Брунейский Агент написал(а):Массонами всё чаще зовут как раз биологов. Кого ни возьми - все всех знают
Да-да. До речі, тобі привіт від Кості Мірзи :bye: Мір тесєн.
Брунейский Агент написал(а):А кто там из наших засел в Финляндии?
Із наших - Я.
Брунейский Агент написал(а):И какие их особенности?
На жаль у нас конспіративні правила ще більш жорсткіші ніж в Массада. І це має об'єктивні причини, оскільки деякі таємниці можуть викликати непідробний корисливий інтерес у багатьох посторонніх. Єдине що можу сказати, що наша організація не має назви. Скоріш за все це також елементи конспірації. Зате які потужні традиції та езотеричні містерії, йой мамо, які ж містерії!
Брунейский Агент написал(а):Возможно, скоро выплывут некоторые подробности деятельности этой организации
Якщо ваші конспіративні правила дозволяють таке - то світова спільнота з інтересом почитає.
П.Н. Для тих кому це все здається таким собі "рєбячеством" нагадаю, що в людей бродячих (як то моряки, туристи, геологи, зоологи, ботаніки, ахеологи та в інших злиднів) дуже часто виникають якісь традиції, дуже дивні для постороніх. Найбільше мене вразила традиційна гра палеоантропологів Африки, описана Дональдом Джохансоном (відкривачем "Люсі") - це якась подібність волейболу, але в якості м'яча використовували слонові кизяки. Або ще одна традиція, яка існувала на англійській антарктичній станції Фарадей (теперішня Вернадського). Кожна жінка, яка там побувала мала залишити не випраний ліфчик (кажуть, що вони там зберігаються досі. До речі, користуючись нагодою передаю привіт Владлену Миколайовичу :bye: ). Зараз ця традиція перервана, оскільки після того як в 1997 році (вже на Вернадського) відправили чотирьох жінок з яких три повернулись вагітними Український антарктичний центр заборонив допускати на нашу станцію жінок.
Отож, якщо комусь всі ці традиції, ритуали та "таємні організації" здадуться дивними - поїдьте в експедицію або сходіть в похід. Ви їх не лише зрозумієте, а можливо і самі станете родоначальником якоїсь традиції.