24 21:37:41)

0

3

Що то є за балаканина? Ніц не розумію? Ви  не то щось з'їли, чи осмілюся сказати - випили, то Вам ся не подобав той файний " гламур", тепер теми "СИЛЬНІ":( Ви що  - не Біологи? Чи любите самі на себе наганяти? (прочитайте мій підпис, може так стане зрозуміліше), а ще ботаніки - то є тоже Біологи, ще й з великої букви!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Йой, милі діточки, учити  вас та й вчити

Отредактировано Medin (2007-09-24 21:05:20)

0

4

Patriotofmg-42 написал(а):

А для людей які зазубрють матеріал є краще слово- зубрілка. І взагалі це дурна тема.

Можливо, тема і дурна, але вона не так, для годиться....

КитВасиль написал(а):

ВБ'Ю - ботан? Хвігня. Романенко - ботан? Я так не думаю. Їхні попередники - ботани? Липа? Погребенник? Нечитайло? Миронюк? Що завгодно, але не ботани. Жодного.

Згоден. Але я не називаю вищеперелічених митців отим шаблоном. Тема була піднята для знищення стереотипів, під які

КитВасиль написал(а):

Ну, хіба що теперішній пан завідувач - і то трохи.

не підпадає, я вважаю, просто то людина з науки для науки.

КитВасиль написал(а):

От кафедральні тітки - ті в більшості справді ботанки, стривожені перфектуалістки без почуття гумору. Але це суто ґендерне. От чомусь так вони сепаруються. Двомірні дами і чотиримірні парубки.

:desant: згоден. Щось є....
І я скажу таке: ботанік -- це біолог широкого профілю. Зоологи -- так само. Ми ж не рвемо пацючків на шматки:) Наша праця благородна і потрібна людям. А ті, хто так не думає, і вважає, що ми лише систематики -- просто не в курсі справи.

Medin написал(а):

Що то є за балаканина? Ніц не розумію? Ви  не то щось з'їли, чи осмілюся сказати - випили, то Вам ся не подобав той файний " гламур", тепер теми "СИЛЬНІ" Ви що  - не Біологи? Чи любите самі на себе наганяти? (прочитайте мій підпис, може так стане зрозуміліше), а ще ботаніки - то є тоже Біологи, ще й з великої букви!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Йой, милі діточки, учити  вас та й вчити

:alkapone: В точку.

0

5

КитВасиль написал(а):

ВБ'Ю - ботан

Митець.. з великої букви "М"))))))))))))))))))))))))))))))))))) :rolleyes:  :friends:

0

6

:triniti: Э ризик, що ця тема перетвориться на вияснення відносин за типом - хто круче я, чи він, бо він з іншої кафедри)))  Я взагалі вважаю, що кожна з галузей біології по своєму приваблива і крутіша в чомусь за іншу) Хіба що три з них стоять дещо по центру, тому що до них все рано чи піздно зійдеться - молекулярка, біофізика і біохімія. Усі інші гілузі конче потребують знань з цих трьох, але це на мою думку. Справа ж трошки в іншому.. в тому, що якби галузь науки, і біології, зокрема, отримувала достатньо коштів, щроб і зоологія і ботаніка і цитологія, та й таж біофізика могли нормально розвиватися, то в нас би було найбільше відкриттів у світі, тому що люди дуже розумні і з неординарним типом мислення. І тожі б не постало б питання взагалі, а хто круче...
Ботаніки дуже прикольні люди на справді. Хоча дуже полюбляють випити))) Мабуть навіть більше, ніж зоологи)))

0

7

:ded:

Serna написал(а):

Ботаніки  дуже полюбляють випити))) Мабуть навіть більше, ніж зоологи)))

та нєєєє...взагалі такого не помічала...
а ось зоологів мабуть ніхто не переплюне)))

0

8

Serna написал(а):

Ботаніки дуже прикольні люди на справді. Хоча дуже полюбляють випити))) Мабуть навіть більше, ніж зоологи

:rofl:
Я ж вже згадував, що колись у сиву давнину ботаніки (на кшталт Квіточка&Ко) із зоологами змагались (неофіційно) за прихильність серед представниць іншої статі. Так, тут от всі визнають, що ботаніки лідирували. І все для чего?
"Нащо тобі тая дівка, коли в світі є горілка?" (с)Пісневир

КитВасиль написал(а):

Та ні ж бо. Найкрутіші зоологи вже зовсім не п'ють.

Бо вже давно на тому світі вибухонебезпечною печінкою чортів у пеклі лякають.

