сегодня проскользнул слушок, что он выехал из Украины. хотя это только слухи, не стану утверждать хотя бы на 50%.
Так так на ПМЖ! :cool:
Міфи і легенди канівської практики |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Що таке є біофаком?
сегодня проскользнул слушок, что он выехал из Украины. хотя это только слухи, не стану утверждать хотя бы на 50%.
Так так на ПМЖ! :cool:
ПМЖ
это всмысле Поиск Мужчины для Женитьбы?
это всмысле Поиск Мужчины для Женитьбы?
а кто его знает, может и да...
А на счет выехал: летом видела его в метро, уникальный человек: зашел, прошел через весь вагон и вышел, наверное прощался... :as:
наверное прощался...
склонна думать, что територию метил
Отредактировано just_ptaha (2007-10-24 20:42:39)
склонна думать, что територию метил
А хто його зна, тільки історія.
Отредактировано Patriotofmg-42 (2007-10-27 21:17:16)
Шановне панство, а як вам архітектура нашого факу? Мені здаеться, що архітектор був трохи намаханий.
Чого? Нормальна латиноамериканська державна установа. Добре підлаштована під умови островів тропічної і субтропічної зони. Окрім того, на випадок несприятливих політичних умов під факультетом знаходицця бомбосховище великої місткості з потужними фільтро-вентиляційними установками, автономною системою подачі питної води та колись ще був стратегічний запас продуктів та протигазів. (Інформація ВВС, який на момент побудови факультету був заступником декана).
Також радують непрацюючі останнім часом лямпочки на даху. Їх сенс мені і досі неясний, але красіво, ще якби блимали - було б узагалі весело.
А загалом, якби не такий собачий холод в деяких авдиторіях, побільше зелені всередині, просторіший буфет, лекційні авдиторії обладнанні мультимедійним проектором, нормальна охорона (по всій території університетських корпусів), лавочки та смітники перед корпусом, то я був би щасливий. А сам дизайн корпусу мене влаштовує. Не класика Червоного корпусу або Могилянки, але і не сталінський класицизм ВДНГ. Тіки на фіга його розробляли кубінці?
Ой так в деяких аудиторіях дійсно не жарко. Тропіки, тропіками але ж Україна трохи від них подалі буде. Лапочки на даху прикольні, аж жаль,що не працюють, економія? Їх під Новий рік можна б зробити різнокольоровими, красотіЩя буде і що б блимали і під музичку.
Мультимедій дійсно не вистачає, буфет могли б і попросторішим зробити, тай бібліотечку могли б розширити, а то там як в бункері, особливо радує той гараж в якому хлама ну хоч на Куреньовку неси.
А кубінці молодці розробка, скажимо, у жанрі кубінська революція, цікаво а наші їм ракетами заплатили, чи як .
ВВС стверджує, що поступив наказ дати можливість кубінським архітекторам на теренах "нерушимого" реалізуватись.
До речі, спочатку кайфедра зоології мала базуватись на останньому поверсі. Лопарів ще мріяв на горищі голубів розводити.
До речі, спочатку кайфедра зоології мала базуватись на останньому поверсі. Лопарів ще мріяв на горищі голубів розводити.
А хто тепер окупував горище?
А взагалі, про побудову біофаку багато байок ходить... Нам переказували, що покійний Кучеренко сам працював на будівництві епохальної споруди.... Особливо я не розумію проектантів: світла (природнього) майже нема...
Доречі, замість сусіднього географофаку мав бути хімфак. Але вентиляцію не зробили. От так. Халява форевер.
Зараз біофак -- ніби наукова установа, у якій все обладнання останній раз оновлювалось n років тому, причому воно працює тільки на митцях, які підшаманюють та перероблюють все старе, аби працювало. Про нашого декана і говорити не приходиться -- 86 разів на лекціїї "відповідним чином" повторила, побивши власний рекорд із травневих ферментів та діамантових водоростей. Хоч їй до студентів і нема діла, та людина все ж вона непогана.
А хто тепер окупував горище?
Голуби. Ну і граки, напевне
Голуби. Ну і граки, напевне
Тобто на біофаці пропадає таке велике приміщення?
А на біофаці привиди є?
А на біофаці привиди є?
разве что камунизьма :fie:
just_ptaha
Тю чому так не романтично? Біофак це видатний будинок, а видатний будинок зобовязаний мати свого привида.
just_ptaha написал: Patriotofmg-42 написал:
А на біофаці привиди є?
разве что камунизьма
Знаєте, а я думаю, повинні бути. :night: А може, не привиди, а тіні покійних митців (ну того ж Кучеренка, та й інших), довгими осінніми ночами... :night:
Отредактировано Terbern (2007-10-30 21:08:56)
Terbern
хм, а может стоит слегка Вас перефразировать? какие есть предложение у кого, чтобы добавить кого-то из "виклидацько-студенського складу біофаку" в списки покойников?! :pardon:
ну того ж Кучеренка, та й інших
Залиште мертвим ховати своїх мерців (с)Христос
(хоч автор мав на увазі дещо інше, але навіщо турбувати пам'ять померлих?)
