Місця тра знати. А взагалі-то дружина давно мріяла, і десь у році 2004 десь нам таке щастя обломилося... Молоденьке, місяці 4 йому тоді було. А де купити - даруйте - не знаю - це вже як пощастить.
Отредактировано КитВасиль (2008-01-27 22:39:50)
Міфи і легенди канівської практики |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Домашні тварючки
Місця тра знати. А взагалі-то дружина давно мріяла, і десь у році 2004 десь нам таке щастя обломилося... Молоденьке, місяці 4 йому тоді було. А де купити - даруйте - не знаю - це вже як пощастить.
Отредактировано КитВасиль (2008-01-27 22:39:50)
То ж не треба зі звірків знущатися.
Я навіть не пробував знущатися з тваринки, пиво вона спробувала лише раз (чешське) і більше ні-ні, злякався що може стати пияком :zlyden:
Та байдуже, чеське, бельгійське, москальське. Щурика бережіть. Вони розумні і милі.
А от фонетично - якось при нагоді покажу, як на кайфедру завітаю. З пивом, канєшно...
Ну що ж ловимо на слові і будемо чекати на уроки ко(и)тячої фонетики
Та байдуже, чеське, бельгійське, москальське. Щурика бережіть. Вони розумні і милі.
Бережу, як зінницю ока, та й окрім того той щурик подарунок від дорогої людини на Новий (минулий) рік.
Давно хочу змонтувати грецьку експедицію, як тікучка не заїсть, то хоч на гурток приповзу показати.
Давно хочу змонтувати грецьку експедицію, як тікучка не заїсть, то хоч на гурток приповзу показати.
Ну щож чекаємо. Було б дюже цікаво побачити Грецію очима зоолога.
А таких тваринок тримають у Каневі...
Отредактировано Painkiller (2008-01-27 23:26:12)
А це моя!
Готічна звірушка :svyst:
Отредактировано Painkiller (2008-01-28 18:46:00)
Готічна звірушка
Дякую! Вона дуже схожа за характером на мене!
Дякую! Вона дуже схожа за характером на мене!
Та ну... хоча тваринки частенько схожі на хазяйнів, проте коти (а особливо кішки) самі по собі... і схожі на себе...
хоча тваринки частенько схожі на хазяйнів, проте коти (а особливо кішки) самі по собі... і схожі на себе...
Так не тільки характер, ми й зовні схожі! У нас навіть очі одного кольору!
У нас навіть очі одного кольору!
а зінниці також подібні
А таких тваринок тримають у Каневі...
Собі б такого завести!
Тому принципово вживаю мяу
:sorry: :sorry: :sorry: "Надмірне вживання мяу призводить до раку легенів, серцево-судинних захворювань та імпотенції"
Отредактировано КитВасиль (2008-01-29 22:56:22)
Мяу.
Взагалі-то, українською коти та киці кажуть "няв"
Тому принципово вживаю мяу.
Фуджи. Шогун. Суші. Кюшу. Хоншу. Дехто вживає теж принципово. Але на сторонній погляд, канкретні пацани від того стають гламурнішими. Але аж ніяк не інтелігентнішими.
канкретні пацани від того стають гламурнішими.
Ненавиджу це слово, не зрозуміле воно для мене та і чуже і ніякої поваги від цього слова я не відчуваю!!!!!
Ненавиджу це слово, не зрозуміле воно для мене та і чуже і ніякої поваги від цього слова я не відчуваю!!!!!
Не буду патякати. Читайте "Empire V" - це, як на мене, найсильніший філософський твір про "гламурА" і "дискурсА".
Вибачаюся за офтоп. Давайте перенесемо тему в "Книжки, кіна та інші неподобства"
Знов, блін, офтоп... Я про котів, котрі кажуть "мяу" замість "няв" і про генерацію, котра каже "суші" і "фуджі" замість "Фудзі". Якщо буде бажання, я своє вміння розмовляти котячою мовою можу продемонструвати на котах та кішках (тобто причин звинуватити мене в тому, що я не знаю котячої мови, не буде ні в кого). Проте українська мова має свої письмові традиції, і моє професійне завдання як редактора і рецензента - оберігати наше традиційне українське "няв" від нетрадиційної орієнтації, кацапізмів та американізмів! :nuts:
Небіжчик Бу... Останнє фото, за тиждень до того, як він відійшов у вічність.
Отредактировано КитВасиль (2008-01-30 19:27:46)
Небіжчик Бу... Останнє фото, за тиждень до того, як він відійшов у вічність.
Проте, погодьтесь, які прекрасні кадри він залишив по собі...
From КитВасиль
А гекончик також Ваш домашній улюбленець?
А гекончик також Ваш домашній улюбленець?
Гекончик (це хлопець, його звуть Бартоло) приїхав сюди з партією геконів, варварськи нахапаних у Середній Азії однією зоомафією, кажуть, що пов'язаною з Тка#*вим (котрий видавав "Екзо"). Збиралися "пхнути" в Чехії, але щось не склалося чи то на митниці, чи то к замовниками, то ж ті 5% невільників, котрі вижили в страшних умовах (загинуло біля 5000 особин), триногих, безхвостих і сліпих розібрала задешево куренівська братва. Паша Казарян так грів нещасних рептилій, котрих купив, цо спалив під лампою ще десяток.
Трьох ми відкупили, лікували довго. Вижила пара. Ми думали - дві дівчинки. Але чесрез 3 роки Фрида знесла яйце, з котрого вилупився маленький. Він, правда, доволі скоро помер - місяці через 2-3. Невдовзі померла і Фрида - дався взнаки і вік, і страшне рабське минуле. Але так, власне, ми дізналися, що це не БартолА, а БартолО. Він живе і досі.
Гекончик (це хлопець, його звуть Бартоло) приїхав сюди з партією геконів, варварськи нахапаних у Середній Азії однією зоомафією
З аналогічної партії у моєї племінниці зараз середньоазіацька черепашка, з маленькими дефектами, проте племінниця душі в ній не чає))))
На жаль, черепашки погано переживають неволю (підлога, інфекція, ніжнІ грибки, пересушування) у віці до 10 років... Проте срередньоазіатські кращі в цьому випадку, ніж балканські та середземноморські (про болотяних та червоновухих сказати не можу - не утримую).
http://www.johndevis.com/node/130
ще трохи фот кота-риболова...
кажуть, що пов'язаною з Тка#*вим
Не віриться щось мені в це!Маєте на увазі його Біомтераріумцентр? Думаю, що Тк7*?в хороший мужик і з цією контрабандою не повязаний...
Отредактировано Raven_sp (2008-02-08 11:58:00)
Всі вивішують своїх улюбленців...Повішу і свого...Знайомтесь: Тормоз (Йому пофіг, Він глухий)
Шановні!!!! Допоможіть!!!
Може хтось знає: чи є у Києві чи поблизу люди, які розводять фреток (декоративні хорьки )?
Думаю, що Т$%*ов хороший мужик і з цією контрабандою не повязаний...
Я не називав імені, але переказував чутки. Проте маю зауважити, що у нашій країні будь-яка прибуткова діяльність є кримінальною.
Отредактировано КитВасиль (2008-02-02 15:55:38)
http://www.johndevis.com/node/130
ще трохи фот кота-риболова...
Зацінили. Красива тварюка...
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Домашні тварючки