Patriotofmg-42, так частенько буває.. Ну що поробиш, форум "спить")))
Якщо ж коротко про доповідь на темку "Фотоохота", то початок був на тему "Внутрішнє начиння фотоприладу"
, потім пан Raven_sp розповідав про тонкощі фотографування тварючок [взломанный сайт] [взломанный сайт] і т.д, а також про те, як важливо добре продумати, підбираючи місце для "засідки для фотополювання", щоб часом у "місцевої антропологічної фауни" під виглядом жителів у не дуже тверезому стані, не ухватив "інХваркт" від побаченого))) Або ж, щоб ті ж самі "особи" не полякали всю живність... Під кінець - "Засідки для фотополювання" (здається) і супер фотографія з пінгвінами-фотографами
... Бо чомусь саме вона викликала найбільше захоплень у студентів. Асоціації, знаєте, у всіх однакові виникли...)))
Перший курс також не сачкував... Приготували "проповідь" по червонокнижним рибкам України! Молодці!
І взагалі - всьо було дуже інтересно!!!
Що ж до дня сьогоднішнього - вивісили накінець списки з розподілення на кафедри...
Я прозріла, коли побачила, що на зоологію аж 20 людей (хоч спочатку було десь на 5 менше)... Чесно кажучи, є такі стЬЮденти, яким аби тількО просидіти ці кілька років, не особо обтяжуючи себе... Прикро! Але, що саме головне, є такі "ненормальні" які обожнюють зоологію з усіма її "прЄлестями"!!! Так що якось ТО воно буде...
На листку з списками, де написано "КаЙфедра зоології" якийсь добрий чоловічок написав - Зоологи рулять! Чи не так? "От молодець..." (як казав В.М)
ФЧЖистів аж 21 "штука", Вірусологів (якщо мене не підводить пам'ять) - 18, Біохіміків чи то 17 чи 16... Ну і т.д. і т.п
п.с- вибачайте за велику к-сть смайлів і мого "трактування")))