Міфи і легенди канівської практики

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Канівська кухня

Сообщений 31 страница 60 из 211

31

mahylichka написал(а):

Принаймні одна точно придбає

ТА ЧИ ОДНА?????
ПО-МОЄМУ, ОСТВННІМ ЧАСОМ ВІН СТАВ ОЧЄНЬ ДАЖЕ ПОПУЛЯРЄН :big_boss:

0

32

Всім, всім, всім!
А мо' на Гноярку з латексними митцями? А тут все-таки гастрономія (теж в принципі гноярка, але з иншого боку).

0

33

КитВасиль написал(а):

До речі - цікаве питання для курсу біоетики (оскільки майже 50% присутніх - другокурсники другого потоку) - чи є антропофагія неетичною?

Обговорювалти якось тему убивства через крайню необхідність з одним всепоглинаючим митцем.
Одна із цитат: "Кстати, а вот убийство из-за голода, весьма веская причина"

0

34

КитВасиль написал(а):

Аж чую інтонацію Сергія Олександровича...

Єден діктор біологічних наук (КитВасиль, ясне діло що Ви вже здогадались хто, як же це сусіду не впізнати) полюбляє розповідати таку історію, яка хоч і з ймовірністю на 99,99% що вигадана, але знаючи задіяних персонажів, гадаю, що з такою ж ймовірністю могла мати місце.
- Как меня [censored] достала! И что с ней делать?
- А ты её съеш!
Через місяць, збори на Канівську практтику.
- А зачем тебе такие большие котлы в Каневе?
- Ну как,  [censored] варить.
- А молоток?
- Чтобы от поотбивать эпифизы трубчастых костей, ведь по них можна будет опредилить древняя кость или современная.

0

35

mahylichka написал(а):

Принаймні одна точно придбає

А можна и мне парочку?  :D

А пиво пью преимущественно в Каневе и считаю, что на тех святых местах Оболонь и Черниговское очень даже  :drings:
А Балтики, Клинское, Стела Артуа это усьо не из каневского меню.

Отредактировано Katsumi (2007-11-03 10:51:04)

0

36

Katsumi написал(а):

mahylichka написал:
Принаймні одна точно придбає
А можна и мне парочку?

огого... Бєрєгітєсь, Лєонід! :cool:

Отредактировано yosia (2007-11-03 11:25:32)

0

37

Я не опасная. Просто съем и всё. Как-никак тема то кулинарная.

0

38

Katsumi написал(а):

Я не опасная. Просто съем и всё. Как-никак тема то кулинарная.

Уляля!

0

39

:help: до речі, вчора по новинах показували, як проводили тестування київської ковбаси.
так от, в ковбасіза 47 гривень  знайшли золотистий стафілокок та кишечну паличку :swoon: , за 56- просто кишечну паличку. А от в ковбасі за 80 з лишнім- нічого, лише, правда, хрящі, кості, сухожилля. тай м'ясо низького гатунку. :umnik:
так от
смачного всім! :pardon:

0

40

КитВасиль написал(а):

Тота киця має бути знайомою студентам другого курсу. її все ще не з'їли!

цікаво, чому Леонід не згадав про неї в своїй дисертації!? Як хижака... поряд з Натрікс Натрікс і якоюсь там Раною

0

41

yosia написал(а):

якоюсь там Раною

це Ви про Марину говорите, шановна? :)

0

42

just_ptaha написал(а):

це Ви про Марину говорите, шановна?

ты всегда отличалась добротой...

0

43

yosia написал(а):

ты всегда отличалась добротой...

а наш с тобой общий знакомый "умом и сообразительностью"  :pardon:

0

44

таки да... но ты асю включи мне насчет анимех спросить надо

0

45

Який ви полюбляете чай?

Отредактировано Patriotofmg-42 (2007-11-05 20:34:00)

0

46

Patriotofmg-42 написал(а):

Який ви полюбляете чай?

тёплый... с молоком или лимоном.... так классно пить чай с лимоном и смотреть интерестный фильм или мультик... уютно, спокойно и блаженно...

0

47

Я зелений чай і чай с бергамотом.

0

48

Patriotofmg-42 написал(а):

с бергамотом.

бегимотом)))) о! забыла про любимый чай каркаде, в народе конская виагра. столько всякого у мну связано с этим чаем... ууу... Сумы, Львов и красивое закрытие детства.

0

49

just_ptaha написал(а):

чай каркаде

Ну пробывал, так себе, если между нами говоря, но шпионам ни ни.

Отредактировано Patriotofmg-42 (2007-11-05 20:48:07)

0

50

Patriotofmg-42 написал(а):

Ну пробівал, так себе если между нами говоря, но шпионам ни ни.

нееее... :) его нужно уметь готовить. в каркаде лучше добавлять вишню, липу и лимон. а сахара по-меньше. какая перелесть! всю прошлую зиму меня этим чудом в общаге отпаивали.

0

51

just_ptaha
Ну и как отпоили. Надо будет попробывать забахать такой каркаде.

0

52

Patriotofmg-42
отпоили мега чудесно! :) особенно с бадунища каркаде это сказка  :gogi:

0

53

Patriotofmg-42 написал(а):

Який ви полюбляете чай?

І хоч Ви шось зиму не долюблюєте, але у мене з цим сезоном особливі відносини! Якраз зараз я знову насолоджуюсь чаями. Будь-якими. Цього тижня домінує звичайний чорний Ахмад з молоком. Наступного можливо будуть лимони.
А ще... я люблю чаї з алкогольними напоями :umnik:
Особливо коли сидиш в залитій водою раболаторії, надворі -15, в раболаторії +5, вогко, а ти сидиш наодинці в дублянці біля електрокаміна сушиш залиті водою макументи, які збирались 30 років, п'єш чай з медовою з перцем і думаєш: "Завтра я в душ перший піду".
А десь там, за далекими морями, сидить зараз так Владлен Миколайович... Цікаво, він вже призвичаївся до алкогольних напоїв.
А чай із справжнім Араратом на зимових обліках птахів! Це ж пісня!

0

54

Чудотворецъ написал(а):

А чай із справжнім Араратом на зимових обліках птахів! Це ж пісня!

так кава не гірша у такому поєднанні

0

55

Я щось останній рік до кави ставлюсь байдуже.

0

56

Якось взимку з великого суворого бодуна випив 5 чашок подвійної чорної кави без цукру. НЕ РОБІТЬ ТАК. Хоча спробувати можна, як кажуть необхідно спробувати все.

0

57

Patriotofmg-42 написал(а):

як кажуть необхідно спробувати все.

а потім від всього відмовитись

0

58

Чудотворецъ написал(а):

А чай із справжнім Араратом на зимових обліках птахів! Це ж пісня!

Та навіть чай з мармеладом на кільцюванні...

0

59

SVT написал(а):

Та навіть чай з мармеладом на кільцюванні...

Не пробовала, но наслышана об этом "сакральном" напитке. У людей отзывы положительные.
Чудотворецъ, а он имеет свой рецепт, или это как "сало горобця" (вот вам ещё одно блюдо каневской кухни)?

0

60

SVT написал(а):

Та навіть чай з мармеладом на кільцюванні...

Але ж випили і не похудали.

Katsumi написал(а):

Чудотворецъ, а он имеет свой рецепт, или это как "сало горобця"

Як "сало Горобця" (слово "Горобець" пишецця з великої літери в будь-якому випадку). Пропорції інгредієнтів та їх варіації залежать від настрою.
Згадався ще один культовий напій Канева - глінтвейн. Звичайно, що це напій весняних, осінніх, а, особливо, зимових виїздів.
Адже влітку є пиво!

0