Повертаючись до теми розмови згадується з осіннього Канева'2005. Поїхали ми, значицця, із студентами на Покрову до Канева. МАйже всі майбітні зоологи. Ідемо вздовж берега Дніпра, в біноклі птичок мігруючих виглядаємо, на пісочку сліди звірків усяких трапимо, а дехто павуків у баньочку збирає... Краса!!! Аж раптом проноситься повз нас моторка з якої доноситься на нашу адресу виголос: "БА-ТА-НІ-КІІІІ-І-І-!".

0

9

Serna написал(а):

Э ризик, що ця тема перетвориться на вияснення відносин за типом - хто круче я, чи він, бо він з іншої кафедри)))  Я взагалі вважаю, що кожна з галузей біології по своєму приваблива і крутіша в чомусь за іншу) Хіба що три з них стоять дещо по центру, тому що до них все рано чи піздно зійдеться - молекулярка, біофізика і біохімія. Усі інші гілузі конче потребують знань з цих трьох, але це на мою думку. Справа ж трошки в іншому.. в тому, що якби галузь науки, і біології, зокрема, отримувала достатньо коштів, щроб і зоологія і ботаніка і цитологія, та й таж біофізика могли нормально розвиватися, то в нас би було найбільше відкриттів у світі, тому що люди дуже розумні і з неординарним типом мислення. І тожі б не постало б питання взагалі, а хто круче...

Спочатку усе одно були синьозелені :))) І водорості, і бактерії... Бути спецом -- ось що круто. І почесно.

0

10

І взагалі, не завжди в коштах справа: їх можна знайти. Головне -- бажання займатись справою. Чи не так?

0

11

КитВасиль написал(а):

отримуючи по жирній пиці (старший МЖ серед хребетників теж)

Було б цікаво подивитись на жирну пику МЖ старшого. Здається це адаптивне пристосування тіко починає намічатись на молодшому. Але до комплекції Квіточки ще мусить пройти не одне покоління. А приймаючи до уваги, що еволюція даного... м-м-м incertae regnum направлена щей в бік постійної редукції ЦНС, то гадаю, що, скоріш за все, доведеться їм перейти до паразитизму і знову повернутись до дрібних розмірів (якщо тіко паразитувати будуть не на тілі нещасної вітчизняної науки).
Вибачаюсь за мимовільний гон, але хто знайомий із життям і творчістю МЖ молодшого, той мене зрозуміє.

КитВасиль написал(а):

до безхребетників стояли черги за власним бажанням, бо якісна робота не вимагає самореклами

Ніяким чином не применшаючи численних перемог ЮГ на любовному фронті, все-таки наполягаю, що самореклама в його оповідях теж є! Саме такі люди як ЮГ творять міфи (за що я, як збирач канівських міфів їм вдячний), де чудно переплелися правда і художній вимисел із глубоким підтекстом (або й без нього можна, головне шоб красіво було).

КитВасиль написал(а):

А ботанік - це і справді - людина з сачком...людину з сачком сприймають як косаря конопель.

Здається я чогось не розумію... Я завжди гадав, що "ботан" - це синонім заучки. А до чого тут коноплі?

0

12

значиться так, панове.... Зоологи та ботаніки -- люди екстраординарні, але спочатку були синьозелені і хто кращий, добиватись правди не будемо....
Це і так зрозуміло -- біологія -- наша справа.... Ми пацючків не ріжемо, як капустку.....

0

13

valear написал(а):

Це і так зрозуміло -- біологія -- наша справа.... Ми пацючків не ріжемо, як капустку.....

Ну а хто сказав, що, наприклад, біохіміки, тих нещасних пацючків вагонами ріжуть? вони ж теж в першу чергу біологи, більше ніж треба ніколи не візьмуть)))) а взагалі - нормальні люди, я з багатьма дуже дружу, вони і з зоологами приятелюють. Так шо, всьо у нас на біофаці в шоколаді!  :kurva:

0

14

Так зоологи хребетних тварин взагалі рідко ріжуть (тай кузькам теж гріх жалуватись - не так вже й багато їх зничтожаєм, як того потрібно було робити). Хоча для здобутя професійних навичок слід було б когось покромсати (принаймні ми з Пшеничним вже інстументи в раболаторію притащили). Але ж, самі розумієте, що кромсати аби кромсати - це не добре. Спочатку треба перечитати як там як жаба влаштована (і пацаватим НаумовимКарташовим тут не обійдешся), потім роздобути кілька тих жаб і незабаром їх оприходувати...

Брюнгильда написал(а):

Так шо, всьо у нас на біофаці в шоколаді!

