Міфи і легенди канівської практики

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Канівська кухня

Сообщений 151 страница 180 из 211

151

Painkiller

Painkiller написал(а):

вдячність студентці 4 курсу кафедри зоологія Ковальчук Наталії за те, що мужньо (цілих 7 днів) смачно годувала 6  ненаситних мужів тієї ж кафедри

Капець, одна дівчинка, і ту не цінували, куховарити відправили...

+1

152

dracovolans написал(а):

Капець, одна дівчинка, і ту не цінували, куховарити відправили...

Хто сказав що не цінували? :O Допомога була з нашої сторони і Наталка не жалілася що її не цінували :)

0

153

Тінь СМЕРТІ написал(а):

Я знаю як ця дівчина готує і дуже сумніваюсь, що все пройшло без отруєнь!

Виходить що погано знаєте, всі учасники зимових екскурсій мало того що всі повернулися живі та здорові, але ще й задоволені нашою куховаркою :D

0

154

Painkiller написал(а):

Хто сказав що не цінували?  Допомога була з нашої сторони

Картоплю чистили, посуд мили, після себе прибирали... Молодці! :thank_you:

Painkiller написал(а):

мало того що всі повернулися живі та здорові, але ще й задоволені нашою куховаркою

Млинці з варенням, деруни зі сметаною, борщ, вареники з картоплею....  ;)

0

155

Але більшість студентів та аспірантів не живуть натягнутим, як струна, життям. Тоді навіщо вони п'ють пиво?

не буду говорить о остальных, так как пивной культ нас окружает, но от себя скажу, что хоть и не напряжённой жизнью живу, но иногда время летит быстрее, чем я способен передвигаться, и хорошее пиво в этом случае становится такой же останавливающей время вещью, как и трубка и кальян. И хотя в Киеве использую эти вещи редко, но, допустим, в Каневе время летит очень быстро, и я становлюсь частым гостем пивного источника. Хоть и пиво то - далеко не напиток богов)

0

156

Ero_aphana написал(а):

Картоплю чистили, посуд мили, після себе прибирали...

А ще сміття виносили...

Painkiller написал(а):

Тінь СМЕРТІ написал:
Я знаю як ця дівчина готує і дуже сумніваюсь, що все пройшло без отруєнь!

Під час екскурсій Наталя постійно шукала якісь трави, гриби і тпітд...Коли її запитували, що на обід, вечерю завжди посміхалась а-ля Мона Ліза...а ще під час екскурсії до кабанчиків до нас прибилась собачка (Чи ми до неї...)прийшла аж до самої садиби...потім коли ми пішли до Арарату, Наталя залишилась на Хрещатику з собачкою...сказавши при цьому, що в неї якісь справи...на вечерю в нас було м'ясо...

Ero_aphana

Дарма Ти відмовилась від моєї допомоги ліпити вареники...вони вийшли б такі готічні...

0

157

Raven_sp написал(а):

а ще під час екскурсії до кабанчиків до нас прибилась собачка (Чи ми до неї...)прийшла аж до самої садиби...потім коли ми пішли до Арарату, Наталя залишилась на Хрещатику з собачкою...сказавши при цьому, що в неї якісь справи...на вечерю в нас було м'ясо...

Під час Кнівських екскурсій ні одна собачка не постраждала і не була з"їдена :D

Raven_sp написал(а):

вони вийшли б такі готічні...

Так у нас же фсьо було ГОТІЧНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

158

Найкраща страва для мене:....Записуйте рецепт
Влітку втомитися...Налити склянку свіжого молока (Холодного чи ні по обставинам)...
Врізати скибку свіжозпеченого в домашній печі хліба...і намазати на нього свіжого, рідкого меду....споживати до повної гармонії з оточуючим світом...ось вони радості життя в селі...пишу це, а слина капає на клавіатуру...

+1

159

Raven_sp
Краще квасу, ніж молока.

0

160

Painkiller написал(а):

Так у нас же фсьо було ГОТІЧНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коли на кухні гот, готичною буде навіть кава і "клубнічка"! :lol:

Raven_sp написал(а):

Налити склянку свіжого молока (Холодного чи ні по обставинам)...
Врізати скибку свіжозпеченого в домашній печі хліба...і намазати на нього свіжого, рідкого меду....

А молоко краще з халвою!

+1

161

Ero_aphana написал(а):

А молоко краще з халвою!

Як для кого.

0

162

Patriotofmg-42 написал(а):

Краще квасу, ніж молока

Ну не знаю....як кажуть: на вкус и цвет товарища нет...

+1

163

Nefarious написал(а):

оть и пиво то - далеко не напиток богов)

Та Ви що? Невже все так змінилось, доки я сюди не заглядував?

0

164

Чудотворецъ написал(а):

Та Ви що? Невже все так змінилось, доки я сюди не заглядував?

Та нє, не все, власть не меняли :pardon: так шо фсьо по старому.

Отредактировано Painkiller (2008-01-25 21:54:14)

0

165

Raven_sp написал(а):

Врізати скибку свіжозпеченого в домашній печі хліба...і намазати на нього свіжого, рідкого меду....споживати до повної гармонії з оточуючим світом...

Так готувати навіть я вмію

0

166

dracovolans написал(а):

Так готувати навіть я вмію

Приготувати то таке, а розповісти з душею так як Raven_sp? :)

0

167

Painkiller написал(а):

а розповісти з душею так як Raven_sp?

Не гурман, звиняйте.

0

168

dracovolans написал(а):

Не гурман, звиняйте.

Ех, отож і я не вмію так писати, проте готую досить не погано, як говорять хто куштував. Маю надію що говорять від чистого серця, а не щоб не образити  :)

0

169

Та Ви що? Невже все так змінилось, доки я сюди не заглядував?

проводили уже некоторые "эксперименты" по перевозке каневского пива. в заповеднике оно - пиво, а за пределами его - жлоболонь обыкновенная.
вот и не верь после этого в энергетику.

0

170

Чудо пиво "Канівське".

0

171

Patriotofmg-42 написал(а):

Чудо пиво "Канівське".

Пиво "Джерельце" :D

0

172

А чому тільки пиво?

0

173

в смысле? кстати, есть блюда, которые после готовки их в пиве... ммм...

0

174

Nefarious написал(а):

в смысле? кстати, есть блюда, которые после готовки их в пиве... ммм...

Наприклад????

0

175

например сардельки с салом, при жарке залитые пивом. мясо вообще правильно приготовленное в пиве приобретает мягкость как во вкусе, так и в консистенции. =)

0

176

А ще, є кондитерські вироби, які готують викльчно на пиві!

0

177

Тінь СМЕРТІ написал(а):

А ще, є кондитерські вироби, які готують викльчно на пиві

Як нераціонально використовують продухт.

0

178

Nefarious написал(а):

например сардельки с салом, при жарке залитые пивом. мясо вообще правильно приготовленное в пиве приобретает мягкость как во вкусе, так и в консистенции. =)

А я полюбляю шашличок замочений у червоному вині :rolleyes:

0

179

Painkiller написал(а):

А я полюбляю шашличок замочений у червоному вині

Так саме в ньому і треба маринувати шашлик, а не у всяких оцетах і майонезах!

Отредактировано Ero_aphana (2008-01-31 07:08:27)

0

180

Ero_aphana написал(а):

Так саме в ньому і треба маринувати шашлик, а не у всяких оцетах і майонезах!

Ну...... єсть куча різних маринадів, на червоненькому світ не зійшовся.... ;)

0