Міфи і легенди канівської практики

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Канівська кухня

Сообщений 91 страница 120 из 211

91

Raven_sp написал(а):

коли прийду змучений спрагою до  Шевчика, на відкриття Джерельця і вип'ю пива...

Як я Вас розумію.

Панорамні фото гарні в інтернет-варіанті гарні. При роздруківці до якого формату дозволять?
(ІМХО, "Туман" слід було трохи повернути у фотошопі)

0

92

Чудотворецъ написал(а):

"Туман" слід було трохи повернути у фотошопі

До фотошопа чомусь душа не лежить... Я користуюсь FastStone Image Viewer 3.0

Чудотворецъ написал(а):

Панорамні фото гарні в інтернет-варіанті гарні. При роздруківці до якого формату дозволять?

Ніякого..за правилами сайту світлина повинна бути меншою 150 Кб (Панорама менше 200 Кб).
Так як мій фотоапарат 4,2 мегапіксельний, то формат 30х40,
більшого не друкував, не було потреби...

0

93

Панове - попри офтоп (тут про їжу має бути!) - низький уклін АТ за світлинки!

0

94

так то їжа для душі

0

95

КитВасиль написал(а):

Панове - попри офтоп (тут про їжу має бути!) - низький уклін АТ за світлинки!

Дякую!!!

0

96

Колись купили в Каневі дивний шмурядяк "Українська ніч", ніби на вигляд вино, але як показала проба то був спирт з домішками фарбника. Ото таще дрянь була.

Отредактировано Patriotofmg-42 (2007-12-07 14:58:01)

0

97

Patriotofmg-42 написал(а):

Колись купили в Каневі дивний шмурядяк "Українська ніч", ніби на вигляд вино, але як показала проба то був спирт з домішками фарбника. Ото таще дрянь була.

Ага... Бухло, точніше... Як вип'єш такого - стопудово день з ніччю переплутаєш. :ded:

0

98

Eugeniusz написал(а):

дзеркало життя!

ДЗЕРКАЛО ТИЖНЯ!
( фанати Вергун Л.І. мене зрозуміють!)

0

99

Patriotofmg-42 написал(а):

Колись купили в Каневі дивний шмурядяк "Українська ніч", ніби на вигляд вино, але як показала проба то був спирт з домішками фарбника. Ото таще дрянь була.

да..
а дві пляшки канівської хортиці, яка бензином шманяє так, що здається справжній 95-й п'єш, ніколи не забуду... :swoon:
а ще ми якось в магазині біля вднх три топори купили... понюхавши, ми зрозуміли, що таким можна хіба що дезінфекції в лабораторіях проводити
а що найстрашніше!!! празднік бил іспорчен...

0

100

yosia написал(а):

а що найстрашніше!!! празднік бил іспорчен...

Оце точно.

0

101

Панове, повірте, я не привереда, але столовський хавчик в Каневі сильно залишав бажати кращого. Смакові якості - ще так - сяк (прийнаймні борщ непоганий був), найгірше те, що всьго було ДУЖЕ МАЛО! Бувало, по дві - три порції з'їдав, і ще хотілося. Я розумію, що їжа для тіла - не найголовніше в нашому житті, але бувало, налазаєшся заповідником вдень на спеці (як екскурсіями, так і сам...), а тобі на обід борщу, як кіт наплакав, ложечку каші і малесенький шматочок м'яса... No coments... Якщо не докупляти їжу в місцевому мегаполісі - в Каневі, зо сорок днів гедь охляти можна.
Великим кизяком по тих, хто організовував і забезпечував харчування в Каневі 2007!!!

0

102

Terbern
Ну охляти можна завжди, а в мегаполісі можна було не погано підхарчуватися. Столовка канівська то просто супер місце, особливо тіточки на кухні.

0

103

з нашої компанії всі навпаки набрали кілограмів... пиво, інші спиртні напої,сухарики, сосиски в 2 ночі на кострах...

0

104

yosia
Сухарики взагалі ядрьон-батон до пива йдуть.

yosia написал(а):

з нашої компанії всі навпаки набрали кілограмів..

Фантастика

0

105

Patriotofmg-42
а ще кальмари, теж непогана тема...
До речі, про пиво. Нам на минулих вихідних не захотіли пиво продавати в сільпо на Подолі. Так що не рекомендую туди  ходити. звичайно свого ми добились(завдяки CUtie), але настрій таки нам зіпсували...

0

106

yosia
Ніколи таких проблем не мав, для таких цілей використовую надійні точки, типу ларьок.

0

107

Patriotofmg-42
дуже мудро. там і ходити недалеко, і документів ніхто вимагати не стане. і взагалі, всі ці супермаркети....не люблю я їх, такий пафос...і постійні черги в касах, і весь час щось пікає, і такі доброзичливі люди!

