Роберт
ага і кожен ранок робити йому стильну зачіску на голові з пір"ячка в стилі "Африкана" і заставляти слухати його готичну музику...
Міфи і легенди канівської практики |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Домашні тварючки
Роберт
ага і кожен ранок робити йому стильну зачіску на голові з пір"ячка в стилі "Африкана" і заставляти слухати його готичну музику...
Роберт
Дякую! Так звали мою жабу!
Він, нажаль, помер минулого року ... від голоду! :flirt:
А якісь нормальні варіанти не можете порадити?
А чим не подобаеться Рудольф?
А чим не подобаеться Рудольф?
Мамі не подобається! Та й голубу, як на мою думку, таке ім'я не підходить!
Мамі не подобається! Та й голубу, як на мою думку, таке ім'я не підходить!
Спробуйте Рудько.... Хоча в мене, чесно кажучи фантазія на імена просто ніяка(((
А це точно він, а не вона. бо можна ще й пташку образить
Я маю сумніви що арахнолог зможе визначити стать птаха(((
Це точно він!
Я маю сумніви що арахнолог зможе визначити стать птаха(((
Якщо я займаюсь павуками, то це не означає, що я не розуміюсь ще на чомусь!
І якби мені не так сильно подобались павуки, то я була б орнітологом!!! :flirt:
Якщо я займаюсь павуками, то це не означає, що я не розуміюсь ще на чомусь! І якби мені не так сильно подобались павуки, то я була б орнітологом!!!
Навіщо все так сприймати в штики? Я просто видвинув свою теорію в цьому плані....
Навіщо все так сприймати в штики? Я просто видвинув свою теорію в цьому плані....
Не звертай уваги! Я зла сьогодні вранці була! (бодун)
А ім'я для голуба все ж треба придумати. :flirt: Він же ще звикнути до нього має...
http://live4fun.ru/joke/82430
Як вам такі домашні тварючки=)
А я вот хочу зверька завести какого-то... необычного... геккона, например.... Но не хочется, что бы тварючка мучалась... надо же правильно ухаживать и содержать. Может посоветуете чего?
Отредактировано Шалена Білка (2009-12-26 17:45:14)
Шалена Білка
Купи себе тарантула и не обычно и прикольно.
Да, о паучке я тоже думала... Но, я раньше никогда не держала подобных животных... Очень боюсь, что долго не проживет...
да они нормальные, живучие.
Я уже придумала Я скорпиона заведу, где-то в феврале он у меня появится
Просто мои родители еще не готовы к такому сожителю, как птицеед... пока не готовы
А к скорпиону готовы?
Я точно не говорила кого заводить буду, но родители явно догадываются, что это далеко не морская свинка А я точно знаю, что внешний вид скорпиона им более приятен, чем паучка. Поэтому паук появится позже
А в принципе, как-то мама мне сказали: "Заводи кого хочешь, только сделай так, что бы я с ним не пересекалась " А это достаточно просто сделать.
Отредактировано Шалена Білка (2009-12-29 19:17:54)
Шалена Білка
Ну успехов твооей маме)
Ага, ей передам)))))))))))
Мдя... Що в мене тільки не було. Пям'ятаю років 3-4 назад жила в мене ящірка ("обикновенна", тобто прудка). Довго не жила в мене, вирішила відпустити... Пригадую, що ще мешкала в мене і піщанка (вредна і кусюча), то я її подрузі на день народження "сплавила"...
Да, були і папуги (найдовше прожив 9 років, був дуже балакучим, й досі жаль). Була і свинка морська (прожила в мене 9 років).
Акваріум, десь з класу 6-го і по сьогодення (пригадую, що ВСЕ починалось з трьохлітрової банки і меченосців ). Вже 8 років є собака. Хочеться ще чим-небудь поповнити свій "домашній зоопарк", та навряд...
Квадратні метри не дозволяють
)))
п.с - хіба що слимаками чи тараканами
=Fidelia=
хороший зоопарк.
Ага.. Був... Треба "срочно пополнять коллекцию"!!! Але чим..? Треба доообре продумати, бо ще й з дому виженуть
Пям'ятаю років 3-4 назад жила в мене ящірка ("обикновенна", тобто прудка).
Мда... Помню, лет в 7-8 мы с друзьями ловили ящериц и домой притаскивали. В банках жили бедняги, часто текали Но ни одна больше дня не прожила...мне их жалко было...отпускала на волю
Акваріум, десь з класу 6-го і по сьогодення
А вот с рыбками у меня не сложились отношения, не умею я за ними ухаживать... Все сдохли
А вот с рыбками у меня не сложились отношения, не умею я за ними ухаживать.
Могу научить.
Вдома у маминій кімнаті на кватирці живе здоровий павук, мама його не ганяє (може боїться?), назвала його Кєша, так він вже другийрік там живе
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Домашні тварючки