И что, даже выговора мало-мальского не сделали?
та може якусь догану і видали, а шо з неї толку? в мене теж колись була догана (за втрату студентського).
хто їх читає?
Міфи і легенди канівської практики |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Канівська практика » Канів-2009. Чи є щось нове?
И что, даже выговора мало-мальского не сделали?
та може якусь догану і видали, а шо з неї толку? в мене теж колись була догана (за втрату студентського).
хто їх читає?
не люблю коли люди "кидаются на дурачка".
Мдя... Що правда, то правда! Навіть не уявляєте, як воно мати на потоці "тАких" особливо коли починається випЄндрьоЖ)))
Що ж до "кУпання", то деякі, не маючи змогу затягти жертву в воду, просто підходили і казали "Ну, так треба... Прошу!".
Які інгрідієнти? Рецептик..?!
Базовий варіант:
купити в Києві (напр. на ринку Либідська):
- дасі (приправа із сушеної риби, 10-15 грн. пакетик, вистачає раз на 10, як подобаєцця сипати, бо це ж приправа)
- вакаме (сушені водорослі; 5 грн маленький пакетик, якого вистачить на раз 5-6, або 70 грн. пакет, якого вистачить на ду-у-у-уже довго)
- місу (паста із соєвих бобів; коштує 10 грн пластиковий лоток, в якому хитродупі китайці накладають пасти, а потім виймають значну частину середини. на вигляд як повний, насправді там менше 1/4 лотка, або купити в них же фірмову запечатану повну банку місу за гривен 50). Міса буває темна, або світла. Менібільше подобаєцця світла, але це діло смаку.
В літр холодної води додаємо по смаку дасі (для більшості: десь чайна ложечка без верху, можна менше). ставим на вогонь. Доки нагріваєцця, щипотку вакаме замочуємо холодною водою, воно за пару хвилин розбухне і стане багато. Коли закипить вода з дасі - зливаємо з вакаме воду і кидаємо в кастрюльку - кипіння відкладається. Тим часом розводимо кількома ложками води (бажано взяти воду з кастрюльки) місу. Паста густа, тре буде перемішати ложкою. Коли закипить в катрюльці, виключаємо вогнь і додаємо місу. Місу кип'ятити не можна! Якщо смак супа буде видаватись водянистим можна додати ще місу.
То був базовий варіант. Чим можна його покращити:
1) На початку кинути якоїсь риби. Можна просто сушеної до пива з пакетика і з нею поварити, можна декілька шматочків мороженої настругати, і вийняти перед тим як додавати вакаме (потім в тарілку перед подачою покласти)
2) Перед подачою посипати щось зверху. Наприклад зелену цибулю або кунжут
3) Долити всуп соєвого соусу (купувати краще на Либідські китайські варіанти. В супермаркетах вони дорожчі, а японські соуси і в магазинах і на ринках завичай або неякісні або несправжні. І дорожчі) При купівлі зверніть увагу на емульгатори в складі. Кажуть інколи попадаюцця гидотні (список небезпечних емульгторів рекомендую завжди мати при собі)
4) як останній раз закипить - влити сире яйце (вливати повільно і розмішувати)
5) кинути в суп з дасі будь що інше: морковку, макарони, пекінську капусту, або навіть і гарбуза
нема в тобі і грама романтики
просто у кожного міряло для романтики своє
ага, помоему только не Версаль, а Арарат. не будем про печально известное наводнение 2008....
це оте, де відео знімали, що потім у мережі засвітилось?
Чудотворецъ класний рецептІк... І як ота "шняга" на смак..?! ))) (чисто кулінарний інтерес )
це оте, де відео знімали, що потім у мережі засвітилось?
Ммм... "ЦЕ" ще й знімали...))) Якщо "те" відео ще де-небудь залишилося (вижило), хотілось би глянуть![взломанный сайт]
Що там за теке відео цікавого змісту?)))
І як ота "шняга" на смак..?!
