"Сьогодні в Україні тисячі випускників середніх шкіл пройшли незалежне тестування.
Відповідальність за цей теракт взяла на себе Аль-Каїда." (Мій копірайт, 2005)
Любі співвітчизники! Я дивуюсь вашій тупості та неадекватності!
Тести, які писалися викладачами "нової генерації", тими, що вміють формулювати питання тільки на ідіотський манір, так, щоб на нього НЕ МОЖНА БУЛО ПРАВИЛЬНО ВІДПОВІСТИ, і щоб можна було гарантовано вимагати хабаря, або покупки ноу-хау через курси, які веде укладач, не можуть бути якісними. На жаль, я знайомий і з укладачами, і з тестами, які вони укладають, і я цілком відповідаю за свої слова. В Україні сьогодні практично немає розумної та чесної професури та доцентури - тому що не можуть бути розумними та чесними люди, які взяли хоч одного хабаря - розплата наступає швидко. У вигляді алкоголізму, синдрому Альцгаймера та дуже поширеної сьогодні хвороби, відомої як "синдром надбаного жіночого сукоблядства" (це стосується переважно асистенток, але і асистенти з високим рівнем естрогенів на це також можуть страждати).
Попередні тестування показують, що на ці тести можна з більшою ймовірністю відповісти вгадуючи, ніж знаючи чи думаючи.
Вже завтрашній день буде новим Чорнобилем. Ніхто не підрахує, скільки сімнадцятирічних зведуть рахунки із життям. Просто скажуть "знову якісь дурнуваті емо стрибнули під колеса метро на станції "Вокзальна".
Як і раніше, нам миліші хапуги, ніж убивці. Але сьогодні хапуги стають убивцями.
Отредактировано КитВасиль (2008-04-21 19:13:44)