Міфи і легенди канівської практики

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Гноярка » Банити чи не банити - ось в чім питання!

Банити чи не банити - ось в чім питання!

Сообщений 1 страница 25 из 25

Опрос

Хто за те, щоб забанити пана Генетика?
За

84% - 11
Проти

15% - 2
Голосов: 13; Проголосовали: 14

1

Мені вже боляче дивитись як навіть від самої "пахучої" місцини (тобто гноярки) нашого форума тхне так, що страшно і гидко носа потикати, чим би ви думали? Фашизмом, антифашизмом і іншою нелюдяністю... А виною всьому цьому єдина людина, котру всі вважали клоуном, проте вона вже допекла і цим людям. Я пропоную просте рішення - БАН пана Генетика. Хто за - піднімає лапу, хто проти - може кинути в мене кизяком, у відведеному для цього місці.

+4

2

Долго полагал, что эта клоунада хоть в чём-то смешна. Но тупых клоунов с работы увольняют. А спамеров не любит никто.
+1
(кстати, полагаю, три голоса будут против. но Генетик, я так думаю, не Бальдр-в-другую-сторону.)

Отредактировано Nefarious (2008-02-01 01:18:38)

0

3

Пану генетику треба сходити в баню, давно вже пора...... Арівідерчі Пел :cool:

+1

4

И испросили они у всех существ Каневских, у каждой травинки и животинки. И просили все существа Каневалы, чтобы вернуть Генетика из холодного и ужасного царства Гноярки в любимый Бангард... но встретились им в пещере тёмной Ой и Прыхыльныкшевченка, чудища каневальские...

+2

5

Ага, в местах типа Кибцентра компов много, создать еще пару ников ничего не стоит.

+1

6

По крайней мере одну голову срубить не помешает.

0

7

dracovolans написал(а):

Ага, в местах типа Кибцентра компов много, создать еще пару ников ничего не стоит.

Nefarious написал(а):

По крайней мере одну голову срубить не помешает.

Ну й нехай! Проте Генетик не Змій Героїнович і коли зрубали 1 голову, 2 не виросте :D

0

8

По-моему, нужно сделать так, чтобы в Гноярке был свой гoвночерпий, который бы помогал проходить процессам биодеградации.

0

9

Nefarious написал(а):

По-моему, нужно сделать так, чтобы в Гноярке был свой гoвночерпий, который бы помогал проходить процессам биодеградации.

Не понял?

+1

10

Nefarious написал(а):

Кого призначимо на таку посаду?

0

11

Ну это кого ЛВ назначит.

0

12

Nefarious написал(а):

Ну это кого ЛВ назначит.

Абсолютно згіден! Проте, мені цікаво, а що буде входити до обов"язків?

+1

13

Painkiller написал(а):

Абсолютно згіден!

Ну, ви, паничу, дайотє... :lol: Це по-какому, блін, язику? Це точно не потворотворський гандзюризм!

Але, щодо теми - то робота проста - дивитись на світло. Ну, і періодично черпати фекальні маси. Думаю, як водиться, це буде той, хто запропонував, а не той, кого той, хто запропонував, мав на увазі...

Отредактировано КитВасиль (2008-02-04 21:25:04)

0

14

Я ж не против. Тем более что за этим стоит великая цель - вычерпать за борт коричневую эмм... чуму.

0

15

КитВасиль написал(а):

Ну, ви, паничу, дайотє...  Це по-какому, блін, язику? Це точно не потворотворський гандзюризм!

А фсе розпочиналося саме з нього :) за три роки вживилося в мізки і мутувало %)

КитВасиль написал(а):

робота проста - дивитись на світло. Ну, і періодично черпати фекальні маси.

Типу як у Відомого: "Ми рядові аспіранти, наша справа - КАЛ" ;)

0

16

нє, ну шо значить *на якому язику*? :blink:
це ж бо є сакральна мова, якою розмовляють Митці. шось Ви, кит  Василь, їй-бо,не розумієте.  :/

Отредактировано yosia (2008-02-06 19:54:00)

0

17

yosia написал(а):

нє, ну шо значить *на якому язику*? 
це ж бо є сакральна мова, якою розмовляють Митці. шось Ви, кит  Василь, їй-бо,не розумієте.

Ги :tongue: та неужто до рангу митців впісали? Нє, рано, не заслужив ще такого... поки що, проте бу старатися ;)

Отредактировано Painkiller (2008-02-06 20:30:40)

0

18

ну, ми ж бо всі до них тягнемся ^_^

0

19

yosia написал(а):

ну, ми ж бо всі до них тягнемся

Проте "Олімп" митців не резиновий... :suspicious:

0

20

Ну от і настав спокій та блаженство на нашому форумі.. Генетик замовк, злякався і втік... І наступні покоління не знатимуть про такого... Ех не дарма все ж таки була створена ця тема))

0

21

Ех... поспішив я з висновками щодо головного збоченця нашого форуму((( Проснулось лихо.... Потрібно приймати більш жорсткі міри!!!!!!!!!!

0

22

Ага и по-моему ещё себе заготовил запасной аэродром - White Messiah. Хотя может просто дружбана привёл?

0

23

Брунейский Агент написал(а):

Ага и по-моему ещё себе заготовил запасной аэродром - White Messiah. Хотя может просто дружбана привёл?

Час покаже ху из ху...

0

24

Говорили балакали... а результату - нуль!!! Як засер...ся простір форума так і продовжує потопати у лайні дибільних тем Генетика!!!! Проте бачу що це все скоро всеодно зачахне, тому.....

Отредактировано Painkiller (2008-03-12 10:46:05)

0

25

:dontknow:

0

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Гноярка » Банити чи не банити - ось в чім питання!