=Fidelia=
Идея колективного разума)
Канів-2009. Чи є щось нове?
Сообщений 61 страница 90 из 156
Поделиться612010-01-04 00:17:28
Поделиться622010-01-04 02:22:43
Урааа, кто-то есть!
Опять же, с Новым Годом. Я так понимаю, что уже тема канев-2010 актуальнее)
Меня канев уже два года не отпускает. Магическое место... В общем, надеюсь на "исчо" в этом году, хоть и физиолог (почему, зачем? )
Берите чайник - это мой аццкий совет) И полазьте по сайту Каневалы. Там все названия и легенды, которые в обиходе, подробно описаны. Так что потом удобнее будет
Хотя, рано, наверное, посреди зимы о Каневе?.. Надо бы ближе к весне, а пока что - вспоминать))))))
Поделиться632010-01-04 08:56:59
Да, нам наша наШальникЭ тоже о чайниках говорила. Мы хоть и первый курс, (который еще даже первой сессии не пережил), но уже в КАНЕВ собрались))) Куратора мы уже, наверное, достали вопросами и просьбами рассказать как там и чяво?) Уже узнали кто ДР в КАНЕВЕ праздновать будет и т.д
Там, говорят, туалеты микс????
Отредактировано Шалена Білка (2010-01-04 08:58:14)
Поделиться642010-01-04 16:03:16
Там, говорят, туалеты микс????
Так)..туалети общі....Як у Версалі так і в Арараті...
Іноли пару раз вирубали воду у Версалі...тоді свої гостинні двері відкривав вуличний туалет....
Поделиться652010-01-04 16:19:33
Весело...
Поделиться662010-01-04 17:03:00
Аааа, туалеты - это дооо)))) Я помню как люди друг-друга по тапочкам определяли. Потом стремный волосатые ноги из соседней кабинки. Зеленый домик, к которому всех погнали где-то в 11:30 в пижамах и с горняцкими фонариками на лбах) Эт, даааа))))))))))))
З.ы. А, кто у вас куратор?
Поделиться672010-01-04 17:20:51
Ольхович Ольга Петрівна - хорошая тётя)) а что за зелёные домики?)))))))))
Поделиться682010-01-04 17:29:31
Зелений домік - туалет на виносі
Якось і з ним шось не заладилось, тоді Вервес бігав по всіх кущах зранку, щоб того, але всюди натикався на студента)))) (слід враховувати, що Юрій Григорович типовий представник рідкісного виду чесних брехунів, які завжди збрешуть, але ніколи не втаять правди. Тому ця історія безумовно була в реальності, але трошки не така трагічна)
А ось повністю правдива історія. В 2003 році теж відключили ватерклозети довелось бігати в зелений будиночок. Тоді деякі студенти почали розважатись тим, що притаскували каменюки від Дніпра (!!!) і коли хто в одній кабінці засідав, то кидали в камінь в дірку сусідньої кабінки. При цьому веселі бризги вилітали з дірок обох кабінок
Поделиться692010-01-04 17:31:53
коли хто в одній кабінці засідав, то кидали в камінь в дірку сусідньої кабінки. При цьому веселі бризги вилітали з дірок обох кабінок
Вот это система!!! Класс)))))))
Да, весело в Каневе...)))))))))))
Поделиться702010-01-04 17:35:40
Мама родимая(((((( Давайте сменим тему, а то какой-то коричневый юмор пошел))
Поделиться712010-01-04 18:00:22
А я любил зеленый домик, он обычно всегда без очереди. Очень удобно и просто.
Поделиться722010-01-04 22:24:18
Доречі, в мене була також найоригінальніша кімната, тобіж в оформленні))) Така собі суто "дівчача", вся в сердечках і т.д... АТо було "страшно дивно", але оригінально, хоч якось виділялась з-поміж інших.
Фіделія, просто стало дуже цікаво - я у Вашу кімнату відбій робити не приходив? Я хоч один раз лише чергував цьогоріч, але все таки
Поделиться732010-01-06 11:50:54
О... Ні, пане Чудотворце, в нашу кімнатку, нажаль, чи на щастя, Ви не заходили))) Та і взагалі, нашу "кАмпашку" ніхто і не вкладував спатки, взагалі ніхто з чергових не заходив... Ех, жаль... Треба було побільше шуму))) Штрафнічки - то є добре... Але, знову ж таки, в "шкурі" штрафнічка не прийшлось побувати за всю практику... Мабуть то все попереду!!!
