Міфи і легенди канівської практики

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Гламуррний флуд)))

Гламуррний флуд)))

Сообщений 121 страница 150 из 408

121

Кажіть що хочете а мене дуже ціпанув "Брат" і "Брат-2"

0

122

Так, "Еффект метелика" також справив на мене велике враження. Одне з найбільш "притрушених" фільмів для мене - "Донні Дарко", може хто бачив - про хлопчика, страшного кроля, та про турбіну літака, яка на дім гехнулася... Дуже важке кіно - "Зелена миля", ніколи не вистачало сили до кінця додивитися.

До речі, перша частина Хроннік Ріддіка мені більше довподоби - Чорна діра називається.

Взагалі кіно також поділяю на фільми для розваги, та для "подумати". Непоганий фільм - "Стрекоза", не перекладаю, бо "бабка" звучить дивно)))
А взагалі цікавих фільмів давно вже не бачила...  :kurva:

0

123

Serna написал(а):

Дуже важке кіно - "Зелена миля", ніколи не вистачало сили до кінця додивитися.

Я таки додивилася, повірте, воно того варте.

0

124

Patriotofmg-42 написал(а):

Кажіть що хочете а мене дуже ціпанув "Брат" і "Брат-2"

Погоджуюсь, гарне кіно. Перший "Брат" мені здається більш філософським, він глибший за змістом... і звісно кіно прикрашає музика Наутілуса (ой, я ж забула, що я пишу ГЛАМУРНИЙ флуд  :P )...
Доречі, з "пригрузного" кіна є ще фільм "Сестри", його знімав Бодров-молодший. Я дивилася цей фільм вже багато разів, але всеодно кожного разу мене пробиває на поплакати(((

Serna написал(а):

До речі, перша частина Хроннік Ріддіка мені більше довподоби - Чорна діра називається

слухай, а ти не знаєш, чому в обох частинах його дівчата помирають? я так обидва рази чекала хеппі-енду (ну хоча б поцілуночку на ніч) і маєш тут... взагалі, то якась голівудська дискримінація))))  :gogi:

0

125

КитВасиль написал(а):

Особисто для мене протягом останніх 20 років найулюбленішими лишаються "Pink Floyd. The Wall" Алана Паркера і "Amadeus" Мілоша Формана. Ну і "Clockwatch Orange" Стенлі Кубрика

таки не втрималась, і вирішила це процитувати. Ну підкажіть мені де можна взяти "Clockwork orange"! вже другий місяць шукаю). А до зазначеного переліку класики від себе додам ще "Соляріс" та "Сталкер" Тарковсько. ну дуже мені подобаються його інтерпретації!

0

126

КитВасиль написал(а):

Особисто для мене протягом останніх 20 років найулюбленішими лишаються "Pink Floyd. The Wall" Алана Паркера

О Pink Floyd! Це одни з моїх найулюбленіших гуртів, в них стільки гарних тем для роздуму і кіно вийшло дуже вдали.

Брюнгильда написал(а):

Сталкер"

Ой він мені аж ніяк а

Брюнгильда написал(а):

"Соляріс

це вже тема.

0

127

Соляріс це вже тема

Сподываюсь, це про російський варіант фільму, а не про ту американську туфту з Джорджем Клуні (проти Дж. Клуні особисто нічого не маю, але книгу мони здорово зіпсували)?

0

128

КитВасиль написал(а):

А невже ж ніхто не любить Тарантіну? Кустурицю? Братів Вачовських? Стівена Спілберга? (LOL). Нікого не пре від "Жмурок"? Хвігово.
А якщо без понтів, то "Блокпост" дуже люблю. Він мені нагадує стару Окуджавівську комедію "Женя, Женечка и "катюша".

Тарантіну люблю, але не всього, найбільше до вподоби "Криминальне чтиво", не дуже люблю "от заката до рассвета", не бачила "П"ять кімнат". "Женю, Женечку и Катюшу" просто обожнюю, хоча на "Блокпост", як на мене, не схоже.

0

129

КитВасиль написал(а):

"Блокпост" дуже люблю

Ні "Чистилище" буде по краще. "Жмурки" не пруть.

подываюсь, це про російський варіант фільму

Так точно :desant:

0

130

А як вам фільми - "Атака помідор-убивць" усі три частини,  "Блондинко у шоколаді", та хоча б той же "Американкський пиріг"?

0

131

Serna написал(а):

А як вам фільми - "Атака помідор-убивць" усі три частини,  "Блондинко у шоколаді"...?

