Міфи і легенди канівської практики

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » "Незалежна оцінка якості знань" - Чорнобиль-2 (з мого блогу на ЖЖ)

"Незалежна оцінка якості знань" - Чорнобиль-2 (з мого блогу на ЖЖ)

Сообщений 1 страница 20 из 20

1

"Сьогодні в Україні тисячі випускників середніх шкіл пройшли незалежне тестування.
      Відповідальність за цей теракт взяла на себе Аль-Каїда." (Мій копірайт, 2005)

Любі співвітчизники! Я дивуюсь вашій тупості та неадекватності!

Тести, які писалися викладачами "нової генерації", тими, що вміють формулювати питання тільки на ідіотський манір, так, щоб на нього НЕ МОЖНА БУЛО ПРАВИЛЬНО ВІДПОВІСТИ, і щоб можна було гарантовано вимагати хабаря, або покупки ноу-хау через курси, які веде укладач, не можуть бути якісними. На жаль, я знайомий і з укладачами, і з тестами, які вони укладають, і я цілком відповідаю за свої слова. В Україні сьогодні практично немає розумної та чесної професури та доцентури - тому що не можуть бути розумними та чесними люди, які взяли хоч одного хабаря - розплата наступає швидко. У вигляді алкоголізму, синдрому Альцгаймера та дуже поширеної сьогодні хвороби, відомої як "синдром надбаного жіночого сукоблядства" (це стосується переважно асистенток, але і асистенти з високим рівнем естрогенів на це також можуть страждати).

Попередні тестування показують, що на ці тести можна з більшою ймовірністю відповісти вгадуючи, ніж знаючи чи думаючи.

Вже завтрашній день буде новим Чорнобилем. Ніхто не підрахує, скільки сімнадцятирічних зведуть рахунки із життям. Просто скажуть "знову якісь дурнуваті емо стрибнули під колеса метро на станції "Вокзальна".

Як і раніше, нам миліші хапуги, ніж убивці. Але сьогодні хапуги стають убивцями.

Отредактировано КитВасиль (2008-04-21 19:13:44)

+2

2

Тести це зло, тай ще такі тупі. Вони реально не дають нічого крім того ще вбивають логічне і творче мислення у діточок та ведуть до психічних розладів. Тай як відповісти на тест де не має правильної відповіді???? Ослобливо тести по історії. Я сам бачив ці тести і як людина яка любить історію вважаю їх просто 3.14здец тупими.... Боже милуй цю країну і її ідіотів.

0

3

У нас все робиться для когось. Наприклад, для підвищення когось по службовій ланці. Треба у МОНі сказати, що вони інновації підтримують? Треба. І для лички робиться все, від 12-ти бальної системи, тестувань, і до Болонської системи... Причому думка учителів/викладачів, учнів/студентів не враховується...

0

4

КитВасиль, как всегда, в таких случаях хочется спросить: ЧТО ДЕЛАТЬ? Как сломать систему взяток? Стоит ли отказаться от тестов в принципе? Можно ли их ввести на "переходный период"?

Мне на днях довелось почитать форум мединститута и пообщаться на эту тему с преподавательским составом. Но это капец!!!! На 5 (пять) страниц вывешен список взяточников с расценками и преподаватели с ним согласны!!! Наш биофак с его неясными слухами и байками просто отдыхает!! Должна быть задача, по крайней мере, убрать повальность коррупции. На первом этапе пусть станет брать узкий круг людей вместо тотальности. Нет?

+2

5

20 день безветрия. если бы не Брунейский Агент, то сегодня форум бы перестал существовать  :P  браво, браво!

+1

6

Ого форум еще работает. Я так понял моно оффтопить где люди????? АУУУУ???

0

7

Nefarious написал(а):

если бы не Брунейский Агент, то сегодня форум бы перестал существовать

Хе, я абсолютно случано зашёл, из любопытства...

0

8

уже трое. форум ещё дрыгается.

0

9

Мы летим во мгле.

0

10

идём по приборам, курс - всё туда же...

0

11

Та ладно....не все так погано....все просто хрєново.....

0

12

Raven_sp написал(а):

Та ладно....не все так погано....все просто хрєново.....

Будемо оптимістами, почекаємо влиття нових сил... Ггггг, мо стане ще хреновіше?! :dontknow:

0

13

тестирование - не выход в борьбе с коррупцией. просто это лишний способ вбухать кучу денег в никуда. и стоит заетить, что те, кому было сильно надо, оказались способны обойти и этот барьер. результаты тестов продавались и покупались.ю независимым будет это оценивание только тогда, когда тест проверяться будет компьютером с высокой степенью защиты, а распечатка оттуда будет считаться юридическим документом, имеющим такую же значимость, как и влажная гербовая печать.но для этого надо будет изобрести такие бланки, которые нльзя было бы подделать, а номер каждого результата регистрировался бы на государственном уровне, чтобы подделка была невозможна. тогда и только тогда эти тесты станут актуальными.

0

14

"что те, кому было сильно надо, оказались способны обойти и этот барьер"
Но ведь это не 100% поступивших по блату, верно? А у нас на биофаке назывались и такие цифры.

"но для этого надо будет изобрести такие бланки, которые нльзя было бы подделать"
Утопия.

0

15

So be it.

0

16

Хм...
Нічьо, от один з кандидітів на місце президента пообіцяв прибрати незалежне тестування...
І всі зусилля підуть під хвіст.... :sceptic:

0

17

Да пора эти тесты в топку.

0

18

Мдя... Слово "тести" в мене, вже давно, асоціюється з "дослідами" ;)  (причому будь якими.. 8-) ).

Отредактировано =Fidelia= (2009-12-21 18:56:56)

0

19

=Fidelia=
Не плохое сравнение.

0

20

А хіба не так..? :D

0

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » "Незалежна оцінка якості знань" - Чорнобиль-2 (з мого блогу на ЖЖ)