Міфи і легенди канівської практики

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

ОГОЛОШЕННЯ

Сообщений 1 страница 14 из 14

1

Днесь здибався з Андрієм Ладновим (зам директора зоопарка по науці і просто митець фото тут http://www.kanevala.narod.ru/mclaud.htm ). Каже, що зоопарку потрібні студенти, які б цікавились зоологією. Лише в нього є близько десятка тем для досліджень по кузькам. А окрім того є безліч тем по іншим звіркам. Хоч серед відвідувачів форуму не багато зоолгів, але якщо буде нагода, повідомте про це, будь-ласка, зацікавлених.
Окрім того, наскіки я знаю, КитВасиль теж може щось цікаве по кузькам запропонувати студентам, які дійсно хочуть попрацювати на благо вітчизняної і світової зоології.

0

2

До уваги студентів молодших курсів які подумують над кайфедрою зоології!
Вчера знову бачив Андрія Ладнова. Є конкретні пропозиції по ссавцям. Зокрема,
Список тварин для проведення досліджень: тигр амурський, леопард, рись європейська, тянь-шанський бурий ведмідь, уссурійський бурий ведмідь, гімалайський ведмідь, малайський ведмідь, леви африканські, єноти – полоскуни, носуха звичайна, індійський дикобраз, індійська летюча лисиця.

Список загальних тем і питань для досліджень та спостережень:
1) Як використовуються різні частини вольєрів та які форми поведінки в них проявляются?
2) Вплив присутності відвідувачів на рівень активності та поведіну тварин.
3) Естральний цикл у тигрів.
4) Прояви стереотипної поведінки у тварин.
5) Групова поведінка тварин. Взаємовідносини та ієрархічна струкура в групі тварин.

0

3

Увага!
Потрібен кузькознавець! Бажано -- студент. Цікава робота -- кузьки на слизовиках. Детальну інформацію -- в мене або у Романенка П. О.

0

4

Завтра срання відїжджаю в секспедицію на Сиваш. Тому всім "Бувайте", а хто ще не в кизяках, то ще й цілую та обнімаю.
Залишаю вам не більше дюжитни кизяків (та й то козячих). Тому використовуйте їх економно і взагалі не сваріцця...
Борщ в холодильнику.
Не спаліть хату.

З.І. Будете собе файно вести привезу із секспедиції гостинця (тріпєр).

0

5

UUPC! Сиваському птаству вітання. Пташину фаробу не везіть. У нас тут і своєї стачить. Щасливої дороги! Чекаємо з перемогою.

0

6

Чудотворецъgood luck

+1

7

good F*ck)) :kurva:

Отредактировано cutie_cat (2007-11-15 20:30:14)

0

8

Мій знайомий Юрій МАЧУХА, котрий зараз курує веб-сайт української поезії (найстаріший і найбільший, у формуванні якого свого часу я також брав посильну участь, скануючи, форматуючи і беручи дозволи у авторів) звернувся з проханням.

Можливо, хтось має такий досвід або таких друзів. Нижче вміщую його листа:

ШУКАЄМО ДОПОМОГИ КВАЛІФІКОВАНОГО ПРОГРАМІСТА

Веб-сайт «Поетика» (poetyka.uazone.net) шукає кваліфікованого програміста із досвідом роботи з СУБД в контексті інтернету.

За 9 років існування веб-бібліотеки кількість сторінок збільшилася до такої міри, що існуюча структура не відповідає масштабу проекту.

Необхідно створити нову структуру на базі вільної СУБД, бажано MySQL.

Адміністратори Поетики гарантують оплату роботи програміста та визнання авторства програмного модуля.

Додаткову інформацію, технічне завдання та умови співпраці можна дізнатися за адресою machukha@gmail.com чи телефоном 8-067-448-00-49 Юрій.

0

9

Граждане беспозвоночники и им сочувствующие! Предлагаются энтомологические коробки кустарного изготовления. Размер - почти стандартный. Материал - фанера, стекло, пенопласт. Из недостатков - тяжеловаты. Цена - 35 грн. Минимальная партия - 6-7 шт. (на самом деле, 10 шт., но 3-4 я пристрою).

0

10

А в зоопарку тем по кузькам не  лишилось?

0

11

:umnik:  :umnik: У зоопарку кузек немає, хіба залетить якась бідна залякана Drosophilla із ІМБГа. :umnik:

0

12

Кузек в зоопарке навалом. Места знать нужно!! :rtfm:

0

13

Клятий сусід вже всіх дослідив!!! А досліди у нього не дуже добрі скажу я вам!!! Мало яка кузька вижеве після ціх дослідив!!!! :umnik:  :umnik:

0

14

vitek написал(а):

А в зоопарку тем по кузькам не  лишилось?

Vitek: Якщо хто цікавицця, з питаннями - до мене. У середу буду вже, як Бог дасть, у Києві.

0