Міфи і легенди канівської практики

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Гламуррний флуд)))

Гламуррний флуд)))

Сообщений 181 страница 210 из 408

181

Raven_sp написал(а):

Фільм з розряду подивився і забув (одні спецефекти)...знятий лише задля отримання грошей...така от моя думка...

Та я ж не про фільм, то фігня без бе, а от мультяшка то інша річь.

Отредактировано Patriotofmg-42 (2007-10-15 15:02:42)

0

182

Patriotofmg-42 написал(а):

Та я ж не про фільм, то фігня без бе, а от мултяшка то інша річь

Тоді я не так Вас зрозумів...про м/фільми найкращі спогади...але якби я їх подивився зараз, моя думка, гадаю була б іншою (Є різниця в світосприйнятті в 10 і 20 років)...через це я їх дивитись не буду...

0

183

Raven_sp Ну я теж сьогодні їх би не дивився. Однак тоді фар,фар евей :(

0

184

Raven_sp написал(а):

про м/фільми найкращі спогади...але якби я їх подивився зараз, моя думка, гадаю була б іншою (Є різниця в світосприйнятті в 10 і 20 років)...через це я їх дивитись не буду...

Щодо сприйняття мультиків, то воно дійсно дуже змінюється з віком. Пам'ятаю що в дитинстві я ненавиділа мульт "Їжачок в тумані", а тепер це один з моїх найулюбленіших мультів. І той, пам'ятаєте, про двох медвежат, що ловлять рибу, а потім почали ловити зірки? Настільки філософська річ! я думаю, що цей мульт, щоб зрозуміти, треба дивитися дорослим

0

185

Брюнгильда
Можливо, деяки мультики є досить глибокими для їх нормального розуміння в дитинстві.

Отредактировано Patriotofmg-42 (2007-10-15 15:06:44)

0

186

Aisha написал(а):

антицелюлітні засоби

у чоловіків целюліту не буває. А в кремі для обличчя нема нічого страшного, просто він далеко не кожному чоловікові потрібен.

мульт, щоб зрозуміти, треба дивитися дорослим

Цілком згодна, причому мені здається, що відсоток таких мультиків дуже великий. мабуть їх автори думають, що діток забавляють, а виявляється - дорослих.

Отредактировано Зіронька (2007-10-15 16:16:52)

-1

187

Зіронька написал(а):

А в кремі для обличчя нема нічого страшного,

Днесь бачив одного хлопчину... Не знаю, що в нього з шкірою на обличчі (вся лущиться і до того ж великими хлаптями), але, незважаючи на мою нелюбов до косметики, йому б вживання якогось засобу мабутьдопомогло. Все таки медицина, а тим більше косметична в наш час непогано розвинута.

Але про мультики. Народ, хто не бачив - подивіться "Злидні". Культова річ!

0

188

Чудотворецъ написал(а):

Не знаю, що в нього з шкірою на обличчі (вся лущиться і до того ж великими хлаптями), але, незважаючи на мою нелюбов до косметики, йому б вживання якогось засобу мабутьдопомогло.

Судячи з опису, це у нього дерматит був якийсь... таке лікувати краще, а не кремами замазувати.

А щодо мультів, то від себе хочу порадити аніме "Унесені примарами" (Унесенные призраками). Але мульт краще подивитися кілька разів, навіть якщо здається, що з першого разу ти все зрозумів. Просто під час наступних разів тобі відкриваються нові деталі, а вони часто набагато глибші, ніж попередні висновки)

0

189

Serna написал(а):

Та Ви наче забули, що я Ваш хрест земний)))

Ну, у Вас застаріла інформація. Зараз такі хрестища на факультет прийшли, що Ви вже не хрест, а так - амулєтік от зглазу чи фєнєчка на згадку про хіповську комуну.

0

190

Зараз такі хрестища на факультет прийшли, що Ви вже не хрест, а так - амулєтік от зглазу чи фєнєчка на згадку про хіповську комуну.

На справді це дуже добре))) Бо в мене є справи поцікавіші й поважливіші)))  А коли йде гідне покоління, то це ж просто чудово)))) 

фєнєчка на згадку про хіповську комуну.

Головне, що є що згадати))))  :cranium:  :drings:

0

191

Serna написал(а):

На справді це дуже добре))) Бо в мене є справи поцікавіші й поважливіші)))  А коли йде гідне покоління, то це ж просто чудово))))

Ти навіть не уявляєш собі наскільки "гідні" і що у них у голові - це просто ЖАХ!

0

192

Гим а хто телек дивиться? Мені,здается, що зараз взагалі нічого путнього не показують у мене 16 каналі і все таке барахло.

0

193

Гим а хто телек дивиться?

включаю о десятій вечора, щоб подивитися по нтн "CSI" і все, далі нема чого дивитися. Інколи на вихідних показують радяньські фільми, це теж можна подивитися. і хоч у мне аж 30 каналів, проблема не зникає

0

194

Гим а хто телек дивиться?