То не шоколад...
valear, а шо таке ОБОН?

0

15

Так а куди дівацця? Коли студенти починають на парах якусь ахінєю розказувати, на підручник посилаючись і вони праві! Там дійсно таке написано.

КитВасиль написал(а):

Sorry for flooding

Шо да, то да... треба буде якось тему ляпсусів у науковій літературі започаткувати.

0

16

Стосовно китячої довжини (для непосвячених, згідно даних провідних вітчизняних теріологів вона становить 100 м), то я довго не міг зрозуміти звідки такі дані. Аж поки не осінило! Синій кит в довжину 100 футів! А при переводі футів у метри за принципом 1:1 (до речі, так навіть зручніше), ми отримуємо якраз 100 метрів! Все правильно, все сходиться!
Без імен... Не знаю... Он свого часу Форманюк видав збірку орнітоляпок - так всі повеселились (навіть читаючи власні ляпсуси намагались посміхатись). Цеж не наклепи якісь, а цитування.

0

17

Чудотворецъ написал(а):

То не шоколад...
valear, а шо таке ОБОН?

Це майже військова таємниця. Отряд ботаников особого назначения.

0

18

Одна студентка з мого курсу (себто четвертого) розповіла як їх викладачка з біотехнології (ім'я не знаю, так як сама студентка його теж не знає) причитаючи чому вони такі тупі сказала:  що НАВІТЬ ботаніки - і ті краще них вчаться...

Я вже не буду згадувати, що казала про зоологів Давидовська і Остапченко...

0

19

Raven_sp написал(а):

Я вже не буду згадувати, що казала про зоологів Давидовська і Остапченко...

Наші, себто зоологи 4-го курсу --- всім зоологам зоологи. Факт! Давидовська та Остапченко -- це так собі, нічого не розуміючі люди...

0

20

valear написал(а):

Остапченко

:gogi:  :alkapone:

0

21

:desant:

valear написал:
Остапченко

Я не правий?

0

22

valearКонешно правий :gogi:  Ой брр аж морозить.

0

23

Конешно правий   Ой брр аж морозить.

Наша людина....   :big_boss:

0

24

Доведецця на екології гнобить біохіміків...

0

25

Ги))) Біохіміків ніхто не погнобить))) Давидовська намагалася - не вийшло)))) Мусієнко намагався - не вийшло)))
До речі, коли Ви шановний Чудотворець, дізналися, що до вас у группу з єкології всього то навсього один біохімік вирішив перевестися, то у Вас хіба що інфаркт не став... Принаймні на лице Ви ну дуже змінилися... Представте собі, щоб з Вами було, якби Ви всю нашу группу взяли? Її тільки шановний Владлен Миколайович витримати зміг)

0

26

Якби хотілось, то більшість можна було б і принизити. Тіко буде як в тому старенькому анекдоті. Їде Ілля Муромець по дорозі, аж бачить камінь з надписом "Ошуйно пойдеш - коня втратиш, одесно пойдеш - живот покладеш, прямо пойдеш - педерастом станеш". Возмутився Ілля Муромець: "Хто - я! Педерастом! Да не народився такий, щоб зі мною таке неподобство вчинив!" Поїхав прямо. Довго чи коротко їхав, аж тут вискакує йому навперейми Соловейко-розбишака і давай свистіти так, що аж вуха позакладало. Ну Іллюша й вмазав йому десницею молодецькою в ухо. Підвівся притихший Соловейко з долу тай питає в Іллі Муромця: "Ну і хто ти після цього?".
Звичайно, є такі студенти, яких в обіду не дадуть, але більшість студентів принизити викладачу на парах - як два пальці. Тіко, ну і хто він після цього? Якщо я почну строїти біохіміків, лише за те що вони біохіміки, то незчисленні ряди ахтунгів біофака поповняться ще одним члєном.

0

27

але більшість студентів принизити викладачу на парах - як два пальці

це звісно так) Але за діло принизити - це одне, а от тільки щоб пальці покидати - то це вже неподобство)))

Якщо я почну строїти біохіміків, лише за те що вони біохіміки

а до речі деякі так і роблять)))

0

28

Serna написал(а):

Ой, загнобив бідненьку. Добже, як повернетесь із заслання, буду Вам тіко казати, що Ви божественна і неперевершена.

0

29

Serna написал(а):

Ото заври всякі.... Часів дідуся Панаса.... Не та що ми, рядові аспіранти.... Наше діло....праве, виконувати заповіти Леніна.

0

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Ботанік -- людина з сачком?