Міфи і легенди канівської практики

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Канівська кухня

Сообщений 181 страница 210 из 211

181

Вернёмся к каневской кухне - один митець Олдридж пишет, что любимый всеми в Каневе трутовик серно-жёлтый содержит в себе N-метилтирамин и ещё несколько различных любопытных веществ, в результате действия которых considerable количества сырого гриба вызывают опьянение и потерю ориентации в пространстве. а мы его всё жареным, жареным...  :tongue:

0

182

Painkiller написал(а):

Приготувати то таке, а розповісти з душею так як Raven_sp?

Не знав, що я поет....дякую...

Painkiller написал(а):

проте готую досить не погано

Ero_aphana
чула? От кого потрібно було припахати на кухні на практиці....

0

183

Raven_sp написал(а):

чула? От кого потрібно було припахати на кухні на практиці....

Нічого! Ще встигну! Сподіваюсь, не останній раз в Канів їздили!

0

184

Raven_sp написал(а):

Ero_aphana
чула? От кого потрібно було припахати на кухні на практиці....

Мене? Ніззя, то є не добре... Проте ти була в нас і готувала смачно... :tongue:

0

185

Painkiller написал(а):

Мене? Ніззя, то є не добре... Проте ти була в нас і готувала смачно...

Дякую! А тепер поясни Raven_sp, що все те було смачно! Я ж вдома майже ніколи не готую, а там для мене була гарна практика!

0

186

Ero_aphana написал(а):

Я ж вдома майже ніколи не готую, а там для мене була гарна практика!

Так це щож виходить, ми були піддослідними кроликами??? Ги проте не жаліюся :tongue:

0

187

Painkiller написал(а):

Так це щож виходить, ми були піддослідними кроликами???

Саме піддослідними! :D  Мені ж треба на комусь практикуватись... А домашніх своїх жалко. І так мій брат вже пару разів отруювався... 8)

0

188

Ero_aphana написал(а):

Саме піддослідними!   Мені ж треба на комусь практикуватись... А домашніх своїх жалко. І так мій брат вже пару разів отруювався...

Я Вам цього не пробачу!!!! І не лише я!! :x

0

189

Але ж, здається, ніхто не отруївся за час зимової практики! :)  Чи я чогось не знаю?

0

190

Ero_aphana написал(а):

Але ж, здається, ніхто не отруївся за час зимової практики!   Чи я чогось не знаю?

Та нє, фсьо нормально :D але стрьомнувато!

0

191

Painkiller написал(а):

Та нє, фсьо нормально  але стрьомнувато!

Та ну вас! Якби мені хтось тільки насмілився сказати, що щось не подобається, тоді б і почались нещасні випадки! :nuts:

0

192

Ero_aphana написал(а):

Якби мені хтось тільки насмілився сказати, що щось не подобається, тоді б і почались нещасні випадки!

Я ж говорю стрьомнувато :push:

0

193

Painkiller написал(а):

Я ж говорю стрьомнувато

Чого боятись? Вам пишатись треба, що такі страви першими зкуштували! Такої честі ще ніхто не мав! А якби й отруївся хто, то я ж ще й медичну освіту маю! ;)

0

194

Ero_aphana написал(а):

А якби й отруївся хто, то я ж ще й медичну освіту маю!

Ну да, спочатку травим, а потім спасаємо, щось я не пригадую таких слів у клятві Гіппократу?! :tongue:

0

195

Ero_aphana написал(а):

то я ж ще й медичну освіту маю!

Я про це пересвідчився на собі...таки маєте ;) і смачненькі пігулки котрі так добре лічать теж маєте... :cheesy:

0

196

Painkiller написал(а):

Ну да, спочатку травим, а потім спасаємо, щось я не пригадую таких слів у клятві Гіппократу?!

Медсестри дають клятву Флоренс Найтінгейл!

Painkiller написал(а):

Я про це пересвідчився на собі...таки маєте  і смачненькі пігулки котрі так добре лічать теж маєте...

Ну а це - професійні навички, які ніколи не забудуться! Я завжди буду рада допомогти!

0

197

Ero_aphana написал(а):

Медсестри дають клятву Флоренс Найтінгейл!

Ги, а це хто така? Я гадаю і в клятві яку складали їй таких слів німа :tongue:

0

198

Флоренс Найтингэйл - первая медсестра.

