Міфи і легенди канівської практики

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Канівська практика » Канів-2009. Чи є щось нове?

Канів-2009. Чи є щось нове?

Сообщений 31 страница 60 из 156

31

Скажу по правді, я теж не палаю бажанням організовувати стаціонар. Приїхати з групою, провести дві ночі біля вогнища і цілий день на екскурсії - це добре. Але тільки при умові, що група хороша, дружна. Інакше будуть соплі слози, нудота, можливо, пиятика втихомолку в палатках і т.д.
Але головне чому особисто я не хочу - це марудний процес розгортання і згортання стаціонару. Я в 2005 мав щастя здавати стаціонар і не шось більше не хочецця.

0

32

Я в 2005 мав щастя здавати стаціонар і не шось більше не хочецця.

Що, так сильно розчарувались, чи мо якась інша причина..?

0

33

Чудотворецъ
Помница, помница) про 2006)

Отредактировано Patriotofmg-42 (2010-01-02 21:03:56)

0

34

Patriotofmg-42 написал(а):

Помница, помница) про 2005)

А что там было? Расскажите... :unsure:

0

35

Шалена Білка
Молодость была) Только пардон я год перепутал 2006 надо было поставить)

0

36

Молодость была)

Молодость всегда есть!  :glasses:

P.S.: и... ?????????????????????? :D

Отредактировано Шалена Білка (2010-01-02 21:05:43)

0

37

Шалена Білка
Колеги поехали на 2 дня на стационар приехали прокуриные, пропитые я сразу и не узнал)

0

38

Так эт нормально, бывает иногда  :D  И правда - МОЛОДОСТЬ  :rofl:

Но последствия хоть не очень плохие были?

0

39

Да нет нормаль, побрили, отмыли, правда удивительно что с людьми за 2 дня стало.

0

40

ХОРОШО, что без последствий. А ГОРІЛКА творит чудеса :D

Отредактировано Шалена Білка (2010-01-02 21:27:27)

0

41

Шалена Білка
ой да что зло то точно.

0

42

А вот еще вопрос такой есть... В комноту селят с кем хочешь, или как получится?

0

43

=Fidelia= написал(а):

Що, так сильно розчарувались, чи мо якась інша причина..?

Марудно це все здати стаціонар. Тим більше в Каневі де хочецця стіки всього встигнути. А враховуючи що мої три основних інтереси в КПЗ% кільцювання птахів, пошук викопних в ярах і пиво в Шевчика знаходяцця на Великій землі, бажання займатись стаціонарами самі розумієте...

0

44

ЧудотворецъПомница, помница) про 2006)

В 2006 я не був на стаціонарі :huh:
Пшеничний був, коли гроза накрила табір

0

45

Шалена Білка написал(а):

В комноту селят с кем хочешь, или как получится?

збираєте компанію приходите до коменданта при поселенні і кажете - жить один без одного не можемо! До 2003 в старшокурсників таким чином получались навіть різностатеві офіційно зареєстровані кімнати :love:
зара унісекс не пройде, але можна поселитись гуртом. Тіки шукайте відразу чотирьох, бо можуть тоді щось таке підселити, що Ви в ту кімнату взагалі зайти не захочите

0

46

Чудотворецъ написал(а):

приходите до коменданта при поселенні і кажете - жить один без одного не можемо!

Отлично!!! Так і зробимо!!!! :D 

Жалко, что больше 4 нельзя... :rolleyes:  :D

0

47

Чудотворецъ
Да я тогда их лодку вылавливал, Пшеничный тогда чуть не упал, когда на берег вытаскивали, он слишком ранно встал. Гроза знатная была.

Отредактировано Patriotofmg-42 (2010-01-03 17:54:19)

0

48

Вот оно)

0

49

А между прочим вид на столовку тоже не плох, всегда знаешь когда выходить надо.

0

50

Вот оно)

ЧТО ЭТО??? o.O

0

51

Моя комната в Каневе.

0

52

Ого! ПрЭлесть!!!)))))))

0

53

Шалена Білка написал(а):

Жалко, что больше 4 нельзя..

Ну нас 5 было)

0

54

И как, не тесно?))

0

55

В наші часи теж по 5 жили. Не тісно, але для чого? А в 2002 моє ДН святкували в складі виключно однієї версальської кімнати. 13 чоловік.... Жити можна, якщо всі ліжка поздвигати, але чи варто?
Шалена білка - Версаль, якщо ще не знаєте, то гуртожиток де живуть старшокурсники і деякі викладачі(Подобайло, Горобчишин, Лукашов, Трохимець, Матушкіна). Правда, в 2009 Подобайло там вже не жив

0

56

Чудотворецъ, спасибо за объяснения термина) Версаль... красиво)))))

0

57

Patriotofmg-42, ото в тебе кімнатка... Просто класссс..! Можна поцікавитись: чия була задумка "сєго дІва" ?
Доречі, в мене була також найоригінальніша кімната, тобіж в оформленні))) Така собі суто "дівчача", вся в сердечках і т.д... Але на "оформлення" вплинула, скоріше не моя думка, а моїх одногрупниць))) Але всеодно вишло прикольно: виходиш на 4 поверх і прямо по курсу така собі "розмальовка" з сердечок і оригінальна вивіска..))) То було "страшно дивно", але оригінально, хоч якось виділялась з-поміж інших.

0

58

Ну нас 5 было)

І нас в 408й в 2005му було 5)))
Весело було...хто в курсі, той памєятає про палату №6))))

Отредактировано Raven_sp (2010-01-03 22:11:05)

0

59

Да я тогда их лодку вылавливал, Пшеничный тогда чуть не упал, когда на берег вытаскивали, он слишком ранно встал. Гроза знатная была.

Капець))) Я ж теж був на тому стаціонарі..але Тебе не памєятаю...я спочатку був з 12ю групою (напросився)...потім їм на зміну прийшла інша+мої однокурсники....Тоді за старших окрім Пшеничного, ще Лопарьов і Яненко були...надо буде фотки передивитись...

0

60

Raven_sp
А я на стационар не ездил я с Сафаралиевной ботанил)

0

Вы здесь » Міфи і легенди канівської практики » Канівська практика » Канів-2009. Чи є щось нове?