як вся японська кухня - багатьом подобаєцця, але є значна частка противників. Базовий варіант перебиває почуття голоду, але довго не гріє. Поживність слід збільшувати добавками.
Головна перевага - швидко і корисніше мівіни. І значно дешевше харчування в канівській столовій(((((
народ просить!!!!!!!
а ви в гуртожиток заходьте, там все покажуть
...а також покажуть і навчать)))
Хоча я думаю, що чи не кожен студент брав в руки ємність з рідиною (водИчкою) і хоча б намагався "поцілити" в викладача, або ж "по-дружньому" затопити гуртожиток...
Відео десь є на диску. Так що припрошуємо
Слушайте, тут такой вопрос относительно Канева-2010. Если пару человек (я надеюсь, что там буду и в этом году) активистов припрется на выходные или там, на пару "рабочих" можно к кому-то на экскурсию придолбаться? Желательно по зоологии хребетных или ботаники низших, так охота опять птички, грибооочки, грибочки, птички, следы)))
Припертись можна, але з поселенням можуть виникнути проблеми. В принципі за Ваші гроші Версаль Вам завжди радий, але чи будуть місця. Стосовно екскурсій - тре домовлятись із конкретними викладачами. Взагалі-то якщо викладач не ставить собі за мету зібрати натовп шанувальників і водити за собою в як Моісей гебреїв, то на екскурсії чим менше народу - тим краще. А групи першокурсників не маленькі.
Чудотворецъ
Ну, мы постараемся непаливно, как в прошлом году)
Эх.. Хочется почувствовать себя первокурсницей образца 2007\08 года - золотое время((( А, вы не знаете, экскурсии на утренние трели птиц проводяться? Хотя, чего это я взбунтовалась? надо ближе к делу выяснять)
Так от, шановний Чудотворцю, якщо ви звісно не проти, ми б до вас разочок прибилися маленьким скупченням. Таке собі відбрунькування. Будемо мовчати, згадувати і насолоджуватися)) Ми - це десь двоє-троє..
справа в тому що я буду в Каневі лише приїжджати на тиждень відпочити і назад, а не всю практику. Цього року на жаль...
Хоча якщо наше перебування співпаде, то можна буде прогулятись
екскурсії по голосах птахів проводяцця дуже рідко. та й... голоса птахів нормально знають Лопарів, Пшеничний і відносно непогано (як для іхтіолога, то навіть чудово!) Подобайло. Пшеничного в Каневі 2010 не буде, Лопарів буде гратись із другим курсом, може сходить. Подобайло срання екскурсії не водить він протягом денних екскурсій голоса коментує.
По подробней в чем сей класс заключался?
Погода - великолепная. Новонамытые острова - прекрасны. Третий (четвёртый) курс - чудесно поёт. Поликсены - ползают. И вообще, 10й Канев хорош настолько, что его никаким Лукашовым не испортить!!
я взагалі біофаківців непьющих не знаю
Знаете.
справа в тому що я буду в Каневі лише приїжджати на тиждень відпочити і назад, а не всю практику. Цього року на жаль...
Хоча якщо наше перебування співпаде, то можна буде прогулятись
Было бы очень неплохо!))))))
Ну, то ближе к делу..
А, Анатолий Витальевич нам про дневных классно рассказал, я помню те ассоциации, чтоб запоминать легче было, звук разрядки аккамулятора у Нокии, пинг-понг, классно было..))
И да, заранее спасиибо)))))
Погода - великолепная. Новонамытые острова - прекрасны. Третий (четвёртый) курс - чудесно поёт. Поликсены - ползают. И вообще, 10й Канев хорош настолько, что его никаким Лукашовым не испортить!!
11-й должен быть еще круче! Надобно выдумать что-нубуть новенькое.
Надобно выдумать что-нубуть новенькое
відумать что-нибудь новое в принципе достаточно тяжело, а Канев тем более уже наверное столько повидал...)