Чому ж так критично? я іноді дивлюся, тому що часом по ньому показують гарні фільми. Іноді навіть дивно, чому їх пропускають в ефір, тому що вони є не досить кассовими. Наприклад, саме по телевізору я вперше подивилася "Дім з піску і туману", а дещо пізніше - "Реквієм по мрії". Я вважаю, що це гарні фільми, і канали, що їх показують, мають право на життя. А загалом - дивлюся новини, але не частіше ніж два рази на тиждень, а то стає страшно жити))))

0

195

КитВасиль написал(а):

Щоб не забувати, що насправді - життя-таки є страшним.

життя дійсно страшне, але якщо про це постійно пам"ятати, то може постати питання: "а навіщо взагалі жити? Адже нічого приємного нема, кругом одні жлоби, сміття і сіра буденність".

0

196

КитВасиль написал(а):

А також грамотно зроблену криміналку.

Так криміналку переглянути можна, досить цікаві випадки іноді показують.

0

197

життя дійсно страшне, але якщо про це постійно пам"ятати, то може постати питання: "а навіщо взагалі жити? Адже нічого приємного нема, кругом одні жлоби, сміття і сіра буденність".

Звичайно. потрібно жити, як нема для чого, для людей. Для позитиву.

0

198

КитВасиль написал(а):

КитВасиль

Тобто людина, що радіє весняному сонцю, квітам, першому коханню, першому крику свого первістка не має нічого "особливо людського".? задавати "прокляті пиитання" собі потрібно, і не раз в житті, але ж не весь час балансувати на їх лезі.

Отредактировано Зіронька (2007-10-18 19:56:03)

0

199

КитВасиль написал(а):

Людина, яка не балансує все життя на лезі проклятих питань, а живе задля "позитивчику", людиною не є.

Вибачте, тоді заради чого живете Ви особисто? Я не думаю, що кожну хвилину Ви ставите собі прокляті запитання і балансуєте на їх лезі... Питання в тому, як сприймати життя: як веселу пригоду або як щоденну рутину, другий варіант був дуже актуальний у Середньовіччі, якщо Вас задовольняє таке буття - то будь ласка, але мені здається, що основою нової епохи повинен  стати якраз позитив, і не просто, а позитив у всьому і більш легке відношення до життя, яке повинно бути яскравим, щоб перед смертю ні про що не жаліти, адже краще раз спалахнути, але щоб це побачили всі, ніж довго ледь-ледь жевріти...

0

200

Лайф фест, дай янг, дринк Кока-кола  :cool:

+1

201

КитВасиль написал(а):

Я відчуваю себе живим, тільки поки балансую на лезі. Вже недовго...

Чому така приреченість?

0

202

КитВасиль написал(а):

Patriotof... написал:

Лайф фест, дай янг, дринк Кока-кола...

Ну от бачте - все це сказане давно-давно... Що ж нового?

А нічого, не може бути нічого нового, все нове це давно забуте старе. Все життя це балансування на краю прірви.

0

203

КитВасиль написал(а):

А скільки це "недовго" - як на Вашу думку?

"Недовго" не можна виміряти годинами чи роками. Це вимірюється вчинками, враженнями. Для мене недовго, якщо я не встигну допомогти своїм майбутнім дітям знайти себе і влаштувати своє життя.

0

204

КитВасиль написал(а):

"Лів фаст" у мене вже не вийшло, хоч я і збирався і жив аж надто "фаст".

А що у Вас не вийшло саме "лів"? не повірю...

0

205

КитВасиль
Та то так помилився трошки буває. Як кажуть БУКВІ ПУКАЮ(Квартал-95)

+1

206

КитВасиль написал(а):

"Лів фаст" у мене вже не вийшло, хоч я і збирався і жив аж надто "фаст".

Я б такого не говорила, не можна стільки побачити і так говорити ледь-ледь тліючи десь у кабінеті академчного інституту. Щось мені підказує, що життя Ваше насичене, і тому години біжать швидко

0

207

КитВасиль написал(а):

Тепер не п'ю ні кави, ні горілки...

Це така велика втрата? Кава існує без кофеїну. а келих червоного вина навіть де в чому корисний

Отредактировано Зіронька (2007-10-19 08:56:01)

0

208

КитВасиль написал(а):

Кава або чай без кофеїну називаються сечою

я запропонувала як альтернативу. Я особисто не визнаю навіть розчинної кави, а тим більше без кофеїну. Тай натуральна у тьоті Томи бажає бути кращою.
напиватися не потрібно і не тільки через прояви похмілля. Просто при цьому багато хто втрачає залишки людської подоби.
:(  Але нічого не бачу поганого у келиху хорошого вина.

0

209

Не має, хоча надмірне захоплення алкоголем може прискорити наближення до фінішу.

Отредактировано Зіронька (2007-10-19 13:04:43)

+1

210

КитВасиль написал(а):

І взагалі, це не ми наближаємося до горизонту, а горизонт - до нас!!!

Можна і так на це подивитися

0

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Гламуррний флуд)))