Переглянув сайт BEERserk'а (wwwexplorer.org.ua) і виникли деякі питання стосовно екіпіровки. Тому і відкриваю цю тему і сподіваюсь, що вона буде дуже актуальна всім хто збирається до Канева (як не як на канівщині пересікаються дуже багато туристичних маршрутів).
Отже, для початку в мене до народу два питання:
1. Чи бачив хтось в продажу антени та шнури з'єднання з ПК до GPS Lowrance iFinder GO? В інструкції натякається на можливість приєднання таких. Але я їх щось ніколи не бачив.
2. Придивляюсь до наметів. Думки роздвоюються. Мисля перша: купити намет з "купе" типу якогось RedFox'у. Звичайно вона дещо важкувата та об'ємна (хоч і буває все набагато страшніше), але ж як це класно не залазити з брудними мокрими чоботями в намет, а залишити їх в купе. І там же залишити рюкзак, бо коли в наметі на три людини сидить чотири туристи і стільки ж рюкзаків - стає дещо тісновато.
Варіянт другий: дуже мене спокушає бундесверовська "Iglu". Хоч і без купе, але конструкція намету без кілочків та з можливістю розбивки на каменюках це теж круто. Особливо мені було це актуально на Ташлику, де вбити кілки в землю було не так то й просто. Та й легенька ця модель...
І ще одне питання навздогін: ніхто не знає конструкція яких наметів передбачає кріплення для переноски до рюкзака A.L.I.C.E.?
Екіпіровка
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться12007-03-11 19:06:52
Поделиться22007-03-13 10:34:17
Варіянт другий: дуже мене спокушає бундесверовська "Iglu". Хоч і без купе, але конструкція намету без кілочків та з можливістю розбивки на каменюках це теж круто. Особливо мені було це актуально на Ташлику, де вбити кілки в землю було не так то й просто. Та й легенька ця модель...
если это то, что само распаковывается из такой круглой плоской сумки с "молнией", то брать не советую.это летние палатки, и даже средний дождик они будут пропускать.лучше взять первый вариант.
Поделиться32007-03-14 19:45:24
Навіть так? Я зараз пперехожу на натовську екіпіровку і поки що не знайшв у них жодного недоліку (ось тільки вважаю чоботи та онучі кращими за берци та шкарпетки). Якщо ми маємо на увазі одну й туж саму модель намета - то це перший випадок, коли НАТО розчаровує мене якістю товару.
Поделиться42007-03-21 12:07:32
Не, то, что из круглой сумки с молнией - это китайский ширпотреб (конечно, никого из однокурсников я обидеть не хотел ).
Отредактировано Брунейский Агент (2007-03-22 11:06:23)
Поделиться52007-03-23 13:51:45
Так, тоді повторюсь. Хтось бачив в дії справжню німецьку "Iglu"?
Поделиться62009-02-18 18:59:35
несподівано для себе виявив що невеличкі туристичні пінки (поджопники) - корисна річ. Завше я героїчно відсиджувався на власному берці і відчував себе відносно комфортно. На поджопнику набагато комфортніше сидіти, коли кругом сирі поліняки, але виявилось що він має велике практичне значення! Коли всі дрова сирі і доводицця до запаморочення роздмухувати вогнище, цю не зовсім приємну процедуру можна в сотні раз спростити використовуючи як віяло цей самий піджопник. Випробувано літом 2008 року в ході двохтижневого бродіння по горам Алтаю. Штука дуже потрібна.
Поделиться72009-02-28 09:11:30
коврики вообще полезная штука. видел не так давно, появились коврики из натуральной пробки, причем набранные из полосок, то есть скручиваются они намного лучше чем стандартные с интетические. кроме того, вы не рискуете прожечь его, скажем, сигаретой. только вот стоит такое удовольствие немало...но, как мне кажется, оно того стоит. заработаю - возьму себе такой.
Поделиться82009-12-30 21:41:37
Екіперуюсь в Мілітаристі.