Щось, парубоцтво, чесно кажучи у вас на форумі нудно для дівчат))) Так от)) Ця тема для прекрасної половини цього паскудного світу))) Обговоренню підлягає все від кольору лаку в сезоні осінь 2008 і до що спільного у Джека Спарроу із Льонею Горобцем)))) :cool:
Гламуррний флуд)))
Сообщений 1 страница 30 из 408
Поделиться22007-09-11 21:01:05
Нарешті путня тема!!!
А щодо схожості Льні Горобця з Джеком Сперроу - Я думаю, що Джеку ще рости і рости до таких вус :big_boss:
Поделиться32007-09-11 21:03:15
А може краще не треба??? Я ж так люблю Джоньку Деппа!!!! :kiss:
Поделиться42007-09-11 21:06:08
Так а хто його не любить? Особливо у ранніх фільмах - "Едвард руки-ножиці"
Поделиться52007-09-11 21:09:32
А коли він у Сонній лощині у обморок гехнувся??? Я його обожнююю!!!!! :aaa:
Поделиться62007-09-11 21:32:13
Капец... Куда котимся... Куме, може в гноярку його?
Конечно, политкорркетность не позволяет, однако...
Поделиться72007-09-11 21:46:47
Брунейский Агент
Це не етично - писати такі висловлювання на адресу ПРЕКРАСНОЇ ПОЛОВИНИ ЛЮДСТВА! і взагалі - "гноярку" могли видумати тільки ті, хто й гадки не має, що таке гламур :as: :ork:
Поделиться82007-09-11 22:22:37
Ну шо, Викторыч, активность уже есть. Осталось понять, что с ней сердешной делать... :desant:
гноярку" могли видумати тільки ті, хто й гадки не має, що таке гламур
До речі, пан Чудотворецъ, чи маєте Ви таку гадку?
Чому не люблять нас - красивих і прекрасних?...
Не, я конечно понимаю, "что красота - это страшная сила, и нет слов, чтобы это сказать", но кроме красоты хотелось бы, чтобы ещё что-то было... :flood:
Не примите это на свой счёт лично.
Поделиться92007-09-12 08:31:00
Ой!
Мабуть, я сам скоро на гноярку перебирусь і буду там жити! Бо тему цю закривати причин нема, хоч і хочеться.
Шановні, а ви не замислювались, що Джек Спарроу, то лише одна з аватар Горобця?
Брюнгильда написал:
гноярку" могли видумати тільки ті, хто й гадки не має, що таке гламур
До речі, пан Чудотворецъ, чи маєте Ви таку гадку?
Ні-ні! Саме, ті хто добре знає про гламур і придумали гноярку!
А тепер про лак. Особисто я віддаю перевагу IsaDora, LUMENA, Lancome, Givanchy та Sephora (на кожний пальчик - свій лак ). Loreal та MaxFactor - погано кладуться, швидко висихають у флаконі та щей пензлик капєц який незручний! Faberlic та Bourjois також швидко висихають у флаконі. Спочатку сподобався Artdeco - але через кілька днів він почав на нігтях тьмяніти. Найбільш цікаві відносини в мене з Creativ. Купив, поклав - гидко! А в моєму салоні тіко ним користуються і класно виходить. Майстер пояснила, що він хороший лак, тіко треба до нього приловчитись.
А щодо кольору, то на щастя, тут мода не така перемінлива як в каблуках чи блузках. Враховуючи, що цієї осені в моді насичені, але не "ядерні" жовті кольори, то доводиться зараз і лак шукати цієї, не такої вже й поширеної гами. Окрім того, як і кожної осені, в моді сіреньке ретро та діловий чорний костюм, тому можна знову після літа дістати лаки класичного чорного кольору. Ну, а прозорий лак на гарних ухожених нігтях - так він завжди в моді!
Поделиться102007-09-12 10:21:01
:paladin: :kurva: "Помедлжнне. я запісую!"
Найкоащий лак від Lancome, тому що він не псується під час лабораторних робіт і невідколурується у польових умовах)
Жовтий лак на нігтях - це гидко! Чоловікам краще більш спокійні напівтони.
Особливо я вважаю, що цієї осені в моді будуть кармінні або помаранчові кольори) осоливо у кольорі волосся)))
А на зміну шпилькам прийдуть масивні підбори і високі чобітки із шкіри)))
А про сіреньке ретро та діловий чорний костюм... ну хіба що з непоганим дукельте та з прикрасами від Swarowski :kurva:
До того ж лак пыдбираэться не у тон одягу а у тон макяжу)) І жодна, повторююю, жодна, поважаюча себе гламурна дівчинка не допустить у себе на нігтях цей огидний чорний колір!!!!
Дівчата, нагадую!!! Рожевий і червоний на нігтиках зажди в моді!!! :idiot: Про франзуцький манікюр, я просто мовчу)) Віе винлядая завжди першоклассно)))
П.С. Пане Чудотворцю, невже Вам довелося провести кілька хвилин на гламурних жуночих сайтах? Який жах)))
Капец... Куда котимся... Куме, може в гноярку його?
Тільки після вас, любі хлопчики)))
Поделиться112007-09-12 10:39:57
Здається, І-го-го та тупіт копит почулися на сайті...
Поделиться122007-09-12 10:41:53
Ой, блондинки... :swoon:
Поделиться132007-09-12 11:57:11
Ой, блондинки...
