Міфи і легенди канівської практики

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Соціальна Мережа kanevala.org.ua

Соціальна Мережа kanevala.org.ua

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Вітаю усіх форумчан-канівчан!!! І я там був, мед-горілку пив :) Да так добре був, що тепер кожного року приїжджаю разом з друзями на берег Дніпра, на Тарасову Гору, на Похилі Трави аби набратися нових вражень. Обома руками підтримую канівську ідею, адже чим нас більше, тим ми сильніші. Якось був проникся ідеєю створити Соціальну Мережу щось на зразок "ВКонтакте" чи "Одноклассники.ру". Довго її виношував, але як часто таке буває то часу нема, то настрою то інтернету. Та ось нещодавно таки взявся і ось сьогодні нарешті презентую :)))) Що з цього вийшло можете подивитись перейшовши за адресою wwwkanevala.org.ua . Там же можете зареєструватись і стати одним із учасників мережі. Після реєстрації Вам стануть доступні такі функції як створення власних альбомів, опитувань, оголошень, блогів та багато іншого. Звичайно прошу строго не судити за переклад (зустрічаються помилки) а навпаки допомогти. Свої ідеї і пропозиції по створенню і просуванню канівської мережі прошу надсилати за адресою buytur@gmail.com

0

2

Это что ещё такое???

0

3

Вітаю ще одного фаната Канівської практики.
Соціальну мережу бачив, ідея цікава
але по правді я із своєю думкою про неї ще не визначився
звичайно, соціальні мережі свого часу підірвали форуми, забравши у них відвідувачів. Можливо варто тому форум із kanevala.narod.ru перевести на соціальну мережу kanevala.org.ua
але сам я на таке не наважуюсь. Не наважуюсь, бо каневала давно виходить із мого контролю і намірів (одні питання чого варті: коли оновицця Каневала? А я звідки знаю!!!). Ще один прояв самостійності каневали - її ім'я вже стало доменним в соціальних мереж...
коротше, тут потрібно із спільнотою порадитись, а спільнота в соціальних мережах...

0

4

Ты, главное, авторские права отстаивай!  :)
А по обновлениям: а шо, материала нет? Можно ж и по сусекам поскрести....

0

5

матеріалу безліч
часу тре

0

6

Ооооо...  :(
Його не буде ніколи, я вже зрозумів...

0

7

все буде. без паніки

+1

8

Хм. :huh:

0

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Соціальна Мережа kanevala.org.ua