Міфи і легенди канівської практики

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Домашні тварючки

Домашні тварючки

Сообщений 121 страница 150 из 206

121

Місця тра знати. А взагалі-то дружина давно мріяла, і десь у році 2004 десь нам таке щастя обломилося... Молоденьке, місяці 4 йому тоді було. А де купити - даруйте - не знаю - це вже як пощастить.

Отредактировано КитВасиль (2008-01-27 22:39:50)

0

122

КитВасиль написал(а):

То ж не треба зі звірків знущатися.

Я навіть не пробував знущатися з тваринки, пиво вона спробувала лише раз (чешське) і більше ні-ні, злякався що може стати пияком  :zlyden:

0

123

Та байдуже, чеське, бельгійське, москальське. Щурика бережіть. Вони розумні і милі.

0

124

КитВасиль написал(а):

А от фонетично - якось при нагоді покажу, як на кайфедру завітаю. З пивом, канєшно...

Ну що ж ловимо на слові і будемо чекати на уроки ко(и)тячої фонетики :)

0

125

КитВасиль написал(а):

Та байдуже, чеське, бельгійське, москальське. Щурика бережіть. Вони розумні і милі.

Бережу, як зінницю ока, та й окрім того той щурик подарунок від дорогої людини на Новий (минулий) рік.

0

126

Давно хочу змонтувати грецьку експедицію, як тікучка не заїсть, то хоч на гурток приповзу показати.

0

127

КитВасиль написал(а):

Давно хочу змонтувати грецьку експедицію, як тікучка не заїсть, то хоч на гурток приповзу показати.

Ну щож чекаємо. Було б дюже цікаво побачити Грецію очима зоолога.

0

128

А таких тваринок тримають у Каневі...

Отредактировано Painkiller (2008-01-27 23:26:12)

0

129

Ero_aphana написал(а):

А це моя!

Готічна звірушка :svyst:

Отредактировано Painkiller (2008-01-28 18:46:00)

0

130

Painkiller написал(а):

Готічна звірушка

Дякую! Вона дуже схожа за характером на мене!

0

131

Ero_aphana написал(а):

Дякую! Вона дуже схожа за характером на мене!

Та ну... хоча тваринки частенько схожі на хазяйнів, проте коти (а особливо кішки) самі по собі... і схожі на себе...

0

132

Painkiller написал(а):

хоча тваринки частенько схожі на хазяйнів, проте коти (а особливо кішки) самі по собі... і схожі на себе...

Так не тільки характер, ми й зовні схожі! У нас навіть очі одного кольору!

+1

133

Ero_aphana написал(а):

У нас навіть очі одного кольору!

а зінниці також подібні  :D

0

134

Painkiller написал(а):

А таких тваринок тримають у Каневі...

Собі б такого завести!

0

135

Patriotofmg-42 написал(а):

Тому принципово вживаю мяу

:sorry:  :sorry:  :sorry: "Надмірне вживання мяу призводить до раку легенів, серцево-судинних захворювань та імпотенції"

Отредактировано КитВасиль (2008-01-29 22:56:22)

0

136

Patriotofmg-42  написал(а):

Мяу.

КитВасиль написал(а):

Взагалі-то, українською коти та киці кажуть "няв"

Patriotofmg-42  написал(а):

Тому принципово вживаю мяу.

Фуджи. Шогун. Суші. Кюшу. Хоншу. Дехто вживає теж принципово. Але на сторонній погляд, канкретні пацани від того стають гламурнішими. Але аж ніяк не інтелігентнішими.

0

137

КитВасиль написал(а):

канкретні пацани від того стають гламурнішими.

Ненавиджу це слово, не зрозуміле воно для мене та і чуже і ніякої поваги від цього слова я не відчуваю!!!!!

0

138

Painkiller написал(а):

Ненавиджу це слово, не зрозуміле воно для мене та і чуже і ніякої поваги від цього слова я не відчуваю!!!!!

Не буду патякати. Читайте "Empire V" - це, як на мене, найсильніший філософський твір про "гламурА" і "дискурсА".

