Міфи і легенди канівської практики

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Канівська практика » Враження про Канів - 2008

Враження про Канів - 2008

Сообщений 1 страница 18 из 18

1

Розпочну: цей Канів для мене був дуже неоднозначний. Вести в другого курсу сподобалось - з ними можна не кожного дня ходити, а головне здійснювати загальний контроль. Та й група загалом сподобалась, хоч інколи доводилось на них покрикувати. Але за це мені гроші платять. З першокурсниками якось менше контактував, тому повноцінно оцінити не можу, але умудритись вивести Воютюка із себе це да! Це не кожному вдавалось. І я, звісно ж, підтримую рішення  педколективу, про відміну Дня Канева в 2008 році. День Канева - це загальне свято, де можна дозволити собі трошки більше, але не можна утворювати загального студентського шабашу. Це не тому що викладачі - боги, а студенти - казна-що, а тому що неуправляємий натовп 180 молодих людей може натворити багато чого. Для тих хто не в курсі (версія з "Фінського" боку практики). В ніч перед днем Канева, черговий викладач піднімаючись по Арарату відмітив потужний потік води, який лився по сходах (враховуйте, що на другому поверсі знаходицця адміністрація заповідника із бібліотекою, комп*ютерами і т.д). На поверсі студенти обливали один одного водою, ганяли по коридору де було декілька сантиметрів води, витащили в коридор потужні колонки і т.д. Отримавши чітку інструкцію припинити і зайнятись уборкою безладу знайшлось декіілька студентів, які незважаючи на своїх однокурсників, що в позі рака витирали ганчірками підлогу і чергового викладача, продовжували грати на гітарі. Особисто мені це нагадує замашки паханів на зоні, які як відомо, фізичної роботи мають уникати - на те вони типа пахани. Тому я прихильник презумптивних мір прийнятих педрадою.
Сподіваюсь, що наступних років нічого подібного не буде, і Дні Канева теж відновляцця. Хоча... особисто в мене негарне передчуття, що "далі буде..."

0

2

Шоу маст Го ВОН)))
А так случай не очень приятный. Чесно если б мой комп  или колекцию книг залили от шалостей малолетних дурней убил бы. А так я не злой))

0

3

А які наслідки були? Багато компів, книг зіпсовано?

Жаль Грищенків...для них літо це не відпочинок, а каторга...

0

4

На щастя збитків майже не було і тому практика продовжицця
хоча... хто його зна, може невдала зимова практика була і на відлуннях літньої :sceptic:

0

5

Чудотворецъ написал(а):

хто його зна, може невдала зимова практика була і на відлуннях літньої

Дєйствітєльно....може й так...точно буде відомо, що це так- якщо не пустять в Канів весною...

0

6

Стыдно, однако, за то, что мы учудили( Насколько я знаю, ничего особо не повредилось. Штукатурка\потолок\пол высохли и стали такими же. Просто длилось это все недолго, а потом все стояли и вымывали довольно долго. Ну, что было, то было... Тем более, мы извинились! И довольно красиво извинились.
А вообще, Канев - это что-то! Я дите непросвещенное и неискушенное, но эта практика меня просто поразила) Поэтому я, собственно, тут)

0

7

Puma Красиво это как?

0

8

Ну, сподіваюсь, що я не стану ворогом №1, але скажу, що це вибачення на мені не дуже... це не метод - приймати театралізовані вибачення від студентів, тим паче що не тих, які були основними винуватцями. Провина №1 - оті гітарасти, які відмовились слухатись по першому заклику. Сам балаган це суттєво, але він насправді був лише фоном (принаймні мені так здалось). Так можна дійти, що провинившийся студент буде на педраді вірші читати, замість того щоб в столовій посуду мити.
Стосовно деталей, для тих хто не в курсі, то може, Ви, Пумо?

0

9

Перенимаю почетное красное знамя и рассказываю. После того, что мы учудили, разозлили Богдана Юрьевича, убрали все и разошлись по комнатам, Дня Канева уже как-то не наблюдалось. Мы следующий день провели в непонятном состоянии, а к вечеру решили организованно извиниться. Активисты сочинили полупоэму на тему того, что было, закупились свечками маленькими и пошли на Финляндию. Свечи зажженные выложили в форме сердца, и прочитали стихи перед собравшимися преподавателями. Не знаю, как это оценивать. В принципе, ведь, извинение нужно не тому, у кого его просят, а самому извиняющемуся. Что было дальше я не знаю, потому что пришлось уехать раньше немного. Но по словам других, извинения наши приняты, тем не менее, впечатление о нас соответствующее  нашему поступку..

0

10

Про вибачення, можна було б погодитись, хоча по великому рахунку - особисто Вам то в чому було вибачатись? Вибачатись мали - ТІ САМІ, самих модних.
ну да ладно, що було те було, такі інциденти інколи бувають і може послужать в майбутньому наукою і студентам і викладачам.
просто на Фінляндії акт вибачення не варто було робити, бо її мешканці не полюбляють посторонніх (і не треба думати, що тому що там кояцця оргії). Так історично склалось. Ви ж мабуть не дуже любите, коли займають "вашу" парту в аудиторії. хоча визнаю, якби це робилось біля Версалю, більшість "фіннів" не прийшло б (в тому числі і я).
а от що видатного і приємного згадати з Канева 2008? щось не вспливає в памяті. може хтось інший нагадає?

0

11

Для меня все выдающееся и запоминающееся, я в этом необъективна. Если начать рассказывать, то будет, наверное, повторение того, что все из года в год переживали и будет неинтересно..

0

12

Честно говоря, из того, что видел на видео, было похоже на цирк имхо... Дети, дети что же тут сделаешь... Неужели некоторые вроде бы этим гордятся...

Отредактировано valear (2009-02-26 10:59:18)

0

13

Raven_sp написал(а):

Чудотворецъ написал(а):

хто його зна, може невдала зимова практика була і на відлуннях літньої

Дєйствітєльно....може й так...точно буде відомо, що це так- якщо не пустять в Канів весною...

Якщо на весну потрібно будуть папери на оформлення поїздки, то ви в курсі до кого звертатися=))))))

0

14

Пума, ну в 2007 обливання Фінляндії на день Нептуна запомнилось, а не балаган на відбої. Хоча і тоді студенти майже перейшли межу
Равен, а є кандидати на весну?

0

15

Чудотворецъ написал(а):

Равен,

Рейвен....:)

Чудотворецъ написал(а):

є кандидати на весну?

Думаю, знайдуться...3й курс...+ там вже є список другого курсу зоологів...

0

16

Raven_sp написал(а):

Рейвен...

вибачаюсь
а про поїздку в Канів... ну дай то Бог

0

17

А от на дні Канева ні разу за всі свої роки практики не був. Завжди мене кудись на пригоди тягнуло в той день!

0

18

то небагато втратили, цікаво лише першого разу і тим хто в курсі приколів певної практики

0

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Канівська практика » Враження про Канів - 2008