ТількО не подумайте, що "ми" янголятка з німбами над головою.. ))) От пам'ятаю, як через дві неділі "прімєрного" і добросовісного відвідування вранішньої зарядки, якось РІЗКО перехотілось ТУДИ ходити... І ми, дружно кімнатою, перестали туди ходили... А щоб не засікли: одного лишали прибирати, йорзати ганчіркою по столі, хтось інший йшов на вулицю, типу виносити сміття (едак на хвилин 10), а третій - ховався в шафі...
Ото сміху було...
Поделиться742010-01-06 14:00:46
Але, знову ж таки, в "шкурі" штрафнічка не прийшлось побувати за всю практику... Мабуть то все попереду!!!
Шансів мало. Якщо подастеся на зоологію і залетите в Каневі, то будемо виховувати всередині кайфедри. Хіба що якщо зовсім будете непотребства робити, то будете першому курсу прислуговувати.
Поделиться752010-01-06 17:53:44
Мабуть то все попереду!!!
Мабуть я трошки поіронізувала..))) Насравді "ми" тіХіє І бєзОпасниє і дАже нє кусаємось)))
Я думаю проблем з "зальотами" не буде! ( їх взагалі не буде...)
Доречі, здається в якийсь з днів (на практиці), якщо мене не підводить пам'ять, штрафничками виступали саме другий курс (чи може і навіть "старші"..). Але я вже не згадаю, "зальотчиками" якої кафедри вони були... Не зоологи - це точно!
Поделиться762010-01-06 19:53:27
Помню как то залетела наша доблестная комната на уборку територии, пока шли на место нас физручка перехватила дала топор и сказала рубить кусты на пляже, ох и клево было, жаль только лесничка, мы ему топор изрядно затупили)
Поделиться772010-01-06 20:09:56
А я то думаю, чого це лісник так неохоче давав нам сокирку, коли ми йшли на "огоньок"))) Ще й казав "Дивіться мені не затупіть сокиру... І головне поверніть її назад...".
Був у нас один "кадр", який лишив від цієї сокири лише саму палицю))) Але ми усьо відремонтували, так що і не помітно було. В п'ять годин ранку здали "орудІє" як положено!
Поделиться782010-01-06 20:13:58
=Fidelia=
А ти попробуй рубить кусты по пояс в воде, фана море.
Поделиться792010-01-06 21:21:24
Эх... читаю я всё это... и так в КАНЕВ хочется... дожить бы...)))
Поделиться802010-01-06 21:34:00
Эх... читаю я всё это... и так в КАНЕВ хочется... дожить бы...)))
А чому так песимістично..?! Доживеш і переживеш!!! Головне набратись терпіння...
Я того року потрапила на цей форум, також читала, мріяла... Поїхала в КПЗ.
І от, 40 днів щасливого перебування в Каневі скінчилося... В мене був реальний "депресняк", після закінчення практики, коли повернулась в свою "коморку" до Києва... Тепер сиджу і знову мрію)))
Поделиться822010-01-07 14:25:08
Доречі, здається в якийсь з днів (на практиці), якщо мене не підводить пам'ять, штрафничками виступали саме другий курс (чи може і навіть "старші"..).
було таке... це було ганебно
Поделиться832010-01-08 20:44:56
Я сессию БОЮСЬ!!!!!!!!!!!
Я тож. боюсь))) Ех, на першому курсі сесія пройшла якось "халявно"... А зараз сумніваюсь... Особливо з приводу одного, не дуже улюбленого мною, предмету))) (вибачайте за "відхід" від теми)
було таке... це було ганебно
Хороший приклад першому курсу))) Хоча, мабуть, без "зальотів" була б "не та" практика, як би іронічно це не звучало... Кожного року щось новеньке, це і робить будні "з ізюмІнкою" ))) Є що згадати!
Отредактировано =Fidelia= (2010-01-08 20:45:22)
Поделиться842010-01-11 20:18:26
на жаль кожного року в мене особисто враження погіршуються((( і по відношенню студентів і деяких викладачів((( загниваємо
стосовно другого я замовкаю, а стосовно першого: Канів2009 - вперше коли студенти наблювали в коридорі і відмовились прибрати. Довелось шукати якихось непричетних зальотчиків, щоб мили підлогу.