по-перше - маемо щось супроти?
по-друге - ми руденьки)))
по-третє - побачив би ти мене в житті... здивувався би))) :kurva:
Поделиться142007-09-12 14:52:13
До того ж лак пыдбираэться не у тон одягу а у тон макяжу))
Доречі, є нові новини, щодо макіяжу в цьому сезоні. як не дивно, нові осінні кольори - блідо-зелений та блідо-блакитний. Тому потрібно оновлювати свій косметичний арсенал (принаймі мені). А за думкою журналу Cosmopoliten беж все ж в моді, але не матовий, а перламутровий.
Тож, творіть та імпровізуйте!!! :idiot:
Поделиться152007-09-12 15:54:05
Привіт, дівчатка!
Нарешті з"явилася цікава тема!
Хочу приєднатися до вашої дисусії з гламурної теми. носіть у цьому сезоні яскраві відтінки всіх кольорів райдуги, щоб настрій був яскравий. А які новинки у нас серед шампунів, бо так хочеться змінити цей засіб догляду за волоссям? що порадите
Поделиться162007-09-12 15:59:29
А які новинки у нас серед шампунів, бо так хочеться змінити цей засіб догляду за волоссям
Щодо новинок - не знаю, але як гарний шампунь можу порадити Pantene ProV - у них взагалі зараз гарна серія, але найкращий - "Контроль за випадінням волосся". А ще я нещодавно спробувала шампунь Nivea - як не дивно, він виявився досить якісним, волосся після нього дуже м'яке У них також гарна серія для фарбованого волосся - воно реально починає виглядати яскравіше.
а взагалі вибір шампюню дуже і дуже залежить від твого типу волосся, тому зараз я нічого конкретного не можу порадити. напиши докладніше, що саме ти очікуєш від шампуньки. Щасти :as:
Поделиться172007-09-12 16:11:45
Пантін моєму волосся не подобається , на жаль. Йому більше до вподоби Elseve для фарбованого чи мелірованого, однак я ним вже давно користуюсь, волосся по-троху звикає і перестає бути м"яким і блискучим. Основні вимоги до шампуню: щоб підходив для неслухняного, сухого і фарбованого волосся, мав би до пари якийсь ополіскувач чи бальзамчик, щоб не було проблем з розчісуванням після сушки, ну і ним можна було користуватися досить часто. Дякую за бажання допомогти :kiss:
Поделиться182007-09-12 16:15:07
Дякую за бажання допомогти
завжди прошу :boast: Щодо бальзамчику - так зараз практично всі шампуні мають собі пару. а для неслухняного спробуй Sunsilk для неслухняного волосся, але обов'язково з ополіскувачем, а можеш і з маскою.
Ой, як добре комусь за день допомогти :bye:
Поделиться192007-09-12 16:19:55
Щиро вдячна! :kiss:
Обов"язково спробую! Може вам теж потрібна консультація з якихось питань? Звертайтесь
Поделиться202007-09-12 16:20:39
Доречі, Зіронька: мені тут нещодавно розповідали про комплексне покращення волосся - шампунь+бальзам+маска+комплекс вітамінів. Кажуть, що за 3 тижні із бідь якого волосся можна зробити "мрію принцеси". Але це є лише в Росії. Не знаєш, можливо у нас з'явилися такі комплекси?
Буду вдячна за пораду.
Якщо щось знайдев в неті - скинь, будь ласка, посилання :bye:
Поделиться212007-09-12 16:27:01
Схожі комплекси є у декількох фірм, що представлені в Україні, однак всі вони не мають вітамінних комплексів. А якщо взяти всі три компоненти, і на додачу попити вітамінки, наприклад, АЕВІт, може теж буде ефект принцеси?
Поделиться222007-09-12 16:31:10
:pardon:
А якщо взяти всі три компоненти, і на додачу попити вітамінки, наприклад, АЕВІт, може теж буде ефект принцеси?
Можливо. Дякую за ідею я думаю, що у нас фірми, які випускають засоби для догляду за волоссям як раз тому і не випускають вітамінних комплексів - всі ж такі розумні і можуть просто купити вітаміни
ну що ж, сьогодні піду шукати в аптеку вітаміни для волосся
про ефект принцеси повідомлю через 3 тижні
:yes:
Поделиться232007-09-12 16:31:53
Прошу
Поделиться242007-09-12 19:06:28
ой....йося..тримай мої руки та ноги...здається я потрапила у рай)))) :viking:
Поделиться252007-09-12 19:12:05
Йой, мамо!!!
Поделиться262007-09-12 19:15:53
Капитан, може в конституцию нужно срочно поправки вносить??!! :hunter:
Поделиться272007-09-12 19:18:24
Вже пізно. Робимо на Гноярці останній схронок і переходимо до партизанських дій.
Поделиться282007-09-12 19:45:57
Йой, мамо!!!
ой..шо ж так тяжко ге?! ну ти ж знаєш як я люблю нешатенок))))))) :friends:
Поделиться292007-09-12 19:54:46
Мене тут нема, якшо шо - я на Базі (Гноярка). Вхід по паролю.
Поделиться302007-09-12 20:49:01
Мене тут нема, якшо шо - я на Базі (Гноярка).
Партизани у штабі (Базі) не відсижуються!!!!! :desant: вони по лісах ховаються та рельси підривають :viking: