Принаймні одна точно придбає
ТА ЧИ ОДНА?????
ПО-МОЄМУ, ОСТВННІМ ЧАСОМ ВІН СТАВ ОЧЄНЬ ДАЖЕ ПОПУЛЯРЄН :big_boss:
Міфи і легенди канівської практики |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Канівська практика » Канівська кухня
Принаймні одна точно придбає
ТА ЧИ ОДНА?????
ПО-МОЄМУ, ОСТВННІМ ЧАСОМ ВІН СТАВ ОЧЄНЬ ДАЖЕ ПОПУЛЯРЄН :big_boss:
Всім, всім, всім!
А мо' на Гноярку з латексними митцями? А тут все-таки гастрономія (теж в принципі гноярка, але з иншого боку).
До речі - цікаве питання для курсу біоетики (оскільки майже 50% присутніх - другокурсники другого потоку) - чи є антропофагія неетичною?
Обговорювалти якось тему убивства через крайню необхідність з одним всепоглинаючим митцем.
Одна із цитат: "Кстати, а вот убийство из-за голода, весьма веская причина"
Аж чую інтонацію Сергія Олександровича...
Єден діктор біологічних наук (КитВасиль, ясне діло що Ви вже здогадались хто, як же це сусіду не впізнати) полюбляє розповідати таку історію, яка хоч і з ймовірністю на 99,99% що вигадана, але знаючи задіяних персонажів, гадаю, що з такою ж ймовірністю могла мати місце.
- Как меня [censored] достала! И что с ней делать?
- А ты её съеш!
Через місяць, збори на Канівську практтику.
- А зачем тебе такие большие котлы в Каневе?
- Ну как, [censored] варить.
- А молоток?
- Чтобы от поотбивать эпифизы трубчастых костей, ведь по них можна будет опредилить древняя кость или современная.
Принаймні одна точно придбає
А можна и мне парочку?
А пиво пью преимущественно в Каневе и считаю, что на тех святых местах Оболонь и Черниговское очень даже :drings:
А Балтики, Клинское, Стела Артуа это усьо не из каневского меню.
Отредактировано Katsumi (2007-11-03 10:51:04)
mahylichka написал:
Принаймні одна точно придбає
А можна и мне парочку?
огого... Бєрєгітєсь, Лєонід! :cool:
Отредактировано yosia (2007-11-03 11:25:32)
Я не опасная. Просто съем и всё. Как-никак тема то кулинарная.
Я не опасная. Просто съем и всё. Как-никак тема то кулинарная.
Уляля!
:help: до речі, вчора по новинах показували, як проводили тестування київської ковбаси.
так от, в ковбасіза 47 гривень знайшли золотистий стафілокок та кишечну паличку :swoon: , за 56- просто кишечну паличку. А от в ковбасі за 80 з лишнім- нічого, лише, правда, хрящі, кості, сухожилля. тай м'ясо низького гатунку. :umnik:
так от
смачного всім! :pardon:
Тота киця має бути знайомою студентам другого курсу. її все ще не з'їли!
цікаво, чому Леонід не згадав про неї в своїй дисертації!? Як хижака... поряд з Натрікс Натрікс і якоюсь там Раною
якоюсь там Раною
це Ви про Марину говорите, шановна?
це Ви про Марину говорите, шановна?
ты всегда отличалась добротой...
ты всегда отличалась добротой...
а наш с тобой общий знакомый "умом и сообразительностью" :pardon:
таки да... но ты асю включи мне насчет анимех спросить надо
Який ви полюбляете чай?
Отредактировано Patriotofmg-42 (2007-11-05 20:34:00)
Який ви полюбляете чай?
тёплый... с молоком или лимоном.... так классно пить чай с лимоном и смотреть интерестный фильм или мультик... уютно, спокойно и блаженно...
Я зелений чай і чай с бергамотом.
с бергамотом.
бегимотом)))) о! забыла про любимый чай каркаде, в народе конская виагра. столько всякого у мну связано с этим чаем... ууу... Сумы, Львов и красивое закрытие детства.
чай каркаде
Ну пробывал, так себе, если между нами говоря, но шпионам ни ни.
Отредактировано Patriotofmg-42 (2007-11-05 20:48:07)
Ну пробівал, так себе если между нами говоря, но шпионам ни ни.
нееее... его нужно уметь готовить. в каркаде лучше добавлять вишню, липу и лимон. а сахара по-меньше. какая перелесть! всю прошлую зиму меня этим чудом в общаге отпаивали.
just_ptaha
Ну и как отпоили. Надо будет попробывать забахать такой каркаде.
Patriotofmg-42
отпоили мега чудесно! особенно с бадунища каркаде это сказка :gogi:
Який ви полюбляете чай?
І хоч Ви шось зиму не долюблюєте, але у мене з цим сезоном особливі відносини! Якраз зараз я знову насолоджуюсь чаями. Будь-якими. Цього тижня домінує звичайний чорний Ахмад з молоком. Наступного можливо будуть лимони.
А ще... я люблю чаї з алкогольними напоями :umnik:
Особливо коли сидиш в залитій водою раболаторії, надворі -15, в раболаторії +5, вогко, а ти сидиш наодинці в дублянці біля електрокаміна сушиш залиті водою макументи, які збирались 30 років, п'єш чай з медовою з перцем і думаєш: "Завтра я в душ перший піду".
А десь там, за далекими морями, сидить зараз так Владлен Миколайович... Цікаво, він вже призвичаївся до алкогольних напоїв.
А чай із справжнім Араратом на зимових обліках птахів! Це ж пісня!
А чай із справжнім Араратом на зимових обліках птахів! Це ж пісня!
так кава не гірша у такому поєднанні
Я щось останній рік до кави ставлюсь байдуже.
Якось взимку з великого суворого бодуна випив 5 чашок подвійної чорної кави без цукру. НЕ РОБІТЬ ТАК. Хоча спробувати можна, як кажуть необхідно спробувати все.
як кажуть необхідно спробувати все.
а потім від всього відмовитись
А чай із справжнім Араратом на зимових обліках птахів! Це ж пісня!
Та навіть чай з мармеладом на кільцюванні...
Та навіть чай з мармеладом на кільцюванні...
Не пробовала, но наслышана об этом "сакральном" напитке. У людей отзывы положительные.
Чудотворецъ, а он имеет свой рецепт, или это как "сало горобця" (вот вам ещё одно блюдо каневской кухни)?
Та навіть чай з мармеладом на кільцюванні...
Але ж випили і не похудали.
Чудотворецъ, а он имеет свой рецепт, или это как "сало горобця"
Як "сало Горобця" (слово "Горобець" пишецця з великої літери в будь-якому випадку). Пропорції інгредієнтів та їх варіації залежать від настрою.
Згадався ще один культовий напій Канева - глінтвейн. Звичайно, що це напій весняних, осінніх, а, особливо, зимових виїздів.
Адже влітку є пиво!
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Канівська практика » Канівська кухня