0

199

Брунейский Агент написал(а):

Флоренс Найтингэйл - первая медсестра.

Дякую!

0

200

:blush:

0

201

Nefarious написал(а):

трутовик серно-жёлтый содержит в себе N-метилтирамин

мне это мало поможет. у меня какие-то странности с организмой. мну не прет...а жаль...иногда так сильно хочется...хотя трутовичог зачотный)) я его почти только сырым и ел

0

202

я його їв і сирим і обробленим. сирим звичайно не дуже багато, але ніякого ефекту не відчув (та й не знав, що він має бути). Одна студентка його цьогоріч так харашо поїла, то трохи живіт болів потім. От чого не рекомендую, так це ним закусювати. І грибами взагалі. Ефект закуски нульовий.

0

203

Алкоголь + гриби =  :x

0

204

Raven_sp написал(а):

Алкоголь + гриби =  :x

особенно, если это навозники)))))))тогда вообще от алкоголизму избавишься надолго)))

0

205

А что все об алкоголе?
Мы вот тащились с мороженого по 75 копеек. Особенно, если делать кофе гляссе. Що по-каневки означает кидать кусочки мороженого в маккофе=)
Земляника на поляне) Мммм)) Я первый раз землянику нормальную ела. Еще где-то откопала рафинад и с пригоршней ягод.. Ням)
Самое страшное, что я до сих пор с содроганием вспоминаю - это цикорий.. Страшнее всего было на первом ужине, когда мы еще не знали названия этой жи-жи со специфическим запахом и вкусом.

0

206

Зі свого досвіду я теж пригадую, як Лопорьов зготовив кролика і запрошував мене відвідати той делікатес. Я коли побачив те м'ясо на кісточках, що пошкварчувало на невеличкій сковорідці, то одразу відмовився від вечері. Чому? Бо моя чоловіча інтуїція мене не ще підводила. А такокож нюх! Адже від того м'ясця так дивно "несло". Коротше - ось рецепт смаженої крольчатини від Лопарьова (записуйте!):

                                                                                                                            Крольчатина смажена по Лопарьову

Інградієнти:
м'ясо однієї дуже виходженої, відгодованої та доглянутої сердобольною хазяйкою кішечки;
200 грам соняшникової олії;
одна цибулина,
сіль та спеції за смаком.

Приготування:
Намітка жертви.
Кількаднівне спостереження за хазяйкою жертви, входження в її довіру.
Майстерне викрадення кішечки.
Швидке перетворювання тушки кішки на тушку кролика - знімаєм шкірку, розрубуємо по місцях кісткових з'єднань частини для засмаження (від крольчатини не відрізнити!!!)
Далі або маринуємо м'ясо як хто вміє, або одразу обсмажуємо на сковорідці в олії з обох боків і дотушковуємо на маленькому вогні, заливши бульйоном.
Бульйон складається з води та порізаної кільцями цибулини.
Посолити, поперчити.
Попередження - вже за першого обсмаження від сковорідки поширюватиметься жахливий запах. Цей запах вивітрюється за три-чотири дні, та надовго залишатиметься в пам'яті всіх, хто його відчув.
Коли вода випарується а м'ясо ще не буде достатньо готовим - долити ще води.

До столу подається без гарніру, оскільки страва унікальна і не потребує додаткових заїдань ще чимось, щоб то не було. Хіба спиртне під м'ясо.
Приємного апетиту!!!

p.s. психологічно налаштувати себе на те, що наступного дня ви не один раз зустрінете на своєму шляху прибиту горем хазяйку вашого "кролика" і вам, можливо, доведеться вислуховувати від неї різного роду жаління та голосіння, і втішати від усіого серця.

0

207

О_о.. Кагбэ, садихм это. Своими руками убить кошку, причем, не безпризорную какую-то, а домашнего любимца, еще и познакомившись с хозяйкой? Может, я чего-то не понимаю, но, как по мне, это просто ужасно(

0

208

діалог на кайфедрі зоології
Балан: відгадайте загадку - вісіт груша - нельзя скушать
всі в задумі
Балан: тьотя Груша повісилась
дружній сміх
Лопарьов: а почєму нельзя скушать???

0

209

Ну, черный юмор - это святое))

0

210

Чудотворецъ написал(а):

Лопарьов: а почєму нельзя скушать???

Уражена  ВИЧ.

0