Вибачаюся за офтоп. Давайте перенесемо тему в "Книжки, кіна та інші неподобства"

+1

139

Знов, блін, офтоп... Я про котів, котрі кажуть "мяу" замість "няв" і про генерацію, котра каже "суші" і "фуджі" замість "Фудзі". Якщо буде бажання, я своє вміння розмовляти котячою мовою можу продемонструвати на котах та кішках (тобто причин звинуватити мене в тому, що я не знаю котячої мови, не буде ні в кого). Проте українська мова має свої письмові традиції, і моє професійне завдання як редактора і рецензента - оберігати наше традиційне українське "няв" від нетрадиційної орієнтації, кацапізмів та американізмів!  :nuts:

0

140

Небіжчик Бу... Останнє фото, за тиждень до того, як він відійшов у вічність.

Отредактировано КитВасиль (2008-01-30 19:27:46)

0

141

КитВасиль написал(а):

Небіжчик Бу... Останнє фото, за тиждень до того, як він відійшов у вічність.

Проте, погодьтесь, які прекрасні кадри він залишив по собі...

0

142

From КитВасиль
А гекончик також Ваш домашній улюбленець?

0

143

Painkiller написал(а):

А гекончик також Ваш домашній улюбленець?

Гекончик (це хлопець, його звуть Бартоло) приїхав сюди з партією геконів, варварськи нахапаних у Середній Азії однією зоомафією, кажуть, що пов'язаною з Тка#*вим (котрий видавав "Екзо"). Збиралися "пхнути" в Чехії, але щось не склалося чи то на митниці, чи то к замовниками, то ж ті 5% невільників, котрі вижили в страшних умовах (загинуло біля 5000 особин), триногих, безхвостих і сліпих розібрала задешево куренівська братва. Паша Казарян так грів нещасних рептилій, котрих купив, цо спалив під лампою ще десяток.

Трьох ми відкупили, лікували довго. Вижила пара. Ми думали - дві дівчинки. Але чесрез 3 роки Фрида знесла яйце, з котрого вилупився маленький. Він, правда, доволі скоро помер - місяці через 2-3. Невдовзі померла і Фрида - дався взнаки і вік, і страшне рабське минуле. Але так, власне, ми дізналися, що це не БартолА, а БартолО. Він живе і досі.

0

144

КитВасиль написал(а):

Гекончик (це хлопець, його звуть Бартоло) приїхав сюди з партією геконів, варварськи нахапаних у Середній Азії однією зоомафією

З аналогічної партії у моєї племінниці зараз середньоазіацька черепашка, з маленькими дефектами, проте племінниця душі в ній не чає))))

0

145

На жаль, черепашки погано переживають неволю (підлога, інфекція, ніжнІ грибки, пересушування) у віці до 10 років... Проте срередньоазіатські кращі в цьому випадку, ніж балканські та середземноморські (про болотяних та червоновухих сказати не можу - не утримую).

0

146

http://www.johndevis.com/node/130
ще трохи фот кота-риболова...

КитВасиль написал(а):

кажуть, що пов'язаною з Тка#*вим

Не віриться щось мені в це!Маєте на увазі його Біомтераріумцентр? Думаю, що Тк7*?в хороший мужик і з цією контрабандою не повязаний...

Отредактировано Raven_sp (2008-02-08 11:58:00)

+1

147

Всі вивішують своїх улюбленців...Повішу і свого...Знайомтесь: Тормоз (Йому пофіг, Він глухий)

0

148

Шановні!!!! Допоможіть!!!
Може хтось знає: чи є у Києві чи поблизу люди, які розводять фреток (декоративні хорьки ^_^ )?

0

149

Raven_sp написал(а):

Думаю, що Т$%*ов хороший мужик і з цією контрабандою не повязаний...

Я не називав імені, але переказував чутки. Проте маю зауважити, що у нашій країні будь-яка прибуткова діяльність є кримінальною.

Отредактировано КитВасиль (2008-02-02 15:55:38)

0

150

Raven_sp написал(а):

http://www.johndevis.com/node/130
ще трохи фот кота-риболова...

Зацінили. Красива тварюка...

0

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Теревені » Домашні тварючки