0

108

А мене хфакт, що цікавляться віком покупця спиртного та тютюну радує.
Ось тіко, у вашої-гоп кумпанії я б навряд би цим поцікавився (і не нада тут в мене кизяком цілитись). Чи це було в неділю, коли і махулічка з вами там десь лазила? Тоді зрозуміло.

0

109

Patriotofmg-42 написал(а):

Сухарики взагалі ядрьон-батон до пива йдуть.

Як на мене, краще все-таки сардельки якісь чи щось подібне. Я полюбляю пиво зі смаженою перченою печінкою!... :)
Питання:
А хто-небудь куштував справжній чай мате? Я, нажаль, ні.

0

110

ну мені в будь-якому випадку треба було купити те пиво..адже я його не бачу в києві...а останній раз пила його в Івано-Франківську...тож це вже було діло принципу...2-х менеджерів скликала))) та мені продали)) все, шо я тіки забажала)гг))) і мені це настрій не спортило. доречі. я люблю доводити свою правоту)гг)))

а за канів..тааакк...кілограмів набрали так набрали...... :poohgo:

0

111

Eugeniusz написал(а):

Як на мене, краще все-таки сардельки якісь чи щось подібне. Я полюбляю пиво зі смаженою перченою печінкою!...

та це ж якесь кощунство пиво заїдати. в ньому і так оборотів як кіт наплакав, а то, все одно, що компоту попити. в першу чергу треба відчувати його смак
cutie_cat
класно було б ,якщо б з нас ще й грошей не брали в якості компенсації...

0

112

yosia написал(а):

в ньому і так оборотів як кіт наплакав, а то, все одно, що компоту попити.

Ну-ну

0

113

Чудотворецъ
а шо такоє?

0

114

Та нічого. Але якшо людина стверджує, що може випити більше 1 літра пива і її самопочуття зовсім не зміницця, то або бреше або алкоголік передостанньої стадії (остання буде коли від 50 грам горілки розвозити почне). Пиво - це алкогольний напій, який може "вирубити" не згірш за горілку.
До речі, вчора я отримав безліч нових вражень. Випили (звичне мені "роздушили" тут не підходить) на трьох пляшку Chivas Regal 12-ти річної витримки. Не люблю я буржуйських замашок типу ванн із шампанського та чорної ікри в золотих консервних банках, але шляхетні напої - це вещ. Незважаючи на солідний об'єм (1 літр) та мінмальну закуску (дві плитки чоколяти) - ефект не передаваємий. Приємна ейфорія, жвава розмова і ніяких побічних ефектів! Ніяких - ні похмілля, ні вертольотів, ні провалів у пам'яті, ні нудоти. Не було навіть звичних: "А давайте ще по пиву!". Всі отримали таке задоволення, що не хотіли його перебивати.

+2

115

так пиво зазвичай п"ють, тому що смак подобаэться, а не за обороти. Я так завжди думала

0

116

Із розділу маразм: чай з луком чи крекир з соусом Чілі.

Отредактировано Patriotofmg-42 (2007-12-14 23:28:46)

0

117

Patriotofmg-42 написал(а):

крекир з соусом Чілі

Ми разом ніколи не пили?

0

118

Чудотворецъ написал(а):

Ми разом ніколи не пили?

Трохи дивне питання, однак ні, не доводилось.

0

119

Канівські страви мого і не мого приготування:
1. Фрутерброд.
Інгридієнти: печиво Фрутта, шпроти, масло, кетчуп чилі.
Два печива з плаского боку намащуються маслом, між ними розчавлюється шпрот, зверху кладеться шар кетчупу.
2. Кашакава.
Інгридієнти: каша "Бістров", кава "Маккофе", вода.
Перемішати і залити окропом. Настоювати 5 хв.
3. Відвар з омели.
Інгридієнти: суха жовта омела, вода.
Змільчити омелу в кількості 20-30 листків, далі як у рецепті 2. Далі пити один ковток кожні 3 хв до настання ефекту.
4. Шпротянка.
Інгридієнти: банкашпрот, приправа свиняча "Мівіна", масло звідти ж, тушонка, сіль, сода, кава. 
Відкрити банкушпрот, поставити на вогонь, додати підливу з тушонки, всього іншого по півложечки і варити до темно-зеленого кольору. Використовувати як соус, залишивши на видному місці.
5. Шрапнель.
Інгридієнти: банкашпрот.
Банкушпрот, не відкриваючи, заховати у багатті. Дотримуватись техніки безпеки.
6. Коктейль "Глямур" (не канівський, але не згадати не можу)
Інгридієнти: пиво, портвейн 777 (червоний), напій "Альмінська долина".
В трилітровий слоїк влити літр пива, туди ж повільно додати літр 777.
Альмінку розігріти до кипіння і влити в слоїк. Збовтувати до появи стійкої рожевої піни висотою в 10 сантиметрів.

0

120

Nefarious
Це були перші офіційно зареєстровані страви канівської кухні? А я думала, канівська кухня це так, міфи канівської практики...

0