Міфи і легенди канівської практики

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Кіно, книги, музика та інше бєзобразіє

Кіно, книги, музика та інше бєзобразіє

Сообщений 211 страница 216 из 216

211

Raven_sp
Здрасьте не будет 7 сезона! Будет с осени. Контракт подписан с актерами на 7 и 8. Думаю, скатятся к тому времени, но ради Хью смотреть стоит))
Интерны снимали КВНщики? они же, кажись, сняли "Теоретики", пародию на теорию большого взрыва. В одном эпизоде ТБВ создатель сериала написал им письмо в конце серии))

Гы, у меня сериал детства - Детективное агенство "Лунный свет" с Брюсом Уиллисом. Еще недавно в контакте накопала пару серий сейлор мун и даже серию "Зов джунглей". Помните, где Супонев вел и песенка была "если ты смелый, ловкий и умелый - джунгли тебя зовут! Джунгли зовут!"

0

212

Чудотворецъ,
Бывает, я, например, не воспринимаю стихи в принципе вообще никак.. Неприятие какое-то, видать.

0

213

История Игрушек 3, как всегда хорошая история)

0

214

я цього Канева подивився Чарлі і шоколадну фабрику
повівся на таке добровільно, оскільки в дитинстві в журналі Піонер читав цю повість
фільм дуже сподобався, Джонні Деп був неперевершений, хоча своєю комплекцією дуже відрізняєтьцця від того Віллі Вонки, що був у повісті

"Історія іграшок", це, судячи з назви, щось подібне? Миле і сімейне?

0

215

Серіялом мого дитинства був "Вавілон 5" пам"ятаю він йшов на ICTV після миколиної погоди, де товстун клеїв гумовіхмарки на мапу України.
От що мене здивувало у Вавілоні так че наявність неперервного сюжету, навідміну від всяких там хаузів та зоряних брам. І вже досит нещодавно я дізнавсь що сюжет для чотирьох сезонів був написаний ще до того як була знята пілотна серія, а не висмоктана з пальця як у вищезгаданих серіялах.

0

216

"Історія іграшок" досить хороший мультик-шпультик з цікавим змістом.

0

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Кіно, книги, музика та інше бєзобразіє