Painkiller
вдячність студентці 4 курсу кафедри зоологія Ковальчук Наталії за те, що мужньо (цілих 7 днів) смачно годувала 6 ненаситних мужів тієї ж кафедри
Капець, одна дівчинка, і ту не цінували, куховарити відправили...
Міфи і легенди канівської практики |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Канівська практика » Канівська кухня
Painkiller
вдячність студентці 4 курсу кафедри зоологія Ковальчук Наталії за те, що мужньо (цілих 7 днів) смачно годувала 6 ненаситних мужів тієї ж кафедри
Капець, одна дівчинка, і ту не цінували, куховарити відправили...
Капець, одна дівчинка, і ту не цінували, куховарити відправили...
Хто сказав що не цінували? Допомога була з нашої сторони і Наталка не жалілася що її не цінували
Я знаю як ця дівчина готує і дуже сумніваюсь, що все пройшло без отруєнь!
Виходить що погано знаєте, всі учасники зимових екскурсій мало того що всі повернулися живі та здорові, але ще й задоволені нашою куховаркою
Хто сказав що не цінували? Допомога була з нашої сторони
Картоплю чистили, посуд мили, після себе прибирали... Молодці! :thank_you:
мало того що всі повернулися живі та здорові, але ще й задоволені нашою куховаркою
Млинці з варенням, деруни зі сметаною, борщ, вареники з картоплею....
Але більшість студентів та аспірантів не живуть натягнутим, як струна, життям. Тоді навіщо вони п'ють пиво?
не буду говорить о остальных, так как пивной культ нас окружает, но от себя скажу, что хоть и не напряжённой жизнью живу, но иногда время летит быстрее, чем я способен передвигаться, и хорошее пиво в этом случае становится такой же останавливающей время вещью, как и трубка и кальян. И хотя в Киеве использую эти вещи редко, но, допустим, в Каневе время летит очень быстро, и я становлюсь частым гостем пивного источника. Хоть и пиво то - далеко не напиток богов)
Картоплю чистили, посуд мили, після себе прибирали...
А ще сміття виносили...
Тінь СМЕРТІ написал:
Я знаю як ця дівчина готує і дуже сумніваюсь, що все пройшло без отруєнь!
Під час екскурсій Наталя постійно шукала якісь трави, гриби і тпітд...Коли її запитували, що на обід, вечерю завжди посміхалась а-ля Мона Ліза...а ще під час екскурсії до кабанчиків до нас прибилась собачка (Чи ми до неї...)прийшла аж до самої садиби...потім коли ми пішли до Арарату, Наталя залишилась на Хрещатику з собачкою...сказавши при цьому, що в неї якісь справи...на вечерю в нас було м'ясо...
Ero_aphana
Дарма Ти відмовилась від моєї допомоги ліпити вареники...вони вийшли б такі готічні...
а ще під час екскурсії до кабанчиків до нас прибилась собачка (Чи ми до неї...)прийшла аж до самої садиби...потім коли ми пішли до Арарату, Наталя залишилась на Хрещатику з собачкою...сказавши при цьому, що в неї якісь справи...на вечерю в нас було м'ясо...
Під час Кнівських екскурсій ні одна собачка не постраждала і не була з"їдена
вони вийшли б такі готічні...
Так у нас же фсьо було ГОТІЧНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Найкраща страва для мене:....Записуйте рецепт
Влітку втомитися...Налити склянку свіжого молока (Холодного чи ні по обставинам)...
Врізати скибку свіжозпеченого в домашній печі хліба...і намазати на нього свіжого, рідкого меду....споживати до повної гармонії з оточуючим світом...ось вони радості життя в селі...пишу це, а слина капає на клавіатуру...
Raven_sp
Краще квасу, ніж молока.
Так у нас же фсьо було ГОТІЧНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коли на кухні гот, готичною буде навіть кава і "клубнічка"!
Налити склянку свіжого молока (Холодного чи ні по обставинам)...
Врізати скибку свіжозпеченого в домашній печі хліба...і намазати на нього свіжого, рідкого меду....
А молоко краще з халвою!
А молоко краще з халвою!
Як для кого.
Краще квасу, ніж молока
Ну не знаю....як кажуть: на вкус и цвет товарища нет...
оть и пиво то - далеко не напиток богов)
Та Ви що? Невже все так змінилось, доки я сюди не заглядував?
Та Ви що? Невже все так змінилось, доки я сюди не заглядував?
Та нє, не все, власть не меняли :pardon: так шо фсьо по старому.
Отредактировано Painkiller (2008-01-25 21:54:14)
Врізати скибку свіжозпеченого в домашній печі хліба...і намазати на нього свіжого, рідкого меду....споживати до повної гармонії з оточуючим світом...
Так готувати навіть я вмію
Так готувати навіть я вмію
Приготувати то таке, а розповісти з душею так як Raven_sp?
а розповісти з душею так як Raven_sp?
Не гурман, звиняйте.
Не гурман, звиняйте.
Ех, отож і я не вмію так писати, проте готую досить не погано, як говорять хто куштував. Маю надію що говорять від чистого серця, а не щоб не образити
Та Ви що? Невже все так змінилось, доки я сюди не заглядував?
проводили уже некоторые "эксперименты" по перевозке каневского пива. в заповеднике оно - пиво, а за пределами его - жлоболонь обыкновенная.
вот и не верь после этого в энергетику.
Чудо пиво "Канівське".
Чудо пиво "Канівське".
Пиво "Джерельце"
А чому тільки пиво?
в смысле? кстати, есть блюда, которые после готовки их в пиве... ммм...
в смысле? кстати, есть блюда, которые после готовки их в пиве... ммм...
Наприклад????
например сардельки с салом, при жарке залитые пивом. мясо вообще правильно приготовленное в пиве приобретает мягкость как во вкусе, так и в консистенции. =)
А ще, є кондитерські вироби, які готують викльчно на пиві!
А ще, є кондитерські вироби, які готують викльчно на пиві
Як нераціонально використовують продухт.
например сардельки с салом, при жарке залитые пивом. мясо вообще правильно приготовленное в пиве приобретает мягкость как во вкусе, так и в консистенции. =)
А я полюбляю шашличок замочений у червоному вині
А я полюбляю шашличок замочений у червоному вині
Так саме в ньому і треба маринувати шашлик, а не у всяких оцетах і майонезах!
Отредактировано Ero_aphana (2008-01-31 07:08:27)
Так саме в ньому і треба маринувати шашлик, а не у всяких оцетах і майонезах!
Ну...... єсть куча різних маринадів, на червоненькому світ не зійшовся....
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Канівська практика » Канівська кухня