Біофак врятують танки...
я мала на увазі
молоде покоління біологів надто вже якесь м"якотіле (і щодо спиртного теж:
бо до спиртного ми точно не мякотілі
Отредактировано yosia (2010-01-20 22:59:24)
Міфи і легенди канівської практики |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Канівська практика » Канів-2009. Чи є щось нове?
Біофак врятують танки...
я мала на увазі
молоде покоління біологів надто вже якесь м"якотіле (і щодо спиртного теж:
бо до спиртного ми точно не мякотілі
Отредактировано yosia (2010-01-20 22:59:24)
Никакие мы не мякотілі!!!!
ну це не моє твердження, а валеара
Я знаю только 2 первокурсников не пьющих
я взагалі біофаківців непьющих не знаю
А щодо спиртного... Я знаю только 2 первокурсников не пьющих (ну и я...)
Що, зовсім-зовсім і нічОго не ..???
я взагалі біофаківців непьющих не знаю
Впринципі я теж... БілкО, будьмо знайомі !!!
Вот не надо ля-ля!!! http://www.yoursmileys.ru/tsmile/no/t2613.gif Никакие мы не мякотілі!!!!http://www.yoursmileys.ru/tsmile/no/t2635.gif
Взрослый -- это тот, кто не преувеличивает, а преуменьшает количество выпитого накануне (с) Без образ і не про шановне панство сказано... А взагалі, мова йде перш за все про те, де пити, коли пити і з ким пити. Судячи з тих, хто сп"яну вештається по гуртожитку та шукає пригод -- таки м"якотілі.
Без образ і не про шановне панство сказано...
Да никаких обид Просто... вобщем я не знаю. Точно могу сказать одно - не без м"якотілих!
valear, от за ким за ким ,а за Вами я шось історій особливих попойок не пам'ятаю....може я не компетентна?
Отредактировано yosia (2010-01-22 16:03:09)
Точно могу сказать одно - не без м"якотілих!
Може, й так. Але під м"якотілістю я мав на увазі або відсутність власного "запобіжника" або зрив даху при переборі...
а за Вами я шось історій особливих попойок не пам'ятаю....
Так мова йде про те, де пити, коли і з ким. Причому я сповідую принцип "випив чарку -- будь людиною", і взагалі, треба ж знати свою міру... Тому і не пам"ятаєте
може я не компетентна?
Не виключено
Шалена Білка написал(а):
Никакие мы не мякотілі!!!!ну це не моє твердження, а валеараШалена Білка написал(а):
Я знаю только 2 первокурсников не пьющихя взагалі біофаківців непьющих не знаю
yosia
Будем знакомы))
Puma
здрастє, буду знать
Так мова йде про те, де пити, коли і з ким. Причому я сповідую принцип "випив чарку -- будь людиною", і взагалі, треба ж знати свою міру... Тому і не пам"ятаєте
я вважаю хто ні разу не напився до поросячого визгу- той не біолог!
БілкО, будьмо знайомі !!!
Будьмо!!! (Спалилась...)
yosiaБудем знакомы))
Pumaздрастє, буду знать
Скоро нас ціла "організація" назбирається!!! "Общество анонимных алкоголиков біофаківців або просто НЕп'ющих"
ні разу не напився до поросячого визгу- той не біолог!
багато... Той не біолог, а той свиня
То не є кретерій, бо таких
Общество анонимных алкоголиков біофаківців або просто НЕп'ющих
поздно пить боржоми...
я вважаю хто ні разу не напився до поросячого визгу- той не біолог!
Ух ти... Все, пішла в хлів місити ногами гній і чесати п'ятачОк
Щось тема зайшла не в те русло.
Йой!!! Точно... Тре було в темі "Что пьем?"
Той не біолог, а той свиня
нема в тобі і грама романтики
Йой!!! Точно... Тре було в темі "Что пьем?
Та да))
Да уж.. занесло
Свою думку з цього приводу дійсно перенесу в тему "Что пьём"
А стосовно Канева 209 то ще згадаю гарну історію, а потім не дуже.
Гарна. На Фінляндії вперше за історію КПЗ приготовлено суші! Одного разу спромоглись на роли, декілька разів варили місосіру-суп (не суші, але нічого так). До речі місосіру я вважаю не випендрьожом "оьс тіпа ми" (хоча роли теж таким не вважаю), а гарним замінником мівіни. Готуєцця ненабагато довше, але набагато корисніше.
Гидка історія. Приїхали випускники минулих років. Дві студентки-першого курсу поізли до них в табір і там для чогось просиділи ніч. Одній із них довго дзвонила мама, але не додзвонившись подзвонила в заповідник. Дитини не виявили. В мами істерика. Викладачі на вухах. Справа дійшла до деканату. Трохимець оббігав узбережжя Дніпра в пошуках. Дві любительниці романтичних ночей із незнайомими хлопцями повертаюця кущами на лінійку, надіючись. що їхню відсутність не помітять. Гнівні речі викладачів, про те що цих двох курв вигонять з університету. 1-го вересня все забуваєцця і вони спокійно повертаюцця до навчання((((
"тепер порядку нема ні в нас ні в них. от колись був порядок" (с) Лесь
О, пане Чудотворцю! Ота "погана" новина до болі знайома! Бо як не як, "та" дівчина, якщо її так можна назвати, є моєю, "мягко говоря", одногрупницею. В Каневі дівчат привселюдно "відрахували"... Я і вся моя група - всі були в шоці від події. Хто ж міг подумати. А ще ввечері, біля "Джерельця" мені припала нагода побачити "ту" веселу компашку.Мої вмовляння не вертітись біля "п'яних" дядьків - не подіяли... Самі бачили, що з того вишло!