Фільм "Блондинко у шоколаді" це скоріше документальне кіно, бо акторської гри там шось не помітно  :P
А от "Помідори-убивці" - це практично класика комедійної пародії на фантастику, потім були "Атака марсіан" (або шось в цьому дусі), "Шостий елемент" і т.д.

А як щодо таких фільмів як "Де моя тачка, чувак?", "Дорога, я зменшив наших дітей", або "Дівчина з моїх жахіть"? Просто еталони американського гумору)))

0

132

Ну.. "Шостий єлемент" не бачила, але щодо "5-го" то можу сказати, що це один із моїх улюбленних фільмів для релаксу, і хоч вішайте мене) ну дуже гарна картинка))) хоч змісту нуль і він практично такий як і в інших фільмів))))

Що ж тоді казати про  "Обитель зла" всі три частини))))

До речі, біологи, як вам усілякі наворочені біологічні приколи у фільмах? Наприклад коли вірус лікується розпилюванням чаїнок над зараженим містом))))  Або коли антивірсус знаходять у подвальній лабораторії з єдиним світловим мікроскопом? Гі)))

І знов таки згадалася тема - хтось бачив такі серіали - "Загублені" ті "Иєріхон"? Хтось щось скаже про них? Особисто я просто в захваті!!!!  :masynka:

0

133

Serna написал(а):

До речі, біологи, як вам усілякі наворочені біологічні приколи у фільмах? Наприклад коли вірус лікується розпилюванням чаїнок над зараженим містом))))  Або коли антивірсус знаходять у подвальній лабораторії з єдиним світловим мікроскопом? Гі)))

Це, мабуть, треба виділити в окрему тему,бо ляпів на цьму фронті є багато  :) , мабуть на пальцях можна перелічити фільми, в яких нема до чого вчепитися. Як тільки сенарист вирішує урізноманітнити стандартний сюжет, як обов"язково допустить помилку, бо треба зробити ну дуже файну картинку.

Отредактировано Зіронька (2007-10-05 14:37:04)

0

134

Брюнгильда написал(а):

А як щодо таких фільмів як "Де моя тачка, чувак?", "Дорога, я зменшив наших дітей", або "Дівчина з моїх жахіть"? Просто еталони американського гумору)))

ОГО А ТАКИЙ ІСНУЄ :tomato: ?

Зіронька написал(а):

Наприклад коли вірус лікується розпилюванням чаїнок над зараженим містом))))  Або коли антивірсус знаходять у подвальній лабораторії з єдиним світловим мікроскопом? Гі)))

Це з якого фільму? ДУЖЕ цікаво хочу побачити вірус під світловим мікроскопом, ось ЦПД віруса запросто, але ж не вірус. А про чай взагалі супер і нашо там молекулярнабіологія, взяв чай і готово. Просто і легку як В МаКЖлобінсК!
А ще прикольній баг в фільмі "Кочівник", коли герой пьє отруєний кумис, забув який там точно види зміюки був, але факт що його можна випити хоч відро, аби в кров не потрав.

0

135

Serna написал(а):

Наприклад коли вірус лікується розпилюванням чаїнок над зараженим містом

ще в якомусь фільмі над містом розкидали пелюстки диких квітів

0

136

Зіронька написал(а):

ще в якомусь фільмі над містом розкидали пелюстки диких квітів

не пам"ятаю, як він називався, та там грав пан Сігал... Причому індіанська нармедицина врятувала тоді ціле місто....

0

137

valear написал(а):

та там грав пан Сігал.

А було таке кіно.

0

138

valear написал(а):

Причому індіанська нармедицина врятувала тоді ціле місто....

Не те щоб ціле місто, а цілий світ! Індіанці просто монстри фітотерапії, судячи з кінематографу.  :idiot:
А як щодо психоделічних фільмів: "Дім з піску і туману" Вадима Перельмана,"Реквієм по мрії" (на мою думку його треба показувати старшокласникам, щоб відбити бажання вживати наркотики і т. д.), "Країна приливів"(хоча там книга ще жахливіша), про "Вантаж 200" Олексія Балабанова я взагалі мовчу...
Хоча я мабуть не в темі, вибачаюсь :flood:  :offtop:

0

139

Serna написал(а):

До речі, біологи, як вам усілякі наворочені біологічні приколи у фільмах?

А згадайте фільм "Параграф 78"! там де на самому початку дівчина каже: "Метіонін 16.. Ой, ні 18!". І це реально викошує всю лабораторію? причому не зрозуміло, як цей вірус від однієї амінокислоти сам вистрибнув з пробірки і пішов рубити всіх направо і наліво?