Тем не менее, 10я годовщина Первого Канева - это достойный вызов нашей фантазии.
відумать что-нибудь новое в принципе достаточно тяжело
Ха!....
Третий (четвёртый) курс - чудесно поёт.
они такие спасибо
Знаете.
аааа, извините))) я в той суматохе не заметила кто сколько пил
відумать что-нибудь новое в принципе достаточно тяжело, а Канев тем более уже наверное столько повидал...)
ох повидал..........это да...........
Пшеничного в Каневі 2010 не буде, Лопарів буде гратись із другим курсом, може сходить. Подобайло срання екскурсії не водить він протягом денних екскурсій голоса коментує.
Шановний Чудотворець, а Ви особисто у Каневі-2010 будете? Я маю на увазі надовше, ніж зазначено вище.
Отредактировано valear (2010-02-21 22:39:56)
Шановний Чудотворець, а Ви особисто у Каневі-2010 будете?
ситуапція постіно змінюєцця. Місяць тому гадав, що пару раз приїду. Але Шеф каже, щоб довше сидів і кільцював. Я не проти.
КАНІВ 2010
Пане Чудотворцю 2й курс зоологів на весь час їде??? Хелп, плз
А можна селитися з генетиками??? ладно, то так. з цікавості...
А часом у 2го курсу зоологів не В.М.Т. куратор? це шоб знати кого мучити+)
а от відносно теми:
Канів 2009.
Все було прекрасно, допоки з дівчатами не було історіїї
а нам пощастило, ми були на дньовці!!!
тоді в нас були вищі, вів Шевчик - о, він просто канівський гуру враження ніби кожну травинку знає в заповіднику особисто...
Була наша группа, группа Горобчишина та Подобайла. було дуже весело=) Особливо їхати в автобусі і спостерігати стьоб між кумами=))))) ніколи не забуду фразочки Подобайкера відносно В.А. "я давлю його морально, а він мене - массово"
Нам в селі Городище такого меду ммм... дали в вощині, божечки, яка смакота, і молоко домашнє... ех-ма.... а уха.... Оооо.... якби можна було повторити....
а ще мій злобний спогад - ВМТ два рази мене в воду кинув. я йому цього не прощу! мало того що зранку ми за ним на день нептуна ганялися, я віджималася від підлоги, так він мене ще й кинув у воду!!!! бяка!
зате я Проценка заставила сісти на шпагат на ранковій зарядці в Нептунів день=) Мужик=) я його за це поважаю)
Вибачайте за затримку
Пане Чудотворцю 2й курс зоологів на весь час їде??? Хелп, плз
А можна селитися з генетиками???
Зазвичай генетики дуть першими зас...ти Версаль (заселяти, тобто), а зоологи пізніше і до кінця.
А часом у 2го курсу зоологів не В.М.Т. куратор? це шоб знати кого мучити+)
Не знаю. Але до ВМ можна завжди підходити. Він же секретар кайфедри
зате я Проценка заставила сісти на шпагат на ранковій зарядці в Нептунів день=) Мужик=)
Справжньому мужику сісти на шпагат неможливо
Вибачайте за затримку
Вибачаємо! Раді, що Ви знов повернулись!
Зазвичай генетики дуть першими зас...ти Версаль (заселяти, тобто), а зоологи пізніше і до кінця.
Ех, генетики все саме найкраще "позагрібають"...[взломанный сайт]
А третій курс раніше всіх їде, чи всі зоологи разом, кучкою?!
Доречі, по-моєму треба створити нову темку по Канівській практиці! Бо Канів 2010 ох як не за горами! Все актуальніше і актуальніше...)))
треба створити нову темку по Канівській практиці!
Так створюйте, що Вам заважає?)))
А третій курс раніше всіх їде, чи всі зоологи разом, кучкою?!
кучкою
зоологи люблять кучкуватись
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Канівська практика » Канів-2009. Чи є щось нове?