Самим шокуючим, було те, що вона ще й досі числиться в списку студентів (плач бідної матері і дочки, що "весь день заробляє, аби прогодувати малозабезпечену сім'ю" не прошли марно). Чесно, я її за весь семестр один раз тількО бачила (а "ми" вже думали - буде Ісправлятись...).
Прикро, що такі люди не цінують ні батьків, ні ближніх, навіть себе не жаліють... Але що вже про це казати! Є велика надія, що цьогорічний Канів пройде без"тАкОго" роду вибриків.
З хорошого - пригадується... Багато чого пригадується... Наприклад веселий "День Нептуна"! Було весело, навіть до того, як В.Миколайович почав свій відлік "кинутих ним в воду". Під час імпровізованого концерту шановний пан Чудотворець м'яв Олежку (того що йменований мною на першому курсі - "Бінокуляром"), який верещав не своїм голосом. Стоячи прямо біля "верескливого і брикаючого" хлОпчика - в мене позакладало в вухах... Чесно, так хотілось Вам допомогти! Цікаво, яка була причина "здІватЄльства" бо мабуть я щось точно пропустила...
Чудотворецъ
И что, даже выговора мало-мальского не сделали? Ну, не знаю, как насчет моральных проступков студенток, но некоторые преподаватели тоже допускают сделки с совестью методично на протяжении семестра. Ну, я имею в виду не происки амура, а подлость и т.д. Так, чего вдруг они должны держать факультет нравственно здоровым? Причина-следствие..
А, суши - то позитив. Хоть у не люблю я восточные блюда( От бы кто итальянскую пасту готовил?))) З.ы. надо аккуратнее, а то от суши и до рыбы-фугу недалеко)))
місосіру-суп
Які інгрідієнти? Рецептик..?!
Ні чого так дЕвочкі погуделі.
дЕвочкі погуделі.
Хе-хе! Це ще м'яко сказано)))
Да... и где мозги у этих девочек...???... (риторический вопрос)
И вобще, как их после ТАКОГО можно не выгнать?????????????
Ну да ладно.... Своих мозгов нет, чужие не вставишь...
Хотела поинтересоваться, а правда, что в Каневе есть день, когда всех КРОПИВОЙ ЛУПЯТ??? Говорят, Горобчишин в этот день просто нелюдь
Хотела поинтересоваться, а правда, что в Каневе есть день, когда всех КРОПИВОЙ ЛУПЯТ???
Чесно, не чула... Але є день, коли всі один одного обливають водою! В.Миколайовичу трошки не повезло цього Канева, його облили літровим апельсиновим соком... Тоді він помстився: догнав "обідчика" і полив його залишками соку з тієї пляшки... Всі ходили мокрі, липкі і довольні)))
Весело тод було спостерігати, як студенти, тихо притаївшись в кущах (чи де небудь в іншому місці), з пляшками води, підстерігали викладачів і "нападали" на них, рясно поливаючи!
Пам'ятаю: іду якось до Хрещатика (десь біля 10:00) і спостерігаю як з балкона Версаля троє студентів причаїлись з повною балією води... В.Миколайович виходить з гуртожитку - ну і потрапляє під "зливу" ))) Або як на лінійці, ранком, деякі студенти залишились в Арараті... З словами "ведучої" "Всім доброго дня, на заняття..." з вікон повиставлялися тазики з водою і добротно облили внизу стоячих студентів, викладачів
Народ не дасть збрехати, що Версаль майже кожного року потерпає від "повені")))
Классно!!! По крайней мере, не так больно...) На кропиву и алергия может же быть...
Нас, наверное, старшекурсники напугать решили))))))
Эх... в Канев хочу...
Я водой пообливала бы некоторых... (ботаники, бойтесь!!!)
з балкона Версаля троє студентів причаїлись з повною балією води... В.Миколайович виходить з гуртожитку - ну і потрапляє під "зливу" http://www.funportal.info/smiles/smile17.gif)))
знаем этих студентов) главное в этом деле - неожиданно)))
Народ не дасть збрехати, що Версаль майже кожного року потерпає від "повені")))
ага, помоему только не Версаль, а Арарат. не будем про печально известное наводнение 2008.... а Версаль обычно поменьше, особенно после того, как залили Горобчишину коллекцию))) ктож там видел, что у него там за окном??? плеснули водички, да и все...
Цікаво, яка була причина "здІватЄльства"
та так... я хоч і часом посміююсь, над юродивими, але розумію, шо то недобре, і то така ж хвороба як і інші. а ос Бінокуляр... не люблю коли люди "кидаются на дурачка". Ось є чомусь певна категорія людей які прагнуть виглядати дурншими, ніж є насправді. Воно то нічого, з ним інколи навіть весело, але часом переступає межі.
Хотела поинтересоваться, а правда, что в Каневе есть день, когда всех КРОПИВОЙ ЛУПЯТ???
та ні, то вже якісь апокрифи. І Горобчишин в таких справах не перший. Він дядька, гумор розуміючий, але і... якби то сказати... коротше, ганяти із кропивою, бути першим в обливанні води - то не його стиль.
Якось в Каневі 2006, здаєцця, Горобчишина Яненко у воду кидав. Розуміючи, що таку глибу буде не просто затягнути (мяко кажучи) довелось просто брати під руку В.А. і аргументуючи, що то традиція така вести до Дніпра.
Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Канівська практика » Канів-2009. Чи є щось нове?