Serna написал(а):

І знов таки згадалася тема - хтось бачив такі серіали - "Загублені" ті "Иєріхон"? Хтось щось скаже про них? Особисто я просто в захваті!!!!

Бачила "Загублених" - мені теж дуже сподобався цей серіал, дуже динамічний і классно тримає в напрузі. На жаль бачила його тільки в телевізійному вигляді, а третього сезону вони не показували((((

0

140

Брюнгильда написал(а):

третього сезону вони не показували

а в інтернеті нема?

0

141

А в чому суть цього серіалу?

0

142

А в чому суть цього серіалу?

О, зараз як почну пояснювати!...  ;)
Серіал починається з того, що на одинокому і Богом забутому острові терпить аварію літак. Величезна кількість людей гине, але і ті що вижили під час катастрофи. Десь половина серій першого сезону - це ілюстрації того, як люди намагаються ужитися один з одним, про боротьбу за лідерство, про злами доль і характерів... А далі починається дивина - виявляється що цей острів, не такий вже й безлюдний. Більш того, він явно налаштований вороже щодо нових гостей.....

Але розповідати далі не буду і дуже раджу подивитися - серіал дуже захопює і всю серію тримає у напрузі)))
Приємного перегляду!!!  :cool:

0

143

Просто якщо розповідати, то на словах виходить звичайні американські соплі. Але то не так. Дійсно непогана річ, і гра акторів теж багато чого варта. Не всіх звичайно, але, на мою думку, для деяких це буде непоганим початком їх карьєри.

Про Параграф 78.. там ще здається такі фрази були - "рівень фосфорилювання позитивний, рівень метилювання.. відємний..."

А хто ще бачив фільм "еволюція"? та мабуть всі))) може я щось плутаю, та там було щосб на зразок - "Один з науковців (ги) дивиться у мікроскоп на поділ червяків та каже - ой, та це у них мітоз!!"

Повертаючись до тему гламуру)))) Дівчатка, хто дивився серіал - "Відчайдушні домогосподарки"? Ото кльове та кумедне кіно)))

0

144

Serna написал(а):

Дівчатка, хто дивився серіал - "Відчайдушні домогосподарки"? Ото кльове та кумедне кіно)))

Я! Я! Я дивилася!!! і всім раджу!!! серіал дуже цікавий. мені подобається те, що в ньому зібрані усі класичні типажі домогосподарок - від затурканої матері 4-х дітей, до гламурної екс-моделі. І ця тема, про те, що у кожного є свій скелет у шафі - вона насправді глибше, ніж здається. Хто ще фанат цього серіалу - приєднуйтесь до обговорення! (в принципі, нефанати теж можуть приєднуватися)

0

145

Serna написал(а):

Повертаючись до тему гламуру)))) Дівчатка, хто дивився серіал - "Відчайдушні домогосподарки"? Ото кльове та кумедне кіно)))

дивилася всі сезони, які змогла викачати! гламурне кіно! Сценарист там явно досвідчена людина, вигадати таке..., хоча як завжди все виявляється Ок.
я б не сказала, що Ліннет така вже й затуркана домогосподарка: перед народженням дітей таки встигла зробити непогану кар"єру. Хоч приклад бери ))))) Т
ак, скелет є у кожного, і рано, чи пізно його таки побачать. треба шкаф міцніше зачмняти ))))))))))

Отредактировано Зіронька (2007-10-09 16:06:08)

0

146

Зіронька написал(а):

ак, скелет є у кожного, і рано, чи пізно його таки побачать. треба шкаф міцніше зачмняти ))))))))))

або ж переселити скелет зі шкафі у сейф)))

А мені з усіх господарок найбільше подобається Сьюзан - добра, чуйна, але ж така невезуча!!! то скаже шось не те, то побачить) мені завжди було її школа і я завджи переживала саме за неї)))

0

147

Брюнгильда написал(а):

А мені з усіх господарок найбільше подобається Сьюзан - добра, чуйна, але ж така невезуча!!! то скаже шось не те, то побачить

І завжди боїться сказати правду

0

148

Зіронька написал(а):

І завжди боїться сказати правду

Бо якщо вона каже правду, стає тільки гірше!!!! хоча, коли не каже - теж(((

0

149

Брюнгильда написал(а):

Бо якщо вона каже правду, стає тільки гірше!!!! хоча, коли не каже - теж(((

і що в таких випадках робити   :(

0

150

меня ота кумедна Іді подобалася... хоча там кожна з них принцксса.. на жаль останнього сезону так і не бачила, і не знаю, чим все закінчилося.. ніяк не потрапляла додому на це кіно...((((

0

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Гламуррний флуд)))