УРАААА!!!!! Первый курс в понедельник едет в КАНЕВ!!!!! Мы дожили!!! Мы дочекалися!!!! Лично я счастлив!!!! =))))
Канів 2010
Сообщений 1 страница 30 из 65
Поделиться22010-05-21 19:36:01
Ура!!! Я чекала саме на Шалену Білку ... Я про те, що нову тему про новій Канів, має "відкрити" хтось з першокурсників))) А ми, "торжественно", переріжем "уявну червону стрічку" .
Я згадую, як ми "товклись" біля воріт, під Біофаком, в 8 ранку, все чекали, що ХТОСЬ приїде і накінець підбере нас до Канева))) Чекати прийшлось біля 4-5 годин! Що поробиш...
Бажаю, щоб цього року народу пощастило трошки більше ніж нам ... Але головне не "комфорт" і "швидкість", а мета!! !
Короче, поки залишається заздрити (по-хорошому), і надіятись, що тижні сесії пройдуть швидко (хочеться надіятись)...
Бо вже нетерпиться)))
Поделиться32010-05-21 19:48:24
=Fidelia=, дякую, так урочисто відкрили тему))))
Нас обещают забрать где-то в 2 часа дня, а как будет на самом деле - посмотрим) Меня это как-то мало волнует, главное - доехать))))
головне не "комфорт" і "швидкість", а мета!!
Это точно!!!)
Короче, поки залишається заздрити (по-хорошому), і надіятись, що тижні сесії пройдуть швидко (хочеться надіятись)...
Все буде добре!=) Желаю успешно сдать сессию и тоже поскорее прибыть в Канев)))
Поделиться42010-05-21 20:14:55
Все буде добре!=) Желаю успешно сдать сессию и тоже поскорее прибыть в Канев)))
Хех, дякую! Ну тоді - до Канева))) Після приїзду першого к., "ми" припремся, приблизно, аж через дві неділі...
Будемо любуватись вашою вранішньою зарядкою
Поделиться52010-05-21 20:48:19
У
через дві неділі
Не скоро... Говорят, старшекурсникам еще и в тесноте жить прийдется...
Поделиться62010-05-21 20:54:37
Не скоро... Говорят, старшекурсникам еще и в тесноте жить прийдется...
Це точно... В "маленький" двоповерховий Версалик "впихнути" всіх студентів - не є добрим... Але іншого виходу і тим паче вибору немає!
Будемо тіснитись, або "підпільно" набиватись в гості до жителів Арарату))) журтую)))
Поделиться72010-05-21 20:59:18
а почему так сделали? Весь Арарат отдали первому курсу. Хотя у нас человек 40 не едит Или в Арарате места мало?) Почему 2 курс там не селят?
Отредактировано Шалена Білка (2010-05-21 21:22:59)
Поделиться82010-05-21 21:22:54
а почему так сделали? Весь Арарат отдали первому курсу. Хотя у нас человек 40 не едит . Или в Арарате места мало?
Я взагалі часто задавала собі це питання... Але точної відповіді немає! Так що хто його зна, як "воно" все буде...
Отредактировано =Fidelia= (2010-05-21 21:23:23)
Поделиться92010-05-21 21:25:15
як "воно" все буде...
Як каже наш фізик: "Якось воно будЕ! Ніколи ще так не було, щоб якось воно не було!"
Главное, что в Каневе!!! А там уже ладно... В тесноте, да не в обиде))))
Поделиться102010-05-21 21:29:39
В тесноте, да не в обиде))))
Будем надіятись на краще!
Поделиться112010-05-21 23:03:41
а почему так сделали?
справа в тому, що взимку із-за снігу провалився дах лабораторій на Хрещатику...
Відповідно під лабораторії переобладнали кімнати Версалю...
Ось фото:
http://vkontakte.ru/photo9276086_158938829
Поделиться122010-05-22 00:18:38
Ничего себе зимушка зима....О_о Хотя, гы) На нашем веку в той лаборатории выстрелила Веселка Смердюча (не буду смущать первый курс похабной латынью))) так вот, видать, здание не выдержало того позора)
Поделиться132010-05-22 13:12:24
із-за снігу провалився дах лабораторій
Мда... печально( Зима была конечно снежная... Но и крыша, наверное, далеко не в лучшем состоянии была...(((
(не буду смущать первый курс похабной латынью)))
Ой, да ладно))) Знаем мы эту латынь, знаем)))
Поделиться142010-05-22 14:11:30
Нас обещают забрать где-то в 2 часа дня, а как будет на самом деле - посмотрим)
не хочу налаштовувати на гірше, але особливо не сподівайтесь, що в 14.00 поїдете
Поделиться152010-05-22 14:24:39
але особливо не сподівайтесь, що в 14.00 поїдете
Так никто и не надеется) (хотя, может парочка наивных студентов найдётся)
Поделиться162010-05-22 14:33:47
Raven_sp
Ото капець лабораторії!!!! А я чула що араратські деякі переробили, та певно то слухи... ще й казали що на лабораторії ботаніки вищих щось упало....
Чудотворецъ написал(а):
але особливо не сподівайтесь, що в 14.00 поїдете
Так никто и не надеется) (хотя, может парочка наивных студентов найдётся)
Ми провтикали більш ніж півдня стоячи під біофаком і чекаючи черги.... тримайся, перший курс, дорога то весело=)))
БОЖЕ, ЯКІ КЛАСНІ КАНІВСЬКІ АВТОБУСИ ЯКІ ВОЗЯТЬ НА ЕКСКУРСІЮ, ОСОБЛИВОЙ ТОЙ МАЛЕНЬКИЙ, ДЕ ОСТАННІ СИДІННЯ РОЗДОВБАНІ - ОТО РОДЕО ШОУ ЇХАТИ!!!!!! УІ!!
Поделиться172010-05-22 14:39:29
дорога то весело=)))
Да я тоже так думаю) Поэтому не понимаю прикола ехать своим ходом (с Киева я имею в виду. Если кто-то рядом с Каневом живет, то понятно, что лучше своим ходом). Вместе веселее!)))
БОЖЕ, ЯКІ КЛАСНІ КАНІВСЬКІ АВТОБУСИ
Гг) Меня раздолбанными автобусами не напугать))) Я с 5 по 10 класс каждый день в школу ездила на такой "гробовозке" (врагу не пожелаешь))) ) Да еще по ТАКИМ дорогам))))))
Поделиться182010-05-22 14:49:17
Гг) Меня раздолбанными автобусами не напугать))) Я с 5 по 10 класс каждый день в школу ездила на такой "гробовозке" (врагу не пожелаешь))) ) Да еще по ТАКИМ дорогам))))))
ПАНІ ХТО ВАС ПУГАЄ !??? Я ж кажу що я їх обожнюю!!!! маю надію, мене кудись повезуть на тому міні родео шоу! То реально одне з самого класного в Каневі!!!!!!
Ще в Каневі є одна дуже класна місцина... але то секрет.
Поделиться202010-05-22 16:12:32
Нє, так не цікаво)) Почала казати, так кажи до кінця)))
Поделиться212010-05-22 20:54:41
А я чула що араратські деякі переробили
Можливо і їх, а не Версаль..не знаю...але в будь-якому випадку кімнат для студентів стане менше...
Поделиться222010-05-23 13:26:48
Хе, а я про неї знаю?
БОЖЕ, ЯКІ КЛАСНІ КАНІВСЬКІ АВТОБУСИ ЯКІ ВОЗЯТЬ НА ЕКСКУРСІЮ, ОСОБЛИВОЙ ТОЙ МАЛЕНЬКИЙ, ДЕ ОСТАННІ СИДІННЯ РОЗДОВБАНІ - ОТО РОДЕО ШОУ ЇХАТИ!!!!!! УІ!!
Це ти про той "синенький"? Я памятаю екскурсію до заказника "Тулинський степ"... Через здоровезне поле і по розбитій дорозі.
Реально, підлітали вверх на половину свого росту, майже до самої стелі... На наші "крики" водій не зважав - ото "шумахер", чесне слово!!! Залізні нерви!
І не кожна "залізяка" може тАкЕ витримати... Отож Канівські автобуси - ще ті, справжні "міцні горішки")))
П.С.: Взагалі першокурсників легко налякати)))
Точно, самі такими були!
Поделиться232010-05-23 20:08:19
Хе, а я про неї знаю?
На жаль, ні, то ми з Прісс відрили... там нюмфари ростуть... гарно... Подобайло просив якось показать=))))
Отож Канівські автобуси - ще ті, справжні "міцні горішки")))
я ж кажу, вони БОЖЕСТВЕННІ!!! ХОЧУ НИМИ ПОЇЗДИТИ ЗНОВ
ААААААААААААААААААААААААА ХОЧУ В КАНІВ!!!!!
Поделиться242010-05-23 20:10:19
П.С.: Взагалі першокурсників легко налякати)))
Та то нічого... Нас он досі лякають)))
Нє, так не цікаво)) Почала казати, так кажи до кінця)))
Там дуууже гарно... як бродити любите, самі знайдете=)))
але в будь-якому випадку кімнат для студентів стане менше...
Казали, що по шість селитимуть(((
Поделиться252010-05-23 20:25:49
як бродити любите, самі знайдете
О да, бродить любим!))
Поделиться262010-05-24 11:23:21
Шалена Білка, нарешті цей день настав![взломанный сайт]
Мені мої друзі (з гуртожитку) телефонували, казали, що зараз в першокурсників хаос - бігають, метушаться, торбочки збирають ...
Ех, мені б зараз так "побігать" ... Але завтра "довгожданні" 2 модулі - відчуваю і нам буде доволі весело...
Короче, Білочко, щасливої дороги)))
Поделиться272010-05-24 11:36:07
нарешті цей день настав!
=Fidelia=, ура!!! я этот день весь год ждала!!!))))
Тоже с утра бегала, вещи собирала... а теперь на сумку страшно глянуть
Короче, Білочко, щасливої дороги)))
=Fidelia=, спасибо большое пребольшое!!!
Вы тоже отлично напишите модули, сдадите сессию и приедете в КАНЕВ!!!))) Удачи!!!!
Поделиться282010-05-24 16:53:26
Вы тоже отлично напишите модули, сдадите сессию и приедете в КАНЕВ!!!))) Удачи!!!!
Дякую!!!
Білко, пиши нам... (якщо буде доступ до інтернету)
Я збираюсь взяти свого маленького "конструктора", себто нетбука ... І завдяки не дуже "працеспроможному" модему, намагатись писати тут на сайті маленькі "дайджести" (чи як їх там...) По типу:що сьогодні було, що буде, що твориться на Канівській практиці взагалі... В "шпіЙони" не записуйте... Ми з Anthophora будемо "таємними агентами"...))) Але це тільки деякі "мрії", як воно буде насправді - не знаю...
Поделиться292010-05-24 19:08:40
Ааа Каневские автобусы ням ням)
Поделиться302010-05-24 19:56:50
Ааа Каневские автобусы ням ням)
А скільки в них "енергії"...))) Ще на років 100 лишиться)))
Ці автобуси - аналоги американським гіркам! Хто не вірить - спробуйте, а хто вже знає, як воно "прокатиться с ветерком", з адреналінчиком, хай згадує, як було круто, або ж приїздить до Канева на "сеанс мізкотрясіння"!!!