Щурі не пахнуть, якщо у них чистенько, перевіряла. А білі щурики класні, особливо, коли спостерігаєш, як вони ростуть. Так що любителям живих тваринок мона подарувати, хай ростять тваринку
Отредактировано Зіронька (2007-12-05 15:38:18)
Міфи і легенди канівської практики |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Гламуррний флуд)))
Щурі не пахнуть, якщо у них чистенько, перевіряла. А білі щурики класні, особливо, коли спостерігаєш, як вони ростуть. Так що любителям живих тваринок мона подарувати, хай ростять тваринку
Отредактировано Зіронька (2007-12-05 15:38:18)
Загдую і зараз ..... Отакої...
Та я теж зараз ще загадую... старі звички важко перебороти))))
А що ж ти так швидко тему відкрив!!! От, невгамовна людина)))
А білі щурики класні, особливо, коли спостерігаєш, як вони ростуть
ой, а може реально накупити манюніх щуриків, начіпляти їм рожевих та блакитненьких стрічок на подарувати усім? ото мене, мабуть, почнуть всі любити))) але ж малі щурики дійсно гарнюні)
Колись загадала, а воно не збулося, перестала, але кожен ударів курантів такий дорогий серцю. Хочу Нового року
Не з нашого віварію
ой, а може реально накупити манюніх щуриків, начіпляти їм рожевих та блакитненьких стрічок на подарувати усім? ото мене, мабуть, почнуть всі любити))) але ж малі щурики дійсно гарнюні)
А так тебе не люблять? Не видумуй!)
А що ж ти так швидко тему відкрив!!! От, невгамовна людина)))
Пам"ятаєш мультик "Невгамовні"... Ото персонаж у підгузнику -- я
Пам"ятаєш мультик "Невгамовні"... Ото персонаж у підгузнику -- я
Томі, це ти? Ти мій улюблений герой! Кумир з дитинства!!! Дай афтограф, прошу))))
Не з нашого віварію
то віварій погано пахне, а не щурі, якби за ними прибирали частіше, то б не пахли
Хочу Нового року
Я теж!!! (тихо рюмсаю)
викреслюємо дні в календарі
Томі, це ти? Ти мій улюблений герой! Кумир з дитинства!!! Дай афтограф, прошу))))
будь ласка
Я теж!!! (тихо рюмсаю)
Не плач, скоро буде
А мені автограф?
Не плач, скоро буде
Насправді, я вже не можу!!! так все дістало і так хочеться свята!!!!
свято наближається, свято наближається
.... і така шара вантажівок по вулиці суне))))
доречі, я у себе на Оболоні колись бачила таку кратину. Правда, машин було менше - десь штук 7. Але гарно було))))
машини з кока-колою? Оболонь српага, мабуть, замучила
машини з кока-колою?
звісно з Кока-колою!!! уявіть - такі великі червоні машини, всі в ліхтариках, гарненькі такі. На душі було таке свято!!!
Ого та тут дійсно флуд
Що може на Новій рік на форумі святкування до упаду зробити?
Отредактировано Patriotofmg-42 (2007-12-05 16:21:58)
До упаду чого - сервера? бо нас не так легко повалити))))
як саме?
Ну зробити святкове вбрання форуму, привітання на пів єкрану і новорічний шабаш форумчан. А загалом можна щось придумати.
Отредактировано Patriotofmg-42 (2007-12-05 21:34:55)
Ну зробити святкове вбрання форуму
Ой ні, я того не вмію.
новорічний шабаш форумчан.
Особисто я намагаюсь п'яним в інтеренті не спілкуватись (хоч далеко не завжди цього дотримуюсь)
А загалом можна щось придумати.
Ідея цікава, але що?
ну так хто береться щось придумати
Ідея цікава, але що?
Новорічне виття форумчан під біофаком
Це ж хто такий нахаба?
Дякую!!!
Часто дарую розмальвоні великі кульки
До Чудотворця та Sernа: Нічого не нагадує?
Отредактировано Raven_sp (2007-12-07 13:48:56)
Зіронька написал:
Часто дарую розмальвоні великі кулькиДо Чудотвореця та Sernа: Нічого не нагадує?
До зіроньки: Без образ - це так, наше, жіноче...
Ідея цікава, але що?
Відверто сказати фантазер на всілякі там свята я ніякий. Але можна хоча б пару інфреймів вставити, календарик святковий, або таймер до Нового року залишилось....
Отредактировано Patriotofmg-42 (2007-12-07 15:02:37)
до Чудотворця:
до зробити форум більш новорічним можна, скажімо, смайли якісь тематичні підвантажити. І каунтер теж непагана річ)))
А взагалі можна окрему тему забабахати, скажімо о 23.00 і хай кожен там шось напише до дванадцятої)))
Брюнгильда
В принципі можна, сайті техпітримки форумів вдосталь.
Отредактировано Patriotofmg-42 (2007-12-07 23:13:01)
Ще раз повідомляю, що я не видатний веб-митець. Виходячи з можливостей мубб.ру змінив стиль форуму на якийсь більш зимовий. Смайликів у них новорічних нема. При бажанні ж кожен може залізти і вставити смайлик із спеціалізованого сайту (хоч в нас не сильно то тут і смайликами народ користуєцця).
По ідеї мубб.ру надає можливості вставити зверху та знизу якісь банери, але всі знайдені мною банери є комерційними. Тай якщо банер існує, значить він кудись веде... Можлисті зробити якусь "шапку" не виявив.
А взагалі можна окрему тему забабахати, скажімо о 23.00 і хай кожен там шось напише до дванадцятої)))
Можна постаратись, хоч не всі будуть вдома. Я планую святкувати вдома, але, скоріш за все до компутера буде черга домашніх (як не фільм подивитись, то листівочку зварганити).
скажімо о 23.00 і хай кожен там шось напише до дванадцятої)))
якщо зважати на добру традицію проводжати старий рік, то напише зовсім мало народу. А кому пощастить, то доступу до інтернету серед Карпат не буде. Хоча ідея прикольна
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Гламуррний флуд)))