Взагалі-то, блювання в Каневі - це така звична річ, за яку сильно не карають. Всі розуміють: для декого практика це перший вихід в житті від батьків. Дехто вчесть цього вперше в житті куштує горілку. і не розраховує дози (горілка на багтьох діє за принципом титру: довго здається, що ситуація під контролем, а потім як!!! новачки цього ще не усвідомлюють) ну і блюють довгими лентами і короткими, блюють пульверизатором, прикривши рота рукою
до цього всі звикли. але ж піди після себе прибери, або часто друзі прибирають. А це ж ніхто не признався! І гадають що цим вони проявили справжній колективізм. Та ніому не був потрібний той безіменний герой. Все що вимагалось - щоб студентський колектив своїми силами примусив його після себе прибрати.
Поделиться852010-01-11 22:05:53
Чудотворецъ
Ганебна історія, дуже ганебна.
Поделиться862010-01-11 22:40:19
Чудотворець, мда, ото історія... Хоч я її і не пам'ятаю))) Це було на третьому поверсі..?
Співчуваю тим людям, які взяли на себе "тягар" прибирання за "ОднОпОлчанами"...
Поделиться872010-01-12 19:55:12
але ж піди після себе прибери, або часто друзі прибирають. А це ж ніхто не признався!
Да... нет слов... Вот это наглость у людей. Никакого уважения к другим...
Поделиться882010-01-16 18:48:34
Взагалі-то, блювання в Каневі - це така звична річ, за яку сильно не карають. Всі розуміють: для декого практика це перший вихід в житті від батьків. Дехто вчесть цього вперше в житті куштує горілку. і не розраховує дози (горілка на багтьох діє за принципом титру: довго здається, що ситуація під контролем, а потім як!!! новачки цього ще не усвідомлюють) ну і блюють довгими лентами і короткими, блюють пульверизатором, прикривши рота рукою
до цього всі звикли. але ж піди після себе прибери, або часто друзі прибирають. А це ж ніхто не признався! І гадають що цим вони проявили справжній колективізм. Та ніому не був потрібний той безіменний герой. Все що вимагалось - щоб студентський колектив своїми силами примусив його після себе прибрати.
Цікавенька історія. Прикро, що вочевидь не пізнавальна. А щодо "погіршення" студентів із року в рік є дві думки: 1) ми старіємо 2) вони ще не виросли. Не хочу нікого образити, проте вважаю, що молоде покоління біологів надто вже якесь м"якотіле (і щодо спиртного теж:) -- на факультеті, куди не глянь, якийсь гламур прогресує...
Поделиться892010-01-19 13:05:50
Взагалі-то, блювання в Каневі - це така звична річ, за яку сильно не карають. Всі розуміють: для декого практика це перший вихід в житті від батьків. Дехто вчесть цього вперше в житті куштує горілку. і не розраховує дози (горілка на багтьох діє за принципом титру: довго здається, що ситуація під контролем, а потім як!!! новачки цього ще не усвідомлюють) ну і блюють довгими лентами і короткими, блюють пульверизатором, прикривши рота рукоюдо цього всі звикли. але ж піди після себе прибери, або часто друзі прибирають. А це ж ніхто не признався! І гадають що цим вони проявили справжній колективізм. Та ніому не був потрібний той безіменний герой. Все що вимагалось - щоб студентський колектив своїми силами примусив його після себе прибрати.
ахаха!!!!!!!!! моє улюблене місце в цьому шедеврі-про пульверизатор!!!!!
Цікавенька історія. Прикро, що вочевидь не пізнавальна. А щодо "погіршення" студентів із року в рік є дві думки: 1) ми старіємо 2) вони ще не виросли. Не хочу нікого образити, проте вважаю, що молоде покоління біологів надто вже якесь м"якотіле (і щодо спиртного теж:) -- на факультеті, куди не глянь, якийсь гламур прогресує...
нічого ,валеар, МИ спасемо біофак Чудотворець не дасть збрехати!
Отредактировано yosia (2010-01-19 13:06:27)
Поделиться902010-01-20 22:18:37
нічого ,валеар, МИ спасемо біофак Чудотворець не дасть збрехати!
Біофак врятують танки... Та будівельна бригада, що його побудує заново Що Чудотворець не дасть збрехати, звичайно, я вірю, проте Чудотворців я знаю лише двох, і один з них -- автобус...