Міфи і легенди канівської практики

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Коротко про форум » Люди добрі, ми самі не місцеві - поможіть хто чим може

Люди добрі, ми самі не місцеві - поможіть хто чим може

Сообщений 31 страница 60 из 118

31

Ну, у меня тут прохладно... Но так на родину тянет... В Бруней, естественно.  ;)

0

32

Ого, як нас розігнало! Це вже не форум, а чат якийсь получається.

0

33

Чудотворецъ написал(а):

Да, я бачу, шо коли питання стоїть: чи спілкуватись на форумі Каневалі, чи працювати в таку спеку, форум раптом оживився.

Форум оживився, бо всі чекають фоток студенток-топлесс з каневу.

0

34

lektin написал(а):

гыыгыгыгыгыыы:)))))
дайте две!

0

35

Двох не буде - є лише одна. І тіко після отримання дозволу від моделі.

0

36

А одна дівчина, яку Богдан Юрійович ніс на плечі, часом не Марія?
Доречі сіТРОЯН :kachok:  скоро взагалі стане міжнародною назвою!

0

37

SVT написал(а):

А одна дівчина, яку Богдан Юрійович ніс на плечі, часом не Марія?
Доречі сіТРОЯН   скоро взагалі стане міжнародною назвою!

Ну а хто ж ще як не Марія!
Так в моєму словарному запасі СіТроян вже давно прижився.

0

38

SVT написал(а):

одна дівчина, яку Богдан Юрійович ніс на плечі, часом не Марія?

де?! де?! :swoon:

0

39

Привіт усім))) Так мило серцу послухати нові казочки про Канів))) Шкода що мене теж у цьому році на Дні Нептуна не було((((
До речі, сайт непогано обновився)))) Давненько я сюди не забігала)
А стосовно біологічного форуму, то там намічаеться річна статистика, форум оживає, коли приходить навчання) Зараз там якщо не дуже людно то хоча б ті, що є дуже часто щось шкрябають) :)

0

40

Здраствуйте,
Дякую за комплімент, але по правді кажучи, то мабуть Ви давно не заходили - ми вже настіко довго не обновляємось, що аж самому соромно.
Біофорум, звичайно завдяки першому курсу оживає, але я там тримаюсь лише спостерігач, бо як увірвусь на рубрику Небезпечні викладачі на факультеті, то голови полетять всім! Або принаймні багатьом :viking:

0

41

Та чого ж Ви такий суворий! Хіба що деякі люди дійсно не дуже ввічливо до вас там озиваються.... :paladin:

0

42

Так, робота ж така - Ви читали, в якій мене рубриці обговорюють і бояться, шоб я їх ніка не вичислив?! (До речі, Баранов Віктор Олексійович :bye:)
Так шо, положеніє обязує бути суворим.

0

43

А Ви усіх ніки там повираховували вже? А хто там хто? :big_boss:

0

44

Ні-ні, того не можна! Скажу лише, що знаю імена та обличчя наступних користувачів біофоруму: blacknick, Olga, INAMORATO!, Черняхiвська, Ося, val, Толстякъ, Роман, vitek, V.Rednaja, SHK, Акела, CrazyGirl, Danrek, mio, Shameofthenation, konsument та alina.
Хоча багато хто з них зі мною не знайомий. Наприклад, Черняхiвська (випускниця ін-ту журналістики) взагалі в українському неті досить відома постать. Вона мене не знає, але я досить часто натикався на неї в нетрях та щей познайомився в Карелії з її однокурсниками!
Вживу спілкувався я з: Olga,val, Роман, V.Rednaja, SHK, Акела, CrazyGirl, Danrek, Shameofthenation, konsument та alina.

0

45

Ага.. а по деяким відгукам вищеперерахованих людей чи то вони Вам чи то Ви їм добряче насолили.... :black_eye:

0

46

Ну не деяких, а лише однієї. Так на то ж вона і V.Rednaja, шоб вреднічати і добрим людям життя псувати. Хоча насправді, це так... Такий ото в мене стиль спілкування з деякими людьми: словесний пінг-понг наїздами. А з ними по іншому і не можна!

0

47

:pac: Хм... наїзди то не дуже добре! З людьми треба товаришувати!  :masynka:

0

48

Як вони до мене, так і я до них

0

49

Чудотворецъ написал(а):

Як вони до мене, так і я до них

А ви підіть ій на зустріч, пробачте людину, може у неї був невдалий день

0

50

Зіронька написал(а):

а як можна піти на зустріч людині в якої було невдале життя? прийнаймні так здається..((

0

51

Зіронька написал(а):

Ви хочете про це поговорити?

0

52

Зіронька написал(а):

а як можна піти на зустріч людині в якої було невдале життя? прийнаймні так здається..((

0

53

А ти її знаєш?

0

54

Serna написал(а):

А ти її знаєш?

не до розмови про когось конкретного..просто в моєму житті є  такі люди) от і питаю)

0

55

cutie_cat написал(а):

не до розмови про когось конкретного..просто в моєму житті є  такі люди) от і питаю)

А як характеризується невдале життя?

0

56

Зіронька написал(а):

А як характеризується невдале життя?

коли нема з ким пива випити...

0

57

:rofl:

0

58

lektin написал(а):

коли нема з ким пива випити...

ну це можна виправити

0

59

Колись думав, що коли нема з ким пива випити, то це дійсно горе. Аж ні! Теж прикольно, але зовсім по іншому ніж в кумпанії. До цього треба настрій не жартівливий, а такий собі меланхолійно-фалософський. Тіко без соплєй.

0

60

Чудотворецъ написал(а):

Колись думав, що коли нема з ким пива випити, то це дійсно горе. Аж ні! Теж прикольно, але зовсім по іншому ніж в кумпанії. До цього треба настрій не жартівливий, а такий собі меланхолійно-фалософський. Тіко без соплєй.

Так я коньяк пью...

0

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Коротко про форум » Люди добрі, ми самі не місцеві - поможіть хто чим може