Чудовий флеш-кліп від випуску 1977 р. (курс Лопарьова та багатьох інших викладачів біофаку):
ТИСНІТЬ ТУТ (НЕ БІЙТЕСЯ, Я СПРАВЖНІЙ КИТ, А НЕ БОТ)
Канів 1973-1974
Отредактировано КитВасиль (2009-08-16 10:08:45)
Міфи і легенди канівської практики |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Канівська практика » Свіжа кіношка від лопарівських однокурсників
Чудовий флеш-кліп від випуску 1977 р. (курс Лопарьова та багатьох інших викладачів біофаку):
ТИСНІТЬ ТУТ (НЕ БІЙТЕСЯ, Я СПРАВЖНІЙ КИТ, А НЕ БОТ)
Канів 1973-1974
Отредактировано КитВасиль (2009-08-16 10:08:45)
Задум кліпу досить цікавий, проте через кілька хвилин монотонність його примушує очі закриватися....
Порадувала дівчина котра тримала щуку, шкода рибку, адже там проглядалася мертва хватка=)))))
Дійсно, цікава задумка (приємні звуки). Але, чомусь, в мене не всі фото відкрилися (глючать)...
Єдиний "-" як вже зазначав Painkiller - монотонність! Трошки "заколихує")))
в мене не всі фото відкрилися (глючать)...
У меня таже проблема
Хотілось би всі фотографії переглянути, а тут... Добре хоч фотка з "мертвою хваткою" відкрилась!!!
Жодного знайомого обличчя ... Сумно трішки. Адже колись і наші фотографії, на яких ми ще молоді, колись так само будуть розглядати. "А це он той, а це он та! О, то ці старі мочалки теж колись тусили.. гм."
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Канівська практика » Свіжа кіношка від лопарівських однокурсників