чтобы добавить кого-то из "виклидацько-студенського складу біофаку" в списки покойников?!
Кажу відразу: Трохимець киш, Трохимець миш, Трохимець тохтамиш! (Трохимець жив, Трохимець живе, Трохимець буде жити! здаєцця на таджицькій, а мо' й ні).
А якщо ми із свого боку якогось студента занесемо в "живі покійники"?
В Каневі 2004 була така собі Примара. Студент, якого вигнали з університету, але він всерівно приїхав в Канев. Його викладачі намагались піймати (особливо в цьому відзначився вже згаданий Владлен Миколайович), але марно. Примара при появі викладача на садибі тікала через яри і кущі в потойбічні світи. І лише біля КП, поза межами заповідника матерелізувалась, дражнячи екзорцистів.
До речі я завжди коли двері самі по собі грюкнуть на факультеті стверджуюю, що то душі студентів заваливших сесію. І хто зна, а мо'я й правий?
До речі я завжди коли двері самі по собі грюкнуть на факультеті стверджуюю, що то душі студентів заваливших сесію.
А може це протяги? Хоча Ваш варіант більш орігінпльний! А може то тіні, тих хто за експериментами просиджує до опівночі, чи лекції готує?
Зіронька
То привиди минулого, вони є всюди. Їх треба поважати.
До речі я завжди коли двері самі по собі грюкнуть на факультеті стверджуюю, що то душі студентів заваливших сесію. І хто зна, а мо'я й правий?
А когда это был последний прецедент, чтобы студент, что-то заваливший, вдруг оказывался вне факультета?
Чудотворецъ
не, ну это откровенная борзость, Леонид! к чему тут этот Пингвинокантроп???? я сразу спросила как о преподах, так и о студеозусах. а Вы с понтом "а если мы там кого-то вспомним!" тьху блин... нічого людського... :threaten:
Ех. Щось не пішло, ну буває.
А когда это был последний прецедент, чтобы студент, что-то заваливший, вдруг оказывался вне факультета?
Таких не знаю.
тьху блин
Не плюйся в храмі!
не, ну это откровенная борзость, Леонид! к чему тут этот Пингвинокантроп????
Бо, якщо ми проведемо опитування на факультеті кого внести в списки потенційних "покійників", то якшо Прилуцький і виграє, то тіко тому що ВМТ зараз з лінуксами спілкуєцця і першачки ним ще не зашугані. (Правда я теж розраховую своїх 1-2% голосів зірвати).
А згадав ще одного привида! В раболаторії живе - в одна із аватар Вервеса! Повірте мені на слово, Воно існує! Інакше звідки такі безпорядки часом в раболаторіїї діюцця? Я з СВ присутність цієї примари зафіксував ще років два тому. Окрім того у нас в 19-й опівночі на Повний Місяць з'являєцця дух блаженного Миколи Житомирського, фундатора бібліотечки ідіотів (сподіваюсь, більшість в курсі шо воно таке).
А ось іще одні примари! Погляньте, що зафіксувала випадково залишена на ніч на кайфедрі камера:
http://www.kanevala.narod.ru/masters.htm
Привидів у нас виявляєцця стіко, шо хоч на продаж неси.
І ще в цьому році до нас в обсирантуру поступив Чорний Орнітолог.
Брунейский Агент написал:
Таких не знаю.
Я знаю всего двух таких. Забавно, они оба были потенциальными зоологами и орнитологами. Хуже того, они были ещё и с одного кружка МАН (того же, кстати, что и нынешний завкаф). Вот такие совпадения.
Кажу відразу: Трохимець киш, Трохимець миш, Трохимець тохтамиш! (Трохимець жив, Трохимець живе, Трохимець буде жити! здаєцця на таджицькій, а мо' й ні).
А якщо ми із свого боку якогось студента занесемо в "живі покійники"?
Думаю, не вийде... . Хіба на екології? Ну тоді прям Бухенвальд буде....
А пан Трохимець думаю, повернеться в пінгвінячій дублянці і з бородою до пояса.... А мо і ні :pooh:
Отредактировано valear (2007-11-01 16:42:54)
:ded:
А пан Трохимець думаю, повернеться в пінгвінячій дублянці і з бородою до пояса.
:aaa:
А може ти щей мяса не їси. Ні не їсу.
(Правда я теж розраховую своїх 1-2% голосів зірвати).
ха! послушав первый курс, то между Вами и СВ будет активная конкуренция за каждый голос. :svyst:
І ще в цьому році до нас в обсирантуру поступив Чорний Орнітолог.
Це добре сказано
Привидів у нас виявляєцця стіко, шо хоч на продаж неси.
О це так точно. Треба їх на продаж виставляти.
Отредактировано Patriotofmg-42 (2007-11-02 14:54:48)
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Що таке є біофаком?