Вступай в клуб біологів-неодадаїстів! Ласкаво просимо!
З радісттю!
Міфи і легенди канівської практики |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Канівська практика » Перемывание костей
Вступай в клуб біологів-неодадаїстів! Ласкаво просимо!
З радісттю!
От тільки не знаю, що з ним зробити!
Організувати виставку біологічного неодадаїзму!
Організувати виставку біологічного неодадаїзму!
Було б супер, адже кожен з нас неодаїст
Малюнок скелету жаби? Він ще зберігся?
Цікаво, а що ж то за витвір мистецтва?
Малюнок скелету жаби? Він ще зберігся?
Звичайнісінький малюнок скелету жаби, намальований на першому курсі в ніч перед останнім заняттям по зоології хордових, як і всі інші малюнки за семестр, з шкільного підручника по зоології 70-их рр... Як на мене, то досить непогано вийшло... Але дехто плакав над цим малюнком! Зберігся лише в оригіналі!
Это тот где передние ноги больше и длиннее задних?
Звичайнісінький малюнок скелету жаби, намальований на першому курсі в ніч перед останнім заняттям по зоології хордових, як і всі інші малюнки за семестр, з шкільного підручника по зоології 70-их рр... Як на мене, то досить непогано вийшло... Але дехто плакав над цим малюнком! Зберігся лише в оригіналі!
Так негайно його потрібно показати людям нашого форуму щоб і вони поплякали
Так негайно його потрібно показати людям нашого форуму щоб і вони поплякали
Спробую, але не гарантую, що він викличе такі ж емоції, як і тоді!
Спробую, але не гарантую, що він викличе такі ж емоції, як і тоді!
Все в ваших руках
Все в ваших руках
Ага! В моїх! Але мені нічим перевести його з паперу в цифровий вигляд...
Ага! В моїх! Але мені нічим перевести його з паперу в цифровий вигляд...
Ну так це ж не проблема...я наприклад можу...приносьте.
Сам термін виник абсолютно спонтанно на семінарі з зоології б/х, коли вражений черговим шедевром Лукашов задав риторичне питання: "Що це?".
на первом моем курсе когда Мякушко проверял мой альбом, он лишь отвернул правый нижний угол обложки, заглянул туда, закрыл и с ужасом отвернулся......думаю, он тоже хотел плакать....
Вже смішно...
Ні! І як на мене, то досить нормальний малюнок... :nuts:
Ні! І як на мене, то досить нормальний малюнок...
Так а де ж ця прєлєсть? Коли я її побачу?
В Пущі! Може в понеділок принесу!
В Пущі! Може в понеділок принесу!
Було б добже)
Ги в мене теж є шедевральний витвір... може хто пам'ятає таблицю з поперечним перерізом голуба... (надзвичайно схематичний!)
так от я його в точності і перемалювала.... С.В. плякаль , хотів навіть четвірку поставити, але прийнявши до уваги аргумент, що це зкопійовано з таблиці, поставив п'ять...
а на малюнку таки справжній уродактиль вийшов... зберігаю як пам'ять....
ось ця таблиця))))
Ги в мене теж є шедевральний витвір... може хто пам'ятає таблицю з поперечним перерізом голуба... (надзвичайно схематичний!)
так от я його в точності і перемалювала.... С.В. плякаль , хотів навіть четвірку поставити, але прийнявши до уваги аргумент, що це зкопійовано з таблиці, поставив п'ять...
а на малюнку таки справжній уродактиль вийшов... зберігаю як пам'ять....
Похвально, проте а чи відомо Вам хто автор цього малюнка? Це один із витворів мистецтва С. О. Лопарева.. Якщо мене пам"ять не підводить і я ще в здоровому глузді то як і на анологічних витворах Лопарева тут він зобразив цього птаха гермофродитом... ну ... економив завжди С. О. на папері...
Та ні С.О. просто любитель створення образів гіпотетичних звірків, які вбирали б вс ебе ознаки усього класу.
С.В. плякаль
То в принципі не можливо... А малюнок нічого так. Я бачила пташечку веселіше, з дуже художньо промальованими лапками з кіля.
Трохимець вже на біофаці...Відразу не впізнав його...і голос в нього наче змінився...
Трохимець вже на біофаці...Відразу не впізнав його...і голос в нього наче змінився...
Ги, цікаво, а по якій причині?....
Та ні С.О. просто любитель створення образів гіпотетичних звірків, які вбирали б вс ебе ознаки усього класу.
Я це і мав на увазі, ну майже це...
які вбирали б вс ебе
А що це? Маю надію очепятка???
ААА!!! мрію познайомитись з ним!!!
ААА!!! мрію познайомитись з ним!!!
ги, будьте обережні в своїх мріях))))
Проте всьому свій час))))
Ще всти гнеш!
Ще всти гнеш!
А може доля змилостивиться і пронесе мимо цього знайомства
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Канівська